Vasa_H Odesláno 16. března Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března Di2 syncroshift vyuzivate? https://bettershifting.com/di2-synchronized-shifting-the-complete-guide/ vzhledem k memu “omezeni” by mi to hodne ulehcilo zivot pokud full funguje tak jak popisují. diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 16. března Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března Používame, funguje. Len ma občas prekvapí, keď to čakám bežné rýchle preradenie, a on začne preraďovať aj na veľký prevodník - čo trvá o poznanie dlhšie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasa_H Odesláno 16. března Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března To je ale v poradku ne? Jestli to chapu pri fullsyncro, radis jen pravou packou a aby byl dodrzen co nejemnejsi pomer prevodu tak on podle toho přehazuje i prevodnik? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 16. března Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března Jasné, je to v poriadku. Len to človeka prekvapí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 16. března Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března Dnešní výlet na Kokořínsko Plus další dva minipivovary. Zkrátka pěkný den v sedle 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 17. března Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března Lobeč, je na Kokořínsku vždycky cíl. Už se tam těším... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasa_H Odesláno 17. března Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března Lobeč dobrá a mám to kousek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasa_H Odesláno 17. března Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března Co myslite? https://www.canyon.com/cs-cz/outlet-bikes/gravel-bikes/grail-cf-sl-8-di2/3098.html?dwvar_3098_pv_rahmenfarbe=YE%2FBK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 17. března Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března Já myslím, že bych nezkousnul ty rodla. Jinak kolo asi fajn. Velikost teda koukám jen 2XL, to ti bude? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasa_H Odesláno 17. března Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března Toho “dvojplosniku” se taky trosku bojim (jeste neni rozhodnuto). Jj mam 196 cm takze 2xl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 17. března Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 18. března Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března V 24. 2. 2025 v 7:20, klobadysek napsal: ahoj díky za odpověď. Otázky idiota: čím to že základ má 3x8 převodů a to dražší kolo má 1x9? Není to spíše MB s těmi balony? Rozšířit ahoj všechny novější kola jdou směrem jednopřevodníku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 18. března Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března (upraveno) Stařík dostal jarní servis a je připraven na sezónu (celkem teda). Prý to bude chtít už brzy nové kliky a převodníky. Teď si uvědomuji, že je mu krásných 10 let. To už je známka punku "asi" Upraveno 18. března uživatelem Zdenek1307 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siki Odesláno 18. března Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března Udělal jsem si malou radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 19. března Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března Průzkum u sousedů. V Polsku na kole jezdí jen sebevrazi. Važte si toho, co máme u nás. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marecenator Odesláno 20. března Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března Nahovno silnice, ridici, nebo uplne vsechno? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
berczo Odesláno 20. března Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března mám spíš opačnou zkušenost, konkrétně mi tam přidají řidiči mnohem více tolerantnější ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomTomTom Odesláno 20. března Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března Taky mám z Polska kladné zkušenosti. Doprava je tam celkově klidnější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 20. března Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března Pražák/Jihočech srovnává situaci kolem Bielsko Biala: silnice na hovno a provoz jako krava. Pravdou je, že když najdeš nějakou opuštěnou silnici, tak tě většinou řídiči předjíždějí opatrně. Problém je, že těch bočních silnic je hrozně málo, takže veškerá doprava se soustředí na jednu silnici táhnoucí se 10 km vesnicí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 20. března Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března Polsko se hodně zlepšilo oproti džungli co tam ještě nedávno panovala, ba naopak u nás bych řekl, že se to rapidně horší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se