mikymik Odesláno 9. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2020 V 8. 10. 2020 v 8:44, martar napsal: Trojský přívoz, skoro dokončená nová lávka, večerní Vltava a můj třiadvacetiletý veterán Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Jinak info pro ty, kteří jezdí i po Praze: lávka by měla být podle dělníků otevřena 25.10., jízdní řád přívozu je do 28.10., tak snad vše klapne. Už se jen lakují konstrukce a dodělávají chodníčky a parkové úpravy v okolí nové lávky. Přívoz je zdarma. Pěkné. A dal bych si přední kolo obráceně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 9. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2020 Dal jsem si blbec opačně plášť, takže do příštího servisu holt takhle punkersky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robertilos Odesláno 9. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2020 Tak si otoč ru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 9. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2020 před 2 hodinami, Moty napsal: Chalani, potrebuju pro tátu (78) řešení na zimu. Mam mu vzit trenazer místo zadního kola nebo co doporučite? Nema zadnej chytrej telefon, takze mozna neco s displejem aby mu to hlásilo kolik ujel? Diky Asi bych to řešil formou spinneru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 9. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2020 hoši, nemáte někdo na prodej 20" bajk pro holku s pevnou vidlí v zachovalém stavu? Něco jako Orbea MX, GT Stomper, Superior Paint, Scott Contesa atp? Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 9. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2020 Po měsíci v sedle Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 9. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2020 to asi moc nejedeš, když stačíš kafrat ve vlákně o autech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 9. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2020 před 33 minutami, Gustaf napsal: to asi moc nejedeš, když stačíš kafrat ve vlákně o autech Počasí že by jsi psa nevyhnal, nevzal jsem nepromok, klasika, a už jsem durch, tak se občas zašiju jako třeba teď no a kafrám Čekám až přestane, abych si mohl aspoň zapálit oheň a zachránit si kejhák, bo už mi je zima jak sviňa Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 9. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2020 Nemáš meteoradar v mobilu nebo co Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 9. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2020 Mám ho nastavený na jižní polokouli, protože byl furt oranžovej a uváděl mě do depresí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 9. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2020 Teď jsem byl na chvíli okolo komína a nevím o jakém počasí to mluvíte? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 9. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2020 před 8 hodinami, Klabrdon napsal: Díky. Přesně něco takovýho jsem chtěl slyšet, protože už jsem skoro rozhodnutej, že ho vezmu Svítí výborně, jednoduché nasazování plus se dá v držáku natočit vpravo vlevo. Uříznutý kužel shora paráda. Nabíječku přes usb v compu nebo na mobil, ale použij nabíječku na mobil co má 1A, spousta nejnovějších 2A a tím to nejde. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 9. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2020 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 9. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2020 Děcka já su tak šťastné loni touto dobou jsem sotva chodil po srpnové bouračce a nevěděl jsem, zda se ještě někdy posadím na kolo. Do toho kecy mojí lepší polovičky o osudu, který mi těmi frakturami naznačuje, že se mám na kolo vykašlat. A to byl moment, kdy jsem si slíbil, že v roce 2020 ujedu 100 km za každý rok věku, i když to bude bolet jaxviňa. Dnes v půl páté cestou od pramene Sázavy se to povedlo. 5429 km od konce března je pro spoustu cyklistů směšný nájezd, ale já jsem za ně - ve svém stavu - rád přeju vám všem spoustu krásných a bezpečných kilometrů na vašich velocipedech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 9. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2020 Super, vždycky rád slyším tyto pozitivní zprávy po těžkých úrazech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 9. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2020 před 13 minutami, Duke650 napsal: Děcka já su tak šťastné loni touto dobou jsem sotva chodil po srpnové bouračce a nevěděl jsem, zda se ještě někdy posadím na kolo. Do toho kecy mojí lepší polovičky o osudu, který mi těmi frakturami naznačuje, že se mám na kolo vykašlat. A to byl moment, kdy jsem si slíbil, že v roce 2020 ujedu 100 km za každý rok věku, i když to bude bolet jaxviňa. Dnes v půl páté cestou od pramene Sázavy se to povedlo. 5429 km od konce března je pro spoustu cyklistů směšný nájezd, ale já jsem za ně - ve svém stavu - rád přeju vám všem spoustu krásných a bezpečných kilometrů na vašich velocipedech Nájezd jak hovado....to za druhé....a za prvé, je super, že to zdravotně šlape....;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 9. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2020 (upraveno) Děkuji Zdravotně to bohužel moc nešlape, často kulhám a nemohu bezbolestně sedět, ale na kole se na to snažím úspěšně zapomenout Upraveno 9. října 2020 uživatelem Duke650 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 9. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2020 Pokud v 54 letech najedu do půlky října 5429km,tak budu šťastnej jak blecha. Takže Duku, velká paráda! Letos díky koronaci a cestám na kole do práce mám o fous víc, potřebuju ještě 1500km,aby tam cinkla ta desítka. Dnes tedy trada z Prahy do jižních Čech na chalupu. A vládní opatření mám v p... (viz obrázek) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohush Odesláno 10. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2020 Na mně včera vyskočilo toto, prý andělskė, číslo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 10. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2020 Duke650, tie km su super. Chcem sa ale opytat, ako si spokojny s tymi Ergon plutvo-gripmi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se