redd Odesláno 13. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2023 Nemate nekdo tip na turisticke mtb tretry pro sirokou nohu a vysoky nart?Hledam opravdu turisticke tretry, kdyz jedu na pohodu s detma a je potreba v nich i celkem chodit. Normalni mtb tretry mam, ale v tech to na chuzi neni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 13. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2023 Northwave Terrea Plus? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lassie Odesláno 14. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2023 Tak já dneska dal poprvé 100km. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 15. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2023 V 11. 7. 2023 v 18:19, Gustaf napsal: Výborná obuv na bajk : D Tohle bude příští rok hit... Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 15. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2023 (upraveno) před 9 hodinami, libor2002 napsal: Tohle bude příští rok hit... Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. taky jsem jezdil do práce v žabkách...ale na šlehačích to bylo hodně o držku.... Upraveno 15. července 2023 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 15. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2023 Dnes to vyšlo pěkně - návrat domů při západu slunce Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 16. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2023 Krásná podvečerní vyjížďka Těžké loučení to jednou bude, mám ten bajk moc rád... Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 17. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2023 Minulý týden jsem měl dvě vyjížďky přes 100 km v celkem parných dnech a po vyjížďce se mi pod silikonovým lemem kraťas (Castelli) objevil "ekzém". Máte s tím zkušenosti? Kraťasy byly vyprané a nikdy předtím jsem problém neměl. Mám to třeba mazat Sixtusem, co mám na prdel? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jumbo Odesláno 17. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2023 Předminulý týden s manželkou v Malých Karpatech, ale je to podvod, vůbec nejsou malé! Na jedné vyjížďce manželka málem uhynula... Ale je to žena a ty, jak je známo, zvládnou všechno. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honziz Odesláno 18. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2023 (upraveno) Včera po kopcích na pohodu a hle, objevil jsem nový "trailík" směrem z kopce takže radost veliká Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Upraveno 18. července 2023 uživatelem Honziz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LSN Odesláno 18. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2023 V 13. 7. 2023 v 21:14, redd napsal: Nemate nekdo tip na turisticke mtb tretry pro sirokou nohu a vysoky nart? Hledam opravdu turisticke tretry, kdyz jedu na pohodu s detma a je potreba v nich i celkem chodit. Normalni mtb tretry mam, ale v tech to na chuzi neni. A co 5.10? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 18. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2023 (upraveno) Nakonec jsem vzal tretry od Shimana. Mohly by být o fous širší, ale kurfy při chůzi nevadí. Uvidíme, jak při dlouhé jízde, zatím jsem je jen vyzkoušel, když jsem nastavoval kufry. https://www.mtbiker.cz/shop/tretry-a-obuv/mtb-tretry/shimano-sh-mt701-tretry-cerne.html (Ty Northwave doporučované výše jsem měl v ruce, ale ani nezkoušel, byly strašně těžké. Shimano jsem objednal bez zkoušení, tam už znám velikost.) Upraveno 18. července 2023 uživatelem redd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
runner Odesláno 19. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2023 Taky jsem se nechal zviklat do něčeho rychlejšího a méně namáhavého a jak jsem na úzkých gumách nikdy neseděl, tak jsem nadšen. Jako doplněk k celoperu super. Motor je sice dost oldschool koncepce se dvěma písty pracující převážně v Krebsově cyklu. Ale baterka se dá dobíjet průběžně, bez nutnosti zastavení. Akorát je teda dost citlivá na nadměrné přebíjení, ale i naopak. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 19. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2023 (upraveno) @runner je důležité nalévat vysokooktanové palivo a pravidelně promazávat ústrojí tukem, pak to jede a nebolí. A já se už na kolo vždy těším, protože si můžu dopřát zmrzlinu a colu bez výčitek. Co jsem začal jezdit pravidelně, tak už ani to pivko po cestě nedávám, max. 1ks/100km. Apropos, používáte nějaké sacharidové nápoje během jízdy (kromě výše zmíněné coly apod.) nebo jen tyčinky? Mě ta tekutá forma přijde lepší, objednal jsem pixlu maltodextrinu, který budu míchat s isotonickými tabletami do vody (ty jsou bez cukru)... je to na zkoušku a rád si nechám poradit od zkušenějších jezdců, ne od @kral083, který dává každých 30km 2 Plzně Většinou jsem viděl právě jen ISO nápoje, ale chtěl bych dobré sacharidy po cestě, ne jen tu colu apod. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Upraveno 19. července 2023 uživatelem moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 19. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2023 Já si micham iontak a pak třeba někde pivo. Colu většinou až doma na doplnění cukrů.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 19. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2023 [mention=23865]moco[/mention] vetsinou jen voda a elektrolyt, kdyz jedu na pohodu a ne moc dlouho. Na delsich vyjizdkach musim mit hlavne sebou jidlo, nekdy pomuze i kafe. Kola nekdy ke konci delsi vyjizdky, domu standardne nekupuji. Po dojezdu doma vse, na co mam chut A do treter patri vysoky ponozky. Takhle fakt ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 19. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2023 @mocojá dřív jak na stým nestavím,ale pak prostě dám tělu co si žádá,no. Třeba jako v neděli při návratu z chalupy. Jako já mám taky v bidonech jonťáky,ale jak sem pak preslazenej,tak chuť na pivo vždy převáží jo a ty ponožky sou fakt děs,s tím musíš něco udělat:-) Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 19. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2023 @kral083 děs je mít cyklo opálení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 19. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2023 ....já kôli opaleniu nenosim ani cyklo rukavice :)....ale nie tie nenosim kôli triatlonu, v depe to zaberá vela casu a už som si zvykol bez.......ale vysoke ponožky tiež nenosím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 19. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2023 Ponožky muší bejt.... takle to je jak v žabkách Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se