Jump to content

Recommended Posts

Novej ram, kliky a par drobnosti, jinak prehazeno ze stareho kola. Rafky a vidle je z jara. Jasne, mam 11cku na vsech kolech se Sramem. Velikost stejna jak starej rootdown,ale geo hodne jina. Uz se tesim az dostane nazrat:)

Nene. Ram je malinko do cihlove v realu. 
Bude :)  ale ja si udelal radost novym frezovanym predstavcem,co je drahej jak prase a musim koupit novej trmen brzdy. Takze je to v planu. Navic tato 150mm sedlovka je po prazdninach oservisovana a vymeneny vsechny tesneni tak je jak nova. Mam stejnou velikost ramu,ale rozdil v seat tube je 4 cm😂

happy88, je to strasna pecka. Co ti mam povidat :) Pocasi moc nepreje, ale na kopec sem to vzal hned. Nene, starej byl model 16/17 a stavel sem ho v r 2017. Ma spousta sramu a jizev a ja milion vzpominek. Ram pujde bud vedle starehu Turnera na zed k prckovi a nebo z nej postavim kolo na ,,nakupy´´, mam doma spoustu starejch komponentu.

Stylus se pred rokem komplet prekopal na bike pro prcka. Po te so jsme pres rok cekali na ram a nic :)

A jsem spoko oba :)

obrbobr, barvu chapu, tu kazdej vnima po svem. Ale damska geo??? Neblazni. To me teda do hlavy nejde :) A jo, jsem spoko. Proto jsem si koupil stejnej model po druhe :)

_DSC6881.jpg

_DSC5865.jpg

DSC03765.jpg

DSC05512.jpg

DSC05716.jpg

DSC05752.jpg

R0034895.jpg

před 11 hodinami, TLD napsal:

happy88, je to strasna pecka. Co ti mam povidat :) Pocasi moc nepreje, ale na kopec sem to vzal hned. Nene, starej byl model 16/17 a stavel sem ho v r 2017. Ma spousta sramu a jizev a ja milion vzpominek. Ram pujde bud vedle starehu Turnera na zed k prckovi a nebo z nej postavim kolo na ,,nakupy´´, mam doma spoustu starejch komponentu.

Stylus se pred rokem komplet prekopal na bike pro prcka. Po te so jsme pres rok cekali na ram a nic :)

A jsem spoko oba :)

obrbobr, barvu chapu, tu kazdej vnima po svem. Ale damska geo??? Neblazni. To me teda do hlavy nejde :) A jo, jsem spoko. Proto jsem si koupil stejnej model po druhe :)

Pěkně si to mladej dává 👍

Jsem znovuobjevil kolo. V zari po jednom nasrani, kdy jsem cestu do prace jel hodinu (v noci bez provozu to sfouknu za 15 min), jsem se rozhodl to vyuzit a zmenit aspon castecne dopravni zvyklosti. Oprasil jsem NOS kolo, co jsem poridil v roce 2015 a do te doby na nem uhrnem najem tak 200 km a zacal na nem jezdit do prace. Hrozne me to chytlo, davam tak 50% cest, pokud vyslovene nechcije. Vyda to na 200 az 300 km mesicne. Kolo je sice entry level xc, ale pro moje jezdeni je naprosto ok. Tak snad mi to vydrzi. A vozim potapky jako pilotky :).

F8D904CE-0987-4D26-8745-A9430BA9F89B.thumb.jpeg.21fdbfb868ab5f839984414ea0c86b80.jpeg

Edited by skalis

@kral083Tak ještě, že to byla páka od přední brzdy, tu na sněhu nepořebuješ. Ale hlavně, že to strom přežil 😉.
Včera ten mráz byl brutální.

V sobotu u Berounky bylo "tepleji", minimálně méně sněhu než u nás u Sázavy. Ale i tak jen Řevnice-Beroun a zpět. Mno, kámoš jel na Scottu... zrovna tohle jméno, od doby kapitána Roberta Falcona Scotta, na výpravách v mrazech nebudí zrovna klid a jistotu 🤔.
1671381373113_2.jpg.80224897500713c4d52b8312028cc101.jpg