Moty Odesláno 5. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2021 před 4 hodinami, Duke650 napsal: https://www.decathlon.cz/horske-kolo-29-xc-50-eagle-id_8575904.html https://www.cyklobazar.cz/inzerat/511596/ctm-rambler-2-0-model-2021 Díky moc, nicméně jak jsem psal, je to pro dceru a nemůžu jí ukázat černý nebo šedý kolo:-D A ten Dekáč je fakt vyprodanej, jako i ostatní prodejci a velikost M je sprostý slovo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 5. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2021 před 2 hodinami, Duke650 napsal: No právě, tento způsob globálního oteplování zdá se býti poněkud na prd, včera večer jsem si to říkal celé dvě hodiny. Mám najeto ani ne 40% toho co loni touto dobou... Sem na tom úplně stejně... nějak se mi v tomhle počasím nechce a naopak doma mě spinner už nebaví... už chci teplo a pivo na zahrádkách Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 5. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2021 Když už se jeden den udělá relativně teplo,tak zas fouká tolik, že sem měl sto chutí to někam zahodit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelSch Odesláno 5. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2021 Ten vítr je hrozně nepříjemnej. Nedávno jsem viděl na cgn YouTube kanálu tip, kde je dobré sledovat jak se točí vítr a aby ideálně foukal ke konci jízdy do zad. Říkal jsem si, že je to kravina, že by muselo foukat fakt hodně...no, včera jsem šlapal i z kopce, abych vůbec jel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 5. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2021 v pondělí přišlo naší malé taky kolo... začla jezdit celkem často, teď skoro každej den, tak jsme vzaly nový, větší na místo menší hnusné bazarovky. AUTHOR A-Matrix 26 2021 13,5" Vzhledem k tomu že jí je 11 let jsem nechtěl kupovat dražší než 10k... a je moc spokojená. "Musela" mít tu otáčecí přehazku (Shimano Revoshift) na gripu.. měla to na obou kolech co měla od mala...takže byl výběr celkem zůženej. I barvu si vybrala. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 5. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2021 před 4 minutami, PavelSch napsal: Ten vítr je hrozně nepříjemnej. Nedávno jsem viděl na cgn YouTube kanálu tip, kde je dobré sledovat jak se točí vítr a aby ideálně foukal ke konci jízdy do zad. Říkal jsem si, že je to kravina, že by muselo foukat fakt hodně...no, včera jsem šlapal i z kopce, abych vůbec jel Já na Windy koukal, takže návrat kolem Berounky byl po větru. Ale to se taky musíš k tý odměně propracovat. Těch 40km kolem letiště a směr Kladno,kde jsou jen otevřené prostory byl dost výživný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paw Odesláno 5. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2021 Tady v Polabí se jinak než podle větru jezdit nedá :). Než vyjedu, tak to okouknu a podle toho zvolím směr vyjížďky. Tam po větru, zpátky lesama. Jinak mně přijde, že letos teda fouká extrémně a z různejch směrů (poslední roky tady furt převažoval JV). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 5. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2021 kral083, to pivko je u Jardy Kocoura v Letech ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 5. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2021 TLD: Dobrá paměť :-)Na ten Maisel Weise jsem se těšil celou cestu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 5. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2021 Tak u Jarouska sem se neco nasedel, nez jsem se odstehoval Hlavne teda ve starym podniku co mel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 5. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2021 před 4 hodinami, Moty napsal: Díky moc, nicméně jak jsem psal, je to pro dceru a nemůžu jí ukázat černý nebo šedý kolo:-D Chápu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 5. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2021 Dobrá motivačka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 6. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2021 před 21 hodinami, Spongebob napsal: v pondělí přišlo naší malé taky kolo... začla jezdit celkem často, teď skoro každej den, tak jsme vzaly nový, větší na místo menší hnusné bazarovky. AUTHOR A-Matrix 26 2021 13,5" Vzhledem k tomu že jí je 11 let jsem nechtěl kupovat dražší než 10k... a je moc spokojená. "Musela" mít tu otáčecí přehazku (Shimano Revoshift) na gripu.. měla to na obou kolech co měla od mala...takže byl výběr celkem zůženej. I barvu si vybrala. ...přesně jako u nás - mladá bude mít taky 11 let, a 24-kové kolo jí začíná být malé. Objednali jsme toto a zde: https://www.axit.cz/K193262_Mongoose_rockadile_26_boys/ přikládám jen foto z netu, kolo jsem při včerejším večerním sestavování nefotil, ale naživo vypadá fakt dobře - super cena vzhledem k tomu jak kolo (hlavně rám) vypadá, osazení obvyklé - modrá metalíza byla politicky vysvětlena a tudíž je vítána (má v takové helmu a maminka má v podobné barvě nové auto), navíc kolo po pár letech podědí mladší bráška (ten má teď od Vánoc Author A- Matrix 24) - "boys" je jen v názvu, na kole jsem to nenašel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 6. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2021 před 42 minutami, Kamil.K napsal: ...přesně jako u nás - mladá bude mít taky 11 let, a 24-kové kolo jí začíná být malé. Objednali jsme toto a zde: https://www.axit.cz/K193262_Mongoose_rockadile_26_boys/ přikládám jen foto z netu, kolo jsem při včerejším večerním sestavování nefotil, ale naživo vypadá fakt dobře - super cena vzhledem k tomu jak kolo (hlavně rám) vypadá, osazení obvyklé - modrá metalíza byla politicky vysvětlena a tudíž je vítána (má v takové helmu a maminka má v podobné barvě nové auto), navíc kolo po pár letech podědí mladší bráška (ten má teď od Vánoc Author A- Matrix 24) - "boys" je jen v názvu, na kole jsem to nenašel. Tyo moc krásný možná kdybych na něj narazil tak bych s tou modrou taky zkusil zabojovat ta cena je totiž neuvěřitelná. Asi to dělá to 2019..nějakej poslední doprodej..každopádně je to fuk, krásný kolo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 6. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2021 (upraveno) Díky, cena je fakt směšná, původně v roce 2019 stálo asi 8500,- Nad Authorem A-Matrix 26 jsme taky přemýšleli (kolo vaší malé je taky pěkné), ..ale mj. je tam v čase nárůst ceny nového kola od r. 2018 od cca. 7,5 do nějakých 10 litrů (se shodným nebo téměř shodným osazením), takže jsme ve finále rozhodovali mezi GT asi za 10 000,- a tímto Mongoosem a zkusili jsme M ,... a naživo velmi příjemně překvapil! Upraveno 6. května 2021 uživatelem Kamil.K Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 6. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2021 (upraveno) před 8 minutami, Kamil.K napsal: Díky, cena je fakt směšná, původně v roce 2019 stálo asi 8500,- Nad Authorem A-Matrix 26 jsme taky přemýšleli (kolo vaší malé je taky pěkné), je pěkný, ..ale mj. je tam v čase nárůst ceny nového kola od r. 2018 od cca. 7,5 do nějakých 10 litrů (se shodným nebo téměř shodným osazením), takže jsme ve finále rozhodovali mezi GT asi za 10 000,- a tímto Mongoosem a zkusili jsme M ,... a naživo velmi příjemně překvapil! Myslíš tohle?? https://www.axit.cz/k192902_gt_stomper_26_prime/ to je uplně brutus na to jsem přišel taky teď z tvýho odkazu ach jo.. ale uklidnuji se že by ji těch 7 rychlostí nestačilo Mě tedy ano.. ale ten rám je opravdu krásnej. PS: Jinak co je na tom Authorovi super je ta váha! Duralovej rám je fakt super. Sama čuměla na váhovej rozdíl. Ale ona měla předtím ocel no.. Upraveno 6. května 2021 uživatelem Spongebob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 6. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2021 ano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira188 Odesláno 8. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2021 Dnes mi comp na bajku vypliv pěkných 88,8 km . Tentokrát rozhledna Nedánov u Boleradic. Krásný rozhled, Hodonín, Nové Mlýny, Brno.... (Dnes klasické barvy, Varhol zůstal doma) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 9. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2021 Kolo na záda a hurá do spárů skal, dneska mega Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 9. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2021 Jo a pomalu kamarádi, hej...ale ještě z toho dobře vybruslil, při vědomí, otevřená zlomenina. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se