Jump to content

Recommended Posts

Krasny novy kola na Rootdowna... na ty ,, huby" sem cekal 4 mesice... uzasne udelany, super zvuk. Jsou od ukrajinskejch Trailmech a bohuzel zase hned tak nebudou...fabrika zavrena a vsak vite jak to tam je... 

Mam z nich velkou radost. 

20220305_134820.jpg

20220305_134827.jpg

před 2 hodinami, TLD napsal:

Krasny novy kola na Rootdowna... na ty ,, huby" sem cekal 4 mesice... uzasne udelany, super zvuk. Jsou od ukrajinskejch Trailmech a bohuzel zase hned tak nebudou...fabrika zavrena a vsak vite jak to tam je... 

Mam z nich velkou radost.

Pekny! Rootdowna rikas? Mi asi neco uniklo.... A co ze zrovna high rollery a ne nejaky miniony?

před 6 hodinami, Moty napsal:

Díky, ten Kolofix vypadá asi nejlíp

Čéče, tak on už tam nedělá Pavel Štědrý - už je v Harfasportu. Tím ale neříkám, že bych Kolofix vyškrtl, to ne. Ale je to škoda. 

před 30 minutami, wawrik napsal:

Dnes som sa teda vytrápil poriadne. Vietor, kvantá snehu, ľad v odklonených zatáčkach... 50 km za 3,5 hodiny... :unsure:

Ten maják asi znám, pamatuju... za Reykjavíkem, viď? 

A hele, už jsou ty majáky na Islandu opravený? Když jsem tam byl, tak na ceduli byla mapa poškozených majáků... Melrakka nesvítí, Grenja nesvítí, Langa nesvítí, Digra nesvítí. Jedinej Kopasker svítí.
DSC_4157.jpg.4f386fbf76a9975a13b226cc431f7a85.jpg

před 17 minutami, libor2002 napsal:

Ten maják asi znám, pamatuju... za Reykjavíkem, viď? 

Slušný postreh! Jo, je to Gróttuviti na konci polostrova Seltjarnarnes.

Či fungujú netuším, to ide mimo mňa a v noci mám rád tmu :D

Sníh mám taky rád. Asi tak z téhle vzdálenosti :cheers:

na foto junior na včerejší vyjížďce pod horama 

IMG_20220306_132747470_copy_562x999.jpg.5ae9ede22aab3f9446c4943312f4d500.jpg

před 3 hodinami, TLD napsal:

Afri, neves hlavu. Budes ted rychlejsi😉🤟

Yes, stejně brzdím předkem :D Mě ti to nedalo, tak jsem to zopakoval, a vono už to brzdí :punk: Akorát jsem byl tak nadšený mým výkonem, že jsem na brzdící páčce strhnul na objímce šroub. Mě ta výměna přijde tak na pět táců, se z toho fakt poseru 😂

Tak jsem urval asi ten nejhorší možný torx matici, nebo co to je z objímky Magury MT 4 😖 Prý to byla taková achilova pata brzdy říkal prodejce Magury, je to z duralu, vcelku málo materiálu a dost praskaly, ale to nejhorší na tom všem že už se neprodávají a nedají se sehnat, šajze. Než to dám do servisu kamarádovi, aby si s tím nějak poradil což možná ani nepůjde, neválí se náhodou někomu doma? :D 

s-l400 (1).jpg

s-l400.jpg

Nemáte někdo slušnější MTB na couračky s rodinou a občasný sólo švih ve velikosti XL? Odkoupím, nechci kupovat nové, bo to nevyužiju (mám silničku).

Stačí, aby to mělo hydraulické brzdy, Deore na Al rámu s pevnými osami.  Cena příznivá okolo dvacky nebo klidně za odvoz 🙂