Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Minulý týden jsem měl dvě vyjížďky přes 100 km v celkem parných dnech a po vyjížďce se mi pod silikonovým lemem kraťas (Castelli) objevil "ekzém". Máte s tím zkušenosti? Kraťasy byly vyprané a nikdy předtím jsem problém neměl. Mám to třeba mazat Sixtusem, co mám na prdel? 🙂

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Předminulý týden s manželkou v Malých Karpatech, ale je to podvod, vůbec nejsou malé! ;)

Na jedné vyjížďce manželka málem uhynula... Ale je to žena a ty, jak je známo, zvládnou všechno.

Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se.

Odkaz ke komentáři

Nakonec jsem vzal tretry od Shimana. Mohly by být o fous širší, ale kurfy při chůzi nevadí. Uvidíme, jak při dlouhé jízde, zatím jsem je jen vyzkoušel, když jsem nastavoval kufry. 

https://www.mtbiker.cz/shop/tretry-a-obuv/mtb-tretry/shimano-sh-mt701-tretry-cerne.html

(Ty Northwave doporučované výše jsem měl v ruce, ale ani nezkoušel, byly strašně těžké. Shimano jsem objednal bez zkoušení, tam už znám velikost.)

Upraveno uživatelem redd
Odkaz ke komentáři

Taky jsem se nechal zviklat do něčeho rychlejšího a méně namáhavého a jak jsem na úzkých gumách nikdy neseděl, tak jsem nadšen. Jako doplněk k celoperu super.

Motor je sice dost oldschool koncepce se dvěma písty pracující převážně v Krebsově cyklu. Ale baterka se dá dobíjet průběžně, bez nutnosti zastavení. Akorát je teda dost citlivá na nadměrné přebíjení, ale i naopak. 👍

Odkaz ke komentáři

@runner je důležité nalévat vysokooktanové palivo a pravidelně promazávat ústrojí tukem, pak to jede a nebolí.  

A já se už na kolo vždy těším, protože si můžu dopřát zmrzlinu a colu bez výčitek. Co jsem začal jezdit pravidelně, tak už ani to pivko po cestě nedávám, max. 1ks/100km. 

Apropos, používáte nějaké sacharidové nápoje během jízdy (kromě výše zmíněné coly apod.) nebo jen tyčinky? Mě ta tekutá forma přijde lepší, objednal jsem pixlu maltodextrinu, který budu míchat s isotonickými tabletami do vody (ty jsou bez cukru)... je to na zkoušku a rád si nechám poradit od zkušenějších jezdců, ne od @kral083, který dává každých 30km 2 Plzně 🙂  Většinou jsem viděl právě jen ISO nápoje, ale chtěl bych dobré sacharidy po cestě, ne jen tu colu apod. 

Upraveno uživatelem moco
Odkaz ke komentáři

[mention=23865]moco[/mention] vetsinou jen voda a elektrolyt, kdyz jedu na pohodu a ne moc dlouho. Na delsich vyjizdkach musim mit hlavne sebou jidlo, nekdy pomuze i kafe. Kola nekdy ke konci delsi vyjizdky, domu standardne nekupuji. Po dojezdu doma vse, na co mam chut :)

A do treter patri vysoky ponozky. Takhle fakt ne default_smile.gif

Odkaz ke komentáři

@mocojá dřív jak na stým nestavím,ale pak prostě dám tělu co si žádá,no. 🙂

Třeba jako v neděli při návratu z chalupy. Jako já mám taky v bidonech jonťáky,ale jak sem pak preslazenej,tak chuť na pivo vždy převáží

jo a ty ponožky sou fakt děs,s tím musíš něco udělat:-)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...