kral083 Odesláno 7. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2024 Smutný příběh. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 7. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2024 Ne, já bych ho fakt nevyužil. Teď už snad začne sezóna, kdy se bude moct i do terénu. Ale za ty peníze je to lákalo.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 7. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2024 Gustovo ženo, okamžitě mu vrať telefon a nepiš na internet tyhle nepravdy Jak nevyužil? Dyť drtíš asfalt jak šílenej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 7. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2024 (upraveno) no teď jo, když je v terénu mordor...ale všeho do času....a i na mtb se da jet pěkně svižně Upraveno 7. března 2024 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 8. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2024 Sleva 45 % na Reverba AXS na r2-bike.com, uz jsem po ni koukal od podzimu, tak jsem neodolal. A uvidime co to mirror sedlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 8. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2024 před 2 hodinami, kloubik napsal: Sleva 45 % na Reverba AXS na r2-bike.com, uz jsem po ni koukal od podzimu, tak jsem neodolal. A uvidime co to mirror sedlo. Hmm, to vypadá fajnově Koukám že ty sedlovky už balí líbivěji než hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 8. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cdale Odesláno 9. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2024 před 5 hodinami, kloubik napsal: Vypadá suprově ten Scalpel SE. Paráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 9. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2024 Dnes sightseeing tour de Prague Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 9. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2024 před 2 hodinami, kral083 napsal: Dnes sightseeing tour de Prague Tam chodí Ozzák do hospody, anebo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 10. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2024 K1 na Krkavci chutná..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 10. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2024 Se máš! Nebejt v kolbence, hned tam vyrazím... Nedávno jsem ho blejsknul shora a ani to nevypadá jako kopeček Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 10. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2024 před 42 minutami, M.K. napsal: Se máš! Nebejt v kolbence, hned tam vyrazím... Nedávno jsem ho blejsknul shora a ani to nevypadá jako kopeček Jj...on tam úplně nevyčnívá.... Ted už jsem ve Vejprnicích na Krokodylovi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 10. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2024 Dneska jen kolem komína. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 12. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2024 Všem zúčastněným děkuji za nasměrování na servisní držák kola z Lidlu – je dobrej a bytelnej, čekal jsem to horší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 12. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2024 V 10. 3. 2024 v 13:09, Roland Sands napsal: Dneska jen kolem komína. Fajnová barva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 12. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2024 před 2 hodinami, African napsal: Fajnová barva Danke schön Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 13. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2024 Taky zajímavé uchycení zadní stavby u toho Santy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 14. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2024 Konečně, po 2,5 měsících .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 15. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2024 Hotovo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se