hopa26 Posted July 15, 2022 Report Share Posted July 15, 2022 za chvilku mám odjíždět a pro slzy nevidím na cestu. to zas teda stornuju a jebu na to! budu chodit jen do vody, tam to znám a nic mne nezaskočí. nikoho nemám, proto sem se ptal tady, ale je to ještě víc věda, než to na začátku vypadalo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tom4 Posted July 15, 2022 Report Share Posted July 15, 2022 Tady jsem ti ukradl z netu obrázek. Ty si kup spd, ty jsou nacvakavaci z obou stran,look je jednostranný. Vlevo look - silnice, vpravo spd - bike, treking kola. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tom4 Posted July 15, 2022 Report Share Posted July 15, 2022 (edited) Tak přece to nevzdáš voe, když už jsi jednou zmáčknul objednat, tak jen vyměň tretry za bikové a je to. Ještě doporučím nebrat s tkaničkama. Je to oser. Ber suchý zipy nebo boa nebo kombinaci. edit - hoď jsem pak nákupní seznam než to zmáčkneš, a objednáš to až ti to tady kolektivně od souhlasíme. Objednat se to dá i z Kolína, none? edit2 - na ty druhý co tam máš se dají namontovat oba systémy koukám, nicméně pokud nemáš vyloženě silničku tak tahle hladká podrážkabez vzorku je na hovno i na chůzi do sklepa pro kolo. Edited July 15, 2022 by Tom4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hopa26 Posted July 15, 2022 Report Share Posted July 15, 2022 Měl sem dvoje boty různý abych si zkusil co a jak. Obě jsem už linkoval. Tak i ty sou blbě? Chtěl sem k tomu pedály, možná že by byly snad i lepší ty z jedný strany hladký na botu a druhý na tu tretru. (to kdybych se netrefil se systémem... Nejlepší by bylo, kdyby pedál a bota do sebe pasovala. Že by se to jako nechalo do sebe zacvaknout. Sem si původně myslel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tom4 Posted July 15, 2022 Report Share Posted July 15, 2022 Pedály a kufry cajk. Boty ne co třeba tyto? https://www.decathlon.cz/p/tretry-na-horske-kolo-sh-xc300-modre/_/R-p-X8627655?mc=8627655 nebo tyhle? https://www.decathlon.cz/p/tretry-na-xc-race-cerne/_/R-p-331708?mc=8666758&c=MODRÁ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pandera Posted July 15, 2022 Report Share Posted July 15, 2022 Já byc doporučil tyhle: https://www.sportisimo.cz/mavic/xa-elite-ii/241600/?varianta=1491852&gclid=CjwKCAjwoMSWBhAdEiwAVJ2ndpZGntKBWReX10-KaTPZrkIfYzJSAe4nWJQNZtrkUU3_fSr3IpkvFhoCcl0QAvD_BwE Chodit se v tom dá normálně, pohodlí jak v normální botě, utahování Quick lace + sucháč. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hopa26 Posted July 15, 2022 Report Share Posted July 15, 2022 Diky. Velikost bot na chozeni mám 45, takže na kolo o cislo vetsi, ju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paw Posted July 16, 2022 Report Share Posted July 16, 2022 My o radaru a mezitím byly představený dva další: https://www.dcrainmaker.com/2022/07/bryton-guardia-r300-magene-l508-cycling-radar-units.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
moco Posted July 16, 2022 Report Share Posted July 16, 2022 (edited) @hopa26 ten guláš v hlavě ti ještě promíchám … pokud jezdíš na silničce, tak si kup look nášlapy a tvrdé silniční tretry ať do toho můžeš dupat. Nebo systém spd, ale ať máš pod chodidlem větší plochu. Edited July 16, 2022 by moco Link to comment Share on other sites More sharing options...
hopa26 Posted July 16, 2022 Report Share Posted July 16, 2022 Mocco, jebu to fakt. Šel sem si dneska vyčistit hlavu po noční, (unavenej,nevyspalej, nasranej a vzteklej) a zajel si nejlepší čas ever. I bez bot z karbónu a zámku na pedál. Žil jsem s keckama doteď, tak to ještě chvilku vydržím až pojede někdo znalej okolo. Jo a ještě radost -ruce mne přestaly brnět, posunul sem sedadlo o cenťák dopředu, srovnal ho do roviny a je to cike. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ajaj Posted July 16, 2022 Report Share Posted July 16, 2022 Hele a proč jednoduše nezajdeš do ňákýho krámu na pokec a třeba jim udělat kšeft? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hopa26 Posted July 16, 2022 Report Share Posted July 16, 2022 Chtěl jsem si tady na foru zjistit info, protože lidem odsud věřím nějak mnohem víc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kral083 Posted July 16, 2022 Report Share Posted July 16, 2022 @hopa26fakt to moc řešíš navíc se tu tak trochu míchají jabka s hruskama. Pokud sem dobře pochopil,tak ty drtíš hlavně silnici. Tam podle mě není na platformy (normál boty, šlapky s hroty) místo. A nebavím se o nějakém výkon, prostě ty zámky mi tam připadají úplně normální. Jasně, v silničních botách se chodí naprd,ale můžeš koupit takový, že chození bude celkem ok. Já třeba doporučuju Lake. A ten pád? Třeba nespadnes a když jo,bude to v rychlosti nula a aspoň budeš mít co psát na blog. Prostě samý pozitiva. Tak už nech toho dumání a pořiď si ty nášlapy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prochy68 Posted July 16, 2022 Report Share Posted July 16, 2022 Obcas sem nakouknu a vazne jsem jeden z mala lidi na svete, kterej nikdy s naslapama nemel zadnej problem a to od sameho zacatku jejich pouzivani (myslim tim problem typu zastavim a nevycvaknu apod.?Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
hopa26 Posted July 16, 2022 Report Share Posted July 16, 2022 Král: Díky, je to fakt už zacyklený a kapku trapný. 4 stránky plků o tom jak sem nerozhodnej a nevím. Mrzutej sem. Možná, proto že jsem nedal jasný zadání. Opravdu jezdím pouze na silnici. Doma před garáží vlezu na kolo, vyrazím a dupu do rytmu co to dá, nikde nebrzdím, nezastavuju, neslejzám a nohy ze šlapek sundam za hodinu jízdy. Maximálně, (až se trochu vylepším) za hoďku a půl, déle jezdit nechci. V botech nikde chodit nebudu, ujdu přesně 5 metrů ze štorklete kde se obouvám. Až se z jízdy vrátím zas ujdu 5 metrů na štorkle, kde se převléknu do jiných bot a jdu na veslo. Kolo je pro mne teda také hlavně takovej trenažer venku, jen sportovní náčiní které mi slouží k námaze. To vsechno 90 procent času. Těch 10 co zbejvá jsou kochací výlety s paní a děckama. Proto možná teda, když by byla druha strana pedálu hladká na tenisku, nic nepokazím. To je všechno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moco Posted July 16, 2022 Report Share Posted July 16, 2022 před 27 minutami, Prochy68 napsal: Obcas sem nakouknu a vazne jsem jeden z mala lidi na svete, kterej nikdy s naslapama nemel zadnej problem a to od sameho zacatku jejich pouzivani (myslim tim problem typu zastavim a nevycvaknu apod.? Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Do konce prázdnin tě to potká Link to comment Share on other sites More sharing options...
kral083 Posted July 16, 2022 Report Share Posted July 16, 2022 @hopa26určitě to není trapný. Prostě chceš poradit,tak se ptáš. Já třeba na ježdění s dětma mám nechaný svoje první kolo,co sem dostal před 25 lety a tam mám normální šlapky, protože v jednom kuse slejzám a s nášlapy by to nebylo úplně komfortní. Ty máš ale děti starší než já, takže i ta frekvence bude mnohem nižší. Fakt bych se nebál tam dát oboustranný SPD a ze začátku je hodně povolit. Pak stačí jen mikropohyb do strany a noha vyskočí. A pády? Já spadnul jednou. V lese strom přes cestu,tak jsem ho objížděl kolem volným terénem. Najednou to dál nešlo a já koukám, že padám do ostružin. A žena? Naplánoval jsem trasu výhradně lesem,loukou, prostě aby padala do měkkýho. Za celou dobu nic a pak si ustlala přede všema před bytovkou na štěrku:-) Prostě máš pak na co vzpomínat,to je celý. Nebo viz výše, budeš přírodní úkaz a nikdy nespadnes:-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ajaj Posted July 16, 2022 Report Share Posted July 16, 2022 Když už tady letí technický rady, tak jaký pláště jezdíte na silnici? Mám duše já jsem to nikdy neřešil a měl od Continental 23x700 s nějaký “nic-vzorkem”, kterou jsem ale předminulý víkend dost brutálně prorazil. Tak jsem koupil nový, ale nevšiml si, že je to 28x700. Tak řeším, zda koupit teď 23 nebo 28 (vyměnit i ten zdravý plášť) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kral083 Posted July 16, 2022 Report Share Posted July 16, 2022 @Ajajjá měl na první silničce 23. Pak koukám, všichni kolem 25,tak sem do toho šel a super. Na jaře vybírám novou silničku a koukám, všechny minimálně na 28mm. A víš ty co? Je to super. Hlavně tady po Praze na kostkách a okolních středočeských ( rozuměj příšerných) silnicích. Vozím něco od Continentalu a spokojenost. Nemám ale srovnání, nic jinýho sem tam nikdy neměl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ajaj Posted July 16, 2022 Report Share Posted July 16, 2022 Díky za rychlou odpověď. Ještě otázka, máš pocit že 25, 28 má nějaký vliv na rychlost? Jako že je pohodlnější ale pomalejší? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts