Jump to content

Recommended Posts

Tak já jsem včera také vyrazil. Na mém skromném stroji, který mi ale i tak dělá radost. Letos jsem nahodil nové pláště a rovnou jsem je dal jako bezduše, tak jsem na to zvědav jak moc s tím bude starostí. + první letošní pivko u stánku. rockrider.thumb.jpg.19db9bc483c333118b3e200b29ad4b2d.jpg

Edited by lassie

před 1 hodinou, lassie napsal:

Tak já jsem včera také vyrazil. Na mém skromném stroji, který mi ale i tak dělá radost. Letos jsem nahodil nové pláště a rovnou jsem je dal jako bezduše, tak jsem na to zvědav jak moc s tím bude starostí. + první letošní pivko u stánku. 

Tak tohle v úterý ukazoval soused, za ty prachy je to podle mě a na dnešní stav slušný kolo.

Jen jsem na Decathlonu ani jinde nenašel nějakou geo, asi nebude...

V 4. 3. 2022 v 14:36, African napsal:

nechápu proč jsem si ho dávno nepořídil 

Tak trochu jsem si říkal, jestli nekupuju zase nějakou blbost. Tak nějak jsi mě uklidni.
Dneska přijelo PPL, večer zkusím sestavit a vyzkoušet.

1646910853279.jpg.b54b340086b2b4824fa454097ed83514.jpg

Edited by libor2002

před 39 minutami, obrbobr napsal:

Tak tohle v úterý ukazoval soused, za ty prachy je to podle mě a na dnešní stav slušný kolo.

Jen jsem na Decathlonu ani jinde nenašel nějakou geo, asi nebude...

Já ho mam vlastně letos už 3tí sezonu, jsem s tím spoko, ale nemam vlastně srovnání s ničím jiným, protože jsem předtím na jiné 29 nejezdil. Chtěl jsem nějaké XC 29 kolo s vidlicí na vzduchu a ideálně  1x12 (což tohle má + pevné osy jako bonus). Jelikož jsem dlouho kolo neměl a nejezdil, nevěděl jsem jak mě to bude bavit, jak moc bude čas a chuť jezdit. Postupně se do toho dostávám a tuhle sezonu to snad bude ještě lepší. Kolo má najeto za ty dvě sezony cca 2000Km což moc není ale letos to snad zdvojnásobím 😄
Jinak geo samosebou je:

horske-kolo-29-xc50-eagle-hardtail_geo1.jpg

horske-kolo-29-xc500-eagle-hardtail-geo2.jpg

Jsem myslel že si dám párkrát než pojedu pro kluka do školy můj oblíbený sjezdík a místo toho jsem ho hodinu čistil 😖 To tam snad udělal někdo naschvál....to není možný 😅 

DSC_2448_1.JPG

DSC_2450_1.JPG

DSC_2451_1.JPG

před 4 hodinami, African napsal:

To tam snad udělal někdo naschvál

Možná kvůli motorkářům...? U nás se to tak dělá, jsou to dementi, v lese nemají co dělat.

před 28 minutami, alky napsal:

Možná kvůli motorkářům...? U nás se to tak dělá, jsou to dementi, v lese nemají co dělat.

A víš že máš asi pravdu? To mě vůbec nenapadlo, tak jsem jim to já vůl vyčistil :D 

V 9. 3. 2022 v 21:49, moco napsal:

Nemáte někdo slušnější MTB na couračky s rodinou a občasný sólo švih ve velikosti XL? Odkoupím, nechci kupovat nové, bo to nevyužiju (mám silničku).

Stačí, aby to mělo hydraulické brzdy, Deore na Al rámu s pevnými osami.  Cena příznivá okolo dvacky nebo klidně za odvoz 🙂 

Na eLko se asi neposkládáš..?

kolo1.jpg