Gustaf Odesláno 21. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2023 Dnešní couračka po okolí.... krásných 45km Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 28. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2023 Jo, radosti zimniho bahnityho jezdeni v Polabi:) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 1. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2023 (upraveno) Posledný výjazd pred zajtrajším príchodom teplého frontu a odmäkom Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 1. února 2023 uživatelem wawrik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 1. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2023 Před hodinou, wawrik napsal: Posledný výjazd pred zajtrajším príchodom teplého frontu a odmäkom Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Máš tam jako správný seveřan pneu s hroty? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 1. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2023 (upraveno) Jasné. To bola prvá vec, ktorú som dokúpil Tuším hneď druhý alebo tretí deň po bajku. Bez nich to na nejde. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 1. února 2023 uživatelem wawrik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igicz Odesláno 2. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2023 Kluci, plís, poraďte. Chystáme se s partyjou na každoroční cyklotýden. Letos bychom uvítali změnu a namísto dokonalé Istrie zkusili Toskánsko. Na některé úseky Strade Bianche bych se rád vybavil něčím komfortnějším než klasické 25 mm pláště. Mám ráfky s vnitřní šířkou 15 mm, na to narvu max 28 a bude to jak boule. Chtěl bych něco, kde bude 28 v poho a případně můžu nahodit i 32 ku. Bude mi stačit něco s vnitřní šírkou 17 mm? Tam mám favorita cena/výkon Campy Zonda. Nebo mám rovnou hledat něco s vnitřní šířkou 19? Hledám alu zapletená kola na klasické brzdy. Dík:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 10. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2023 Dneska jsem se po práci vydal objevovat terény kolem Lysé nad Labem. Jako není to tam špatný,ale kopce aby jeden hledal lupou Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 10. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2023 Prej tereny:) Jo, muj rajon.. kdyz uz aspon maly kopecky, tak to chce smer Milovice a Benatky, nebo Konetopy a smer Melnik. Ale paradni foto! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 10. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2023 Mě šlo hlavně o čtverečky, takže já to chtěl mít rychle za sebou. Kolem Labe bahno,v lesích zmrzlý písek rozdupany od koní, takže naklepanej jsem byl slušně i tak. Samozřejmě na celopero to asi není ideální destinace:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohush Odesláno 11. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2023 Pěkné počasí na ježdění tam máte...u nás v Beskydech takto. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bocko Odesláno 11. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2023 U nás tiež podobne ;-)Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 11. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2023 V 1. 2. 2023 v 15:53, wawrik napsal: Jasné. To bola prvá vec, ktorú som dokúpil Tuším hneď druhý alebo tretí deň po bajku. Bez nich to na nejde. Prosímtě, jak hodnotíš ty pneu s hroty? Nedávno mě cestou ráno překvapil delší ledovatej úsek. Dal jsem to sice i bez hrotů, ale příjemný to nebylo. Pouhým pohledem mi přijde, že jich tam zas tolik není, ale reálnou zkušenost nemám. To, že na tom nepojedu jako na suchu je mi jasný... Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 11. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2023 Před hodinou, Radik napsal: Prosímtě, jak hodnotíš ty pneu s hroty? Nedávno mě cestou ráno překvapil delší ledovatej úsek. Dal jsem to sice i bez hrotů, ale příjemný to nebylo. Pouhým pohledem mi přijde, že jich tam zas tolik není, ale reálnou zkušenost nemám. To, že na tom nepojedu jako na suchu je mi jasný... Díky. Skvelá vec. Ak je čistý ľad, v zásade s tým ideš ako po suchu, len to tak veľmi nemôžeš klopiť. Na sneh a rozjazdené sračky je lepší redší štupľový dezén, na cyklocesty mi celkom funguje normálny zimný vzor. Ten sa síce v snehu rýchlo zanesie a nečistí, takže hroty sú potom mimo záberu, ale miestne cyklocesty sú dobre udržiavané a odhŕňané, a zostáva len ten ľad, kde je úplne OK. Jediná nevýhoda je, že tie pneumatiky sú citeľne ťažšie, a to na tom najhoršom mieste - na obvode. No trakcia je parádna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 11. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2023 před 2 minutami, wawrik napsal: Skvelá vec. Ak je čistý ľad, v zásade s tým ideš ako po suchu, len to tak veľmi nemôžeš klopiť. Na sneh a rozjazdené sračky je lepší redší štupľový dezén, na cyklocesty mi celkom funguje normálny zimný vzor. Ten sa síce v snehu rýchlo zanesie a nečistí, takže hroty sú potom mimo záberu, ale miestne cyklocesty sú dobre udržiavané a odhŕňané, a zostáva len ten ľad, kde je úplne OK. Jediná nevýhoda je, že tie pneumatiky sú citeľne ťažšie, a to na tom najhoršom mieste - na obvode. No trakcia je parádna. Díky moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 15. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2023 Dnes poobede namiesto metelice nastal gýč. Aj s obligátnymi tuleňmi. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 15. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2023 Radai bys metelici? Je to parada Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 17. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2023 (upraveno) Ako išiel bike na vandrovku (AKA 60 km číreho gýču). Zábava začala po 10 km, keď som zistil, že mám zle nasadené plášte a púšťajú. A pumpa mi zamrzla Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Boli aj nejaké tie zvieratá, najmä pri vyústení termálnych potokov: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. ... aj nejaké tie koníky... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. ... a samozrejme tulene. Tentokrát rasovo vyvážené, biele aj čierne: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 17. února 2023 uživatelem wawrik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira188 Odesláno 18. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2023 Bajk konečně po full servise tak konečně pár kiláků mírným terénem... Kámoš na baterce mě pěkně prohání Odesláno z mého SM-F711B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira188 Odesláno 18. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira188 Odesláno 18. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2023 Odesláno z mého SM-F711B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se