moco Odesláno 21. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2022 Je Bedřichov ráj pro silničkáře nebo je lepší vzít MTB? Možná tam strávím 14 dní, tak bych chtěl pojezdit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 21. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2022 Ideal gravel:) Ja tam jezdim na biku.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 21. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2022 Tak asi vezmu žiletku i bike, k tomu pohorky a není možné, abych se nudil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 21. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2022 (upraveno) Jestli rad trochu vetsi tereny, prehoupni se pres kopec (Malinik, tam je supr stanek s mistnim pivem a pochutinama) a jed smerem na Liberec, sou tam prima traily (takovy.. pololegalni:)) Upraveno 21. července 2022 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 21. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2022 @Micey díky za info Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 22. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2022 Tak jsem musím pochlubit. Další level dosažen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 22. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2022 do toho mi chybí ještě tak 2-3 roky aktivit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 22. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2022 Včera jsem vyjížděl v 15h na kolo, v takovém fénu jsem ještě nejel Místy 41°C Ale proč to píšu, pořídil jsem si chladivý ručník, který stačil namočit vodou z bidonu, vytřepat, dát kolem krku pod dres a bylo to velice komfortní až jsem byl mile překvapen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 22. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2022 Nemáte někdo zkušenost s vložkami do treter? Třeba Sidas, Force, Specialized? Subjektivně bych potřeboval spíš zvednout vnější část nohy, čili opak než je to popsáno u spešlu https://www.specialized.com/cz/cs/body-geometry-sl-footbeds/p/156119?color=228285-156119 Nebo ještě jinak. Dlouhodobě mě bolí vnější úpony kolen, tak řeším co by mi pomohlo. Používám jen SPD. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 22. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2022 do toho mi chybí ještě tak 2-3 roky aktivit Kdyz zdravi dovoli, do duchodu bych to mel dat Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fany Odesláno 22. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2022 V 21. 7. 2022 v 6:55, moco napsal: Je Bedřichov ráj pro silničkáře nebo je lepší vzít MTB? Možná tam strávím 14 dní, tak bych chtěl pojezdit. Ahoj, jak psal "Micey", ideální gravel. Ale MTB taky v pohodě. Jinak kousek od Bedřichova je koupák v Lučanech viz. foto. A pak to máš kousek na Jabloneckou přehradu, která je super. A tam samozřejmě pivovar Volt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 22. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2022 (upraveno) před 3 hodinami, Beet napsal: Nemáte někdo zkušenost s vložkami do treter? Třeba Sidas, Force, Specialized? Subjektivně bych potřeboval spíš zvednout vnější část nohy, čili opak než je to popsáno u spešlu https://www.specialized.com/cz/cs/body-geometry-sl-footbeds/p/156119?color=228285-156119 Nebo ještě jinak. Dlouhodobě mě bolí vnější úpony kolen, tak řeším co by mi pomohlo. Používám jen SPD. Já vložky řeším tak, že mi ortoped napíše poukaz na speciální vložky a s poukazem jdu k protetikovi a řeknu co mě trápí a on mi naskenuje nohu a podle toho mi udělá vložky přesně na moji hnátu a pro můj problém. Pojišťovna ti přispívá na 2 páry speciálních vložek za rok a doplatek je tam cca 600 Kč za oba páry. U většiny protetiků můžeš nechat i konkrétní boty, které ti upraví Upraveno 22. července 2022 uživatelem moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 22. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2022 @Fany no to vypadá dobře, to se mám nač těšit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fany Odesláno 22. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2022 Věřím, že se ti zde bude líbit. Z Bedřichova můžeš drandit po celách Jizerkách + se pohodlně dostaneš jak do Liberce, Jablonce či směr Polsko. Znamená to tedy zpravidla sestoupat a pak nastoupat, ale to pro tebe nebude problém. Užij si to tam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 22. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2022 (upraveno) před 9 hodinami, Prochy68 napsal: Kdyz zdravi dovoli, do duchodu bych to mel dat Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk a proto nam furt zvedaj vek odchodu do duchodu! Jde jim jen o nase blaho, abychom ty vodznáčky dostali Upraveno 22. července 2022 uživatelem Ajaj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 23. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2022 Jedna s legendou.... dneska ukončil profi kariéru 2. Místem MČR mtb....jel bomby jak hovado.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 24. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2022 Po pětidenním brutálním odvodnění a zhubnutí 3 kg jsem zpátky v sedle a je to super Hajzlpapír radši ready, ale zdám se být cajk....uff. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 25. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2022 Daj se ty dnesni 11sp retezy (konkretne shimano CN-HG 601/HG-X11) tak blbe (roz)nytovat, nebo jsem jenom na to levej? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 25. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2022 před 3 hodinami, odjinud napsal: Daj se ty dnesni 11sp retezy (konkretne shimano CN-HG 601/HG-X11) tak blbe (roz)nytovat, nebo jsem jenom na to levej? Myslím že stejně blbě jako každý řetěz, mě Sram vždycky taky dá zabrat. Jediná dobrá rada je prý používat velmi kvalitní nýtovačku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 25. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2022 Nytovacka neni spatna (na prenosne) - https://www.bbbparts.cz/596,cz_nytovac-retezu-bbb-btl-05-nautilus-ii.html Akorat koukam, ze ma 2 vymene trny, tak nevim, jestli jsem tam nerval ten sirsi... no kazdopadne koupen novy retez, na ktery uz pouziju radsi spojku a nebudu ho zkracovat (predchozi jsem zkracoval a pak nytoval a asi prave tenhle spoj odesel). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se