African Odesláno 12. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2023 Famózní podvečer a vlastně celý den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miliusportos Odesláno 15. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2023 Ahoj, jenom jedna chlubící, novej přírůstek..Odesláno z mého SM-N986B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 15. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2023 Moc hezky. Ty Tufa tam predpokladam nedavaj Italove z vyroby? Ale sou to supr gumy, dobra volba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miliusportos Odesláno 15. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2023 Díky, to nedávají no, chtěl jsem to na bezduše a Tufa byly doporučené vícero lidma.Tak se uvidí..Odesláno z mého SM-N986B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 15. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2023 Já mám Tufo na bajku a jsou to super pláště.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steev Odesláno 15. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2023 V 22. 3. 2023 v 6:53, WATCHES napsal: Canyon měl jarní před sezónní slevy až 30%. Informace o tom tady proběhly. Poměrově cena / výkon jsou pořád na špici. BTW vyplatí se nakupovat za ceny v eurech. Česká cena výše uvedeného Exceedu je 68.299 Kč. 2699 EUR je cena platná pro Slovensko a Německo tj. cca 64.700 Kč. Při jarní slevě bylo to kolo pod padesát... Chtěl jsem nakupovat v eurech, ale mají tam nějakou ochranu. Po zadání české doručovací adresy to nepustí dál a změní se to na CZK. Takže buď je třeba mít kamarády někde v zahraničí a nebo jsi přišel na to, jak to obejít? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 15. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2023 Prej se to da celkem jednoduse dohodnout s jejich customer supportem.. pisou na bike-foru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 16. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2023 Konečně se už nechá posedět s pivem venku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 16. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2023 Přesně.... dneska to šlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 16. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2023 Konecne je trochu sucha, tak jsem na ranni vyjezd na pumptrack mohl vzit konecne krome kola i brusle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Step Odesláno 17. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2023 Mám dotaz na cyklisty cestovatele. Za měsíc letíme do jižní Itálie, tak jsem se chtěl zeptat na zkušenosti s půjčováním kol. Hlavně mi jde o to, jestli je potřeba brát si své boty/helmu/bidon nebo se to půjčuje komplet. A pokud jde o boty, jestli není problém, že mám spd (jezdím s tím i na silničce). díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j.e.n.i.k.82 Odesláno 17. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2023 Tak snad hlavně z hygienických důvodů, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miliusportos Odesláno 17. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2023 Italové v akciOdesláno z mého SM-N986B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 17. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2023 Jsem si urovnal myšlenky a rozhodl se, že se mnou černý mazlik zůstane poslední sezónu, příští rok spolu budeme 8 let což je krásná číslovka na změnu Novej Habit jednička v Carbonu mě prostě učaroval, akorát s tou cenovkou jakož to novinka nikdo ze známých nic neudělá, docela si to hlídají a prej by je sežrali. Příští rok už ale na pohodu a prý něco vymyslíme, takže zakládám další prasátko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 17. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2023 před 4 hodinami, Step napsal: Mám dotaz na cyklisty cestovatele. Za měsíc letíme do jižní Itálie, tak jsem se chtěl zeptat na zkušenosti s půjčováním kol. Hlavně mi jde o to, jestli je potřeba brát si své boty/helmu/bidon nebo se to půjčuje komplet. A pokud jde o boty, jestli není problém, že mám spd (jezdím s tím i na silničce). díky Boty, helmu, bidon svoje, přibal i pedály a máš klid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Step Odesláno 17. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2023 před 34 minutami, pebe napsal: Boty, helmu, bidon svoje, přibal i pedály a máš klid Díky, vemu teda všechno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 20. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2023 Dnes tu máme prvý letný deň (výhoda severského kalendára ), tak som po dlhšom čase oprášil MTB. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lassie Odesláno 21. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2023 Tak jsem si taky pořídil gravel (moje první kolo s berany). A dneska jsem dal konečně první vyjížďku, i pivo bylo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 21. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2023 Poprosím o doporučení - šikovný hák pro pověšení MTB na zeď za přední kolo? Pokud možno šetrný, ráfek je karbonový. Plášť do 2,35” děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 21. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2023 před 46 minutami, lassie napsal: Tak jsem si taky pořídil gravel (moje první kolo s berany). A dneska jsem dal konečně první vyjížďku, i pivo bylo. Ty si neměl favoritku ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se