Jarett Odesláno 23. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2022 Před hodinou, kral083 napsal: Hoši, vůbec ste mi nepomohli. Čekal jsem, že mě podpoříte, ať si koupím ten Wahoo a vy takhle. Kde je @Jarett, který ho tuším doporučoval pár zpět nazpět. né, vážně. Díky za postřehy. Asi se v tom budu ještě chvilku hrabat a pak to nějak rozseknu. Nebo to udělá rusák za mě. Kup si Wahoo a budeš v klidu. Český Garmin zastoupení rozhodně nechceš zažít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jery Odesláno 23. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2022 Mel jsem Wahoo elemnt bolt a lepsi comp jsem nevidel. Jednoduche ovladani i nastaveni pomoci appky, dostacujici a prehledna navigace, moznost nastaveni LED diod k zobrazeni tepovych zon/prumerne rychlosti/auta za tebou. Nahrani .gpx trasy jednoduche, pres appku rovnou do pristroje, zadny prihlasovani na garmin atd. Citelnost na slunicku mi prisla lepsi nez kamarada 520/530, to same sparovani s hrudnim pasem, vydrz baterie... Ted je snad i vylepsenej model s barevnym displejem. za me rozhodne Wahoo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 23. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2022 @Jarett @Jeryno kde jste byli celý dopoledne? :-)) Ještě jeden dotaz. Když bych fakt šel do Wahoo, s tím, že zbytek pelotonu ( 5 kousků) má hodinky od Garminu... přijdu o nějakou konektivitu nebo jak to napsat. To že Garmin má ty svoje odznáčky ( výzvy) vím. To mi chybět nebude. Radar taky bude fungovat. Je teda něco,co by mi mohlo chybět? JInak dneska to bylo za odměnu. Konečně v krátkým a vítr taky skoro nebyl. Jo a už začala Vrchařská koruna Prahy, tak jsem si hned zajel na jeden z cílů: křížení poledníku a rovnoběžky u nizborskeho kláštera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 23. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2022 Nepřijdeš o nic, funguje to stejně, jen spolehlivěji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
teret Odesláno 24. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2022 No - možná přijdeš o nějaké týmové výzvy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 24. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2022 Dnes to šlo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 24. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2022 Parádní fotka. Taky jsem vyrazil chytnout trochu sluníčka.@TLD a cestou kontrola jestli už začali přípravu na otevření... ještě je brzo:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 25. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2022 Včera ještě na lyžích a dnes poprvé na biku. Počasí luxusní, ale bolelo to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 25. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2022 Kloubik super... Ja tam nebyl tak 20let Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matt81 Odesláno 25. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2022 Jedna “tématická pretekárska”…bike konečne nachystany, cez víkend sa môžeme ísť konečne vyblázniť von do terénu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 26. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2022 Dopoledne nad užasným údolím Sázavy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 26. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2022 aaa,Třeštibok. Mimochodem taky jeden z cílů Vrkopy. Já dnes jen s juniorem vlakem do Bojanovic na koníky a zpět po vlastní ose Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 26. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2022 (upraveno) před 3 hodinami, kral083 napsal: aaa,Třeštibok. Mimochodem taky jeden z cílů Vrkopy. Jj, Třeštibok, ale "Vrkopu" se asi účastnit nebudu. I když už bych měl tento týden další čtyři body - Panskou skálu, Lštění a za Vltavou Liteň a pak bod kousek od Dobříše. Upraveno 26. března 2022 uživatelem libor2002 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 26. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2022 Že by otisky podkov pro štěstí? Nejspíš ano, podařilo se mi najít divokej rozmarýn, hned jsem si utrhl snítku do kuchyně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 26. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2022 Já měl dnes asi větší kliku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 26. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2022 Dobrej úlovek! Šup s ní někam na zeď kam patří pro štěstí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 27. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2022 Libor2002, krasa. Ktera mista? Hradistko a okoli? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
A_J Odesláno 27. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2022 Ahoj, uvažuju o nějakým městským kole, co mi částečně nahradí MHD, a narazila jsem na minivela. Je to jen trend a kravina, nebo má smysl se tím zabývat? Budu jezdit krátký trasy a měřím 160cm, tak je mi to nějaký sympatický Díky za rady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 27. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2022 Pánové, máte někdo tip na celopéro ve velikosti L, kola 29, XC, trail? Synek něco shání do 55.000 Kč. Prošel jsem kola nová i bazary a nic moc výběr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 27. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2022 Před hodinou, TLD napsal: Libor2002, krasa. Ktera mista? Hradistko a okoli? Áno, Pikovice - Hradišťko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se