Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

V 22. 3. 2023 v 6:53, WATCHES napsal:

Canyon měl jarní před sezónní slevy až 30%. Informace o tom tady proběhly. Poměrově cena / výkon jsou pořád na špici. BTW vyplatí se nakupovat za ceny v eurech. Česká cena výše uvedeného Exceedu je 68.299 Kč. 2699 EUR je cena platná pro Slovensko a Německo tj. cca 64.700 Kč. Při jarní slevě bylo to kolo pod padesát... 

Chtěl jsem nakupovat v eurech, ale mají tam nějakou ochranu. Po zadání české doručovací adresy to nepustí dál a změní se to na CZK. Takže buď je třeba mít kamarády někde v zahraničí a nebo jsi přišel na to, jak to obejít?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mám dotaz na cyklisty cestovatele. Za měsíc letíme do jižní Itálie, tak jsem se chtěl zeptat na zkušenosti s půjčováním kol. Hlavně mi jde o to, jestli je potřeba brát si své boty/helmu/bidon nebo se to půjčuje komplet. A pokud jde o boty, jestli není problém, že mám spd (jezdím s tím i na silničce). díky :)

Odkaz ke komentáři

Jsem si urovnal myšlenky a rozhodl se, že se mnou černý mazlik zůstane poslední sezónu, příští rok spolu budeme 8 let což je krásná číslovka na změnu :guitar: Novej Habit jednička v Carbonu mě prostě učaroval, akorát s tou cenovkou jakož to novinka nikdo ze známých nic neudělá, docela si to hlídají a prej by je sežrali. Příští rok už ale na pohodu a prý něco vymyslíme, takže zakládám další prasátko 😅

Trigger.JPG

Habit 1.jpg

Odkaz ke komentáři

před 4 hodinami, Step napsal:

Mám dotaz na cyklisty cestovatele. Za měsíc letíme do jižní Itálie, tak jsem se chtěl zeptat na zkušenosti s půjčováním kol. Hlavně mi jde o to, jestli je potřeba brát si své boty/helmu/bidon nebo se to půjčuje komplet. A pokud jde o boty, jestli není problém, že mám spd (jezdím s tím i na silničce). díky :)

Boty, helmu, bidon svoje, přibal i pedály a máš klid

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...