lassie Posted January 2 Report Share Posted January 2 Tak hned první pracovní den v roce 2023 do práce na kole. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wawrik Posted January 4 Report Share Posted January 4 (edited) Tak po neúspešnom predsilvestrovskom výjazde, keď som pri -25 °C dosť zamrzol, som dnes nabral odvahu. No zbabelo som sa držal obývaných oblastí Najstudenšie miesto v meste je v údolí s termálnym jazierkom a potokom. Z jednej strany toho pásu hmly -9 °C, z druhej strany o dvesto metrov ďalej -16 °C. Mal som aj astrálny zážitok, ale o tom píšem v inom vlákne Edited January 4 by wawrik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gustaf Posted January 4 Report Share Posted January 4 Krása.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ondrais Posted January 4 Report Share Posted January 4 Na snehu je to super, jen ty tlumice to moc nedavaj. Fox mi v -7 propustil vzduch z pozitivni komory , takze nasledovala rozborka sborka. :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
skalis Posted January 5 Report Share Posted January 5 Ja za tento tyden do prace 3 x kolo a 1 x auto. Dneska rano jsem to totalne zaliskal blatem, ze jsem to vecer cestou domu vzal pres wapku a kolo je jak novy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ondrais Posted January 6 Report Share Posted January 6 před 9 hodinami, skalis napsal: Ja za tento tyden do prace 3 x kolo a 1 x auto. Dneska rano jsem to totalne zaliskal blatem, ze jsem to vecer cestou domu vzal pres wapku a kolo je jak novy. To delam uz od pulky prosince a je to skvely jak se prinutit trochu k pohybu, ikdyz mi je kolikrat rano na omdleni cca o 10minut delsi nez autem nebo na motorce rano kdyz neni provoz, vecerni spicka je jasna vyhoda pro bike Link to comment Share on other sites More sharing options...
skalis Posted January 6 Report Share Posted January 6 Jezdim od zari celkem konzistentne 50+% cest, takze nejakych 250 km/mes. Je to super, rano se vyhnu spicce, ale vecer jezdim pozde, takze to casove proti autu casove nevychazi. Ale je to pres hodinu aktivniho pohybu den, kdy jedu, a to se pocita. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lassie Posted January 6 Report Share Posted January 6 Já loni jezdil do práce na kole celkem dost... Mam to teda jen 7km, do práce z kopce ale domu to je pak kopec slušnej. Ale i tak pro mě velké zklamání když jsme zjistil na konci roku, že mám jen 1 000 km. A furt mi hlodá červíček, že na to dojíždění by se mi vic hodil gravel misto současného MTB. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ondrais Posted January 6 Report Share Posted January 6 před 5 hodinami, lassie napsal: Já loni jezdil do práce na kole celkem dost... Mam to teda jen 7km, do práce z kopce ale domu to je pak kopec slušnej. Ale i tak pro mě velké zklamání když jsme zjistil na konci roku, že mám jen 1 000 km. A furt mi hlodá červíček, že na to dojíždění by se mi vic hodil gravel misto současného MTB. To mam uplne stejne asi 8km. To v mrazu ani nestihnu zmrznout. Zacinam taky z kopce a koncim dokopce. Nastesti domu mi jezdi lanovka, kterou vyuzivam i rekreacne, jen tak si zablbnout na pul hodky. Kdysi jsem to mival doslova jako kazdodenni ritual a nebyl jsem tak uplne sam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jarett Posted January 7 Report Share Posted January 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
M.K. Posted January 7 Report Share Posted January 7 V 1. 1. 2023 v 12:27, Gustaf napsal: Tak podruhé vstup do stejné řeky....Mondraker Tak snad nám neudělá vostudu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gustaf Posted January 7 Report Share Posted January 7 před 38 minutami, M.K. napsal: Tak snad nám neudělá vostudu... Snad ne.....a na zdraví Link to comment Share on other sites More sharing options...
M.K. Posted January 7 Report Share Posted January 7 Na Tvoje! (Ale Ty nemáš Mondraker. Vždycky vyhlížím Orbeu. Nebo..?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gustaf Posted January 7 Report Share Posted January 7 Před hodinou, M.K. napsal: Na Tvoje! (Ale Ty nemáš Mondraker. Vždycky vyhlížím Orbeu. Nebo..?) Jj, já mám orbeu.... Cimbála beru po fanouskovske stránce...že neudělá ostudu děláš mi chutě a tím Ravenem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pačes Posted January 7 Report Share Posted January 7 Závidím vitalitu. Mám v garáži Kanń Lefty a k němu přibyl Spešl eletrika s tím že to budu střídat. Vždycky přijdu pln odhodlání a hned to začne v hlavě - máš věk... operovaný koleno.... utržený rameno... atd. a zase sednu na eletriku. Ale furt mě to baví teď jsem byl 80 kiláků půl v terénu a nádherný vejlet... Link to comment Share on other sites More sharing options...
libor2002 Posted January 8 Report Share Posted January 8 před 13 hodinami, M.K. napsal: Tak snad nám neudělá vostudu.. Jak se to vezme... Docela si "klubově" pohoršil. Tak snad to zázemí budou lepší než v 2018 Nic proti Mondrakeru. Fandit Ondrovi budu furt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gustaf Posted January 8 Report Share Posted January 8 před 2 hodinami, libor2002 napsal: Jak se to vezme... Docela si "klubově" pohoršil. Tak snad to zázemí budou lepší než v 2018 Nic proti Mondrakeru. Fandit Ondrovi budu furt. No, psal jsem to už výše... že pro posledním angažmá u nich si musel půjčovat bajk a pomalu si vše zařizovat sám. Tak snad už bude líp.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pačes Posted January 9 Report Share Posted January 9 Chvilkový záchvěv zimy…. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Micey Posted January 9 Report Share Posted January 9 Tyvoe, to je někde ve Švýcarsku ne? U nás jaro:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pačes Posted January 9 Report Share Posted January 9 před 4 minutami, Micey napsal: Tyvoe, to je někde ve Švýcarsku ne? U nás jaro:) Musíš vychytat ten moment. Teď už mám stálej hnědej přeliv... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts