Jump to content

Recommended Posts

Tak po neúspešnom predsilvestrovskom výjazde, keď som pri -25 °C dosť zamrzol, som dnes nabral odvahu. No zbabelo som sa držal obývaných oblastí :D

20230104_103547.thumb.jpg.af2fb8d844cf1797c57a1fd04838c6c7.jpg

20230104_105324.thumb.jpg.ae3ef20ddfda2083947ff91aa73df4e1.jpg

20230104_110224.thumb.jpg.f5a3873a8ae4010afe2bd72ed8c0c61d.jpg

Najstudenšie miesto v meste je v údolí s termálnym jazierkom a potokom. Z jednej strany toho pásu hmly -9 °C, z druhej strany o dvesto  metrov ďalej -16 °C.

20230104_111329.thumb.jpg.cbb86b1ba95eff4c289efdd7bac65ba9.jpg

Mal som aj astrálny zážitok, ale o tom píšem v inom vlákne :D

Edited by wawrik

Na snehu je to super, jen ty tlumice to moc nedavaj. Fox mi v -7 propustil vzduch z pozitivni komory , takze nasledovala rozborka sborka. :))

E0BEE2CD-AE7E-442D-B513-4C8F2988F144.jpeg

7B5650B9-F813-4CAF-9C38-CC5EEFC839FD.jpeg

před 9 hodinami, skalis napsal:

Ja za tento tyden do prace 3 x kolo a 1 x auto. Dneska rano jsem to totalne zaliskal blatem, ze jsem to vecer cestou domu vzal pres wapku a kolo je jak novy.

To delam uz od pulky prosince a je to skvely jak se prinutit trochu k pohybu, ikdyz mi je kolikrat rano na omdleni :D  cca o 10minut delsi nez autem nebo na motorce rano kdyz neni provoz, vecerni spicka je jasna vyhoda pro bike :) 

Jezdim od zari celkem konzistentne 50+% cest, takze nejakych 250 km/mes. Je to super, rano se vyhnu spicce, ale vecer jezdim pozde, takze to casove proti autu casove nevychazi. Ale je to pres hodinu aktivniho pohybu den, kdy jedu, a to se pocita.

Já loni jezdil do práce na kole celkem dost... Mam to teda jen 7km, do práce z kopce ale domu to je pak kopec slušnej. Ale i tak pro mě velké zklamání když jsme zjistil na konci roku, že mám jen 1 000 km. A furt mi hlodá červíček, že na to dojíždění by se mi vic hodil gravel misto současného MTB.

před 5 hodinami, lassie napsal:

Já loni jezdil do práce na kole celkem dost... Mam to teda jen 7km, do práce z kopce ale domu to je pak kopec slušnej. Ale i tak pro mě velké zklamání když jsme zjistil na konci roku, že mám jen 1 000 km. A furt mi hlodá červíček, že na to dojíždění by se mi vic hodil gravel misto současného MTB.

To mam uplne stejne :) asi 8km. To v mrazu ani nestihnu zmrznout. Zacinam taky z kopce a koncim dokopce. Nastesti domu mi jezdi lanovka, kterou vyuzivam i rekreacne, jen tak si zablbnout na pul hodky. Kdysi jsem to mival doslova jako kazdodenni ritual a nebyl jsem tak uplne sam :D 

8B0E6F7C-D653-477E-B609-64E30E49C8D1.jpeg

Před hodinou, M.K. napsal:

Na Tvoje!

(Ale Ty nemáš Mondraker. Vždycky vyhlížím Orbeu. Nebo..?)

IMG_20230107_204348_269.jpg

Jj, já mám orbeu.... Cimbála beru po fanouskovske stránce...že neudělá ostudu :D

děláš mi chutě a tím Ravenem...

Závidím vitalitu. Mám v garáži Kanń Lefty a k němu přibyl Spešl eletrika s tím že to budu střídat. Vždycky přijdu pln odhodlání a hned to začne v hlavě - máš věk... operovaný koleno.... utržený rameno... atd. a zase sednu na eletriku. Ale furt mě to baví teď jsem byl 80 kiláků půl v terénu a nádherný vejlet...😅

před 13 hodinami, M.K. napsal:

Tak snad nám neudělá vostudu..

Jak se to vezme... Docela si "klubově" pohoršil. Tak snad to zázemí budou lepší než v 2018 😉 

Nic proti Mondrakeru. Fandit Ondrovi budu furt. 

před 2 hodinami, libor2002 napsal:

Jak se to vezme... Docela si "klubově" pohoršil. Tak snad to zázemí budou lepší než v 2018 😉 

Nic proti Mondrakeru. Fandit Ondrovi budu furt. 

No, psal jsem to už výše... že pro posledním angažmá u nich si musel půjčovat bajk a pomalu si vše zařizovat sám. Tak snad už bude líp....

před 4 minutami, Micey napsal:

Tyvoe, to je někde ve Švýcarsku ne? U nás jaro:)

Musíš vychytat ten moment. Teď už mám stálej hnědej přeliv...