M.K. Odesláno 19. června Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června Ty lijáky, velmi překvapivě, trochu zkomplikovaly jízdu lesem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MG75 Odesláno 19. června Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června před 17 hodinami, TLD napsal: Z toho co pises, se me libi nejvic Rychlebky. Jak prirodou, tak tim charakterem. Takove pohodove jezdeni. Byl jsem tam cca 14dni zpet naposledy. A pojedu s prckem jeste jednou o prazdninach. Mam radsi prirodni jezdeni, treba v tech Jesenikach je moc hezkejch stezek. Trail kolem Prudkeho potoka je moc peknej. Z toho co jezdim nejvic nedoporucim nic . Sorry. Co se dá dělat, jen jsem chtěl nějakou inspiraci pro mě kluka (5). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 20. června Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června Tak pro maleho kluka by to bylo stejne o nicem. Zkus Semberske stezky,to by pro nej mohlo byt fajn a i stoupaci cesta je mirna a nebo cyklo arenu vysocina v NMnM. To se mu bude libit urcite. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 20. června Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června Pripadne Letnany.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 20. června Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června Má Garmin varia RTL 515 světelný mód, kdy začne blikat jen když jede auto? Při nastavení je poslední světelný mód , kdy nesvítí/nebliká, jen funkce radaru, že? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 20. června Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června Myslím že nemá, pak by to ztrácelo význam, auto vidí světlo na 1600m, ale Tobě to začne ukazovat na display až když je 136m za Tebou, takže když jede jak zmrd, tak pomalu ani nestihneš uhnout. Radar jede furt, když dochází baterka, tak zahlásí světlo odpojno, ale furt mi ukazuje přijíždějící auta 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 20. června Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června Na světě je krásně.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 20. června Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června @moco Po posledním update Wahoo můžu nastavit, že radar je vypnutý a začne blikat až když detekuje auta. Garmin to tuším měl už dávno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 20. června Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června před 21 hodinami, TLD napsal: Si pis. My jsme s Leatt doma spokojeny. Budes taky . Jsem se byl projet a ta délka kousek pod kolena mě při šlapání nedělá opravdu dobře, možná jsem na ně malej Kam je máš ty délkově prosím tě? Mě to škrábe, lechtá, divné je to... být o 4 cm kratší tak nemají chybu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 20. června Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června (upraveno) Tak prej taky tesne pod a nevadi mu to. A s chranicema prej takto lepsi. ja bych to nesnesl Upraveno 20. června uživatelem TLD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 20. června Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 20. června Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června před 13 minutami, TLD napsal: Mám to úplně stejně jako mladej a mě to prostě vadí, au...a dělají všechny modely na tento styl. Zkusím asi ještě jiné značky.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 20. června Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června Tak zkus TroyLeeDesign,tusim mam modely skyline. Ty sou nad kolena. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 21. června Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června V 31. 5. 2024 v 6:58, Gustaf napsal: Koukni ještě na pláště Vittoria mezcal nebo barzo.... dají se zkombinovat. Ještě si zjisti, jestli máš na bezduse ráfky.... Sada určitě v pohodě.... Tak výsledek here Stejně jak auto dělaj kola tak kolo dělaj pláště, několik kámošu se ptalo, jestli mám nový kolo:-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 21. června Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června @Moty vypadá to hodně dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 21. června Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června před 14 hodinami, TLD napsal: Tak zkus TroyLeeDesign,tusim mam modely skyline. Ty sou nad kolena. Tak já když udělám takovýdleho sracího kačera, tak je mám taky nad kolena Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 21. června Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června To sem jeste myslel,ze dorazis a rozcvicoval se na racka. Jsou par cm nad koleno kdyz stojis v pozoru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 21. června Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června Páteček a ranní buzení na Kosíři Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 21. června Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června Před hodinou, TLD napsal: To sem jeste myslel,ze dorazis a rozcvicoval se na racka. Jsou par cm nad koleno kdyz stojis v pozoru. To přesně potřebuji Už jsem je poslal zpět a hledám dál..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 21. června Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června TREMALZO GARDA XXL TOUR, 5 hodin jízdy, celkem to štíplo... (https://www.gardatrentino.it/en/activity/tremalzo-garda-xxl-tour_8331) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se