Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

před 57 minutami, kral083 napsal:

@hopa26 pane strojvedoucí a na čem jezdíš a kde? Ani ses nám pak nepochlubil, jak si se s Kaňonem sžil? 

My se zítra chystáme na oběd na Labský boudě. Jako rád bych někomu nadával,do čeho mě to zas uvrtali, ale vzhledem k tomu, že sem to vymyslel sám, tak mám smůlu.

Tak na mě myslete. V tom vedru to bude výživný. 

Foto proviant na cestu tam. Zpátky už klasicky dojedu na piva a guláš,jak je tělo zvyklý:-D

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Takovýho žrádla....:D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 44 minutami, hopa26 napsal:

Ani Ti nemůžu lhát, že utíkám, páč všechno vidíš...  Vzal sem si sebou i hadry a boty běhacíí, tak se třeba taky hecnu. 

Afri, on to je možná jen pocit, jak se nakláním že to je nezvyklý... Bojím se, abych se nevymáznul. Každopádně díky.

Tak oproti galusce to bude mega rozdíl, to je jasná věc:punk: Užívejte a buďte na sebe opatrný :cheers:

Odkaz ke komentáři

Neska poprvý na tej dráze teréní z Klínovce. Ráno jsem si to kompletně vyšláp a pak plnej ceres terénama dolů. Dva borci na full pérech mne na drkotákách předjeli, radar moc gut, sem o nich věděl jak se blížej.  🙂
Přiznám se, že sem nečekal, že to nejni zase taková sranda, jako když se člověk kouká v bedně.
Bavilo ale moc. Jen sem teda zničenej fest, se přiznám, bolí mne celý tělo. Plavat už se mi vůbec nechtělo a šel sem fakt s přemáháním.
Odpolko mám jen solnou jeskyni, už ordinuji odpočinek a pojedem se podívat do říše, na muzeum kosmonautiky. 🙂

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři

Nedávno nový gumy a dnes novej řetěz.. už mi praskl 🙄 ještě že jsem byl kousek od baráku...uff

Odkaz ke komentáři

@Miceyjá tam vozím červený bidony 🙂

pro milovníky dietní cyklistiky zasílám foto z poděbradského pivovaru aneb večeře na třístém kilometru 🙂

Odkaz ke komentáři

[mention=6006]Micey[/mention]já tam vozím červený bidony
pro milovníky dietní cyklistiky zasílám foto z poděbradského pivovaru aneb večeře na třístém kilometru
PXL_20230621_190040607.thumb.jpg.638ab946aa76275aee567142a66a63f6.jpg
Krásnej den

Odesláno z mého SM-N986B pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři

před 8 hodinami, kral083 napsal:

@Miceyjá tam vozím červený bidony 🙂

pro milovníky dietní cyklistiky zasílám foto z poděbradského pivovaru aneb večeře na třístém kilometru 🙂

Sis tam dával tu jejich IPU?

Odkaz ke komentáři

před 8 hodinami, kral083 napsal:

Jestli krasnej to zas úplně nevím,ale že bude na co vzpomínat, to vím jistě:-)

No ty voe, to je mazec. Jeste takovy prumer. Kloboucek.

Mozna zkusim dat letos 100mil na garmin odznacek, ale zatim se na to necitim.

Odkaz ke komentáři

Tak mi po x letech odesly naraz obe tretry s SPD Louis Garneau(odlepila se podrazka). Vzdy jsem kupoval jen tuhle znacku ve 42 velikosti (3x za sebou). Ted jsem zjistil, ze uz je v CR nikdo nenabizi. Obesel jsem 4 cyklo kramy, zkousel Shimano (ve 42 maly, ve 43 velky:(, pak jeste nejaky Northwave, ale tam byl blbej vyber. Doporucite mi prosim na Gravela neco do 3000kc? Diky.

Upraveno uživatelem Arthur N.
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...