Gustaf Odesláno 9. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2020 Ekoi taky kupuju...ale serou mě ty jejich velikosti...je vždy lepší koupit více velikostí a pak vrátit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 9. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2020 Takže když mám běžně L tak objednat raději XL? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igicz Odesláno 9. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2020 (upraveno) Castelli Perfetto ROS. A clovek neresi hadry od 0 do cca 17 stupnu. Ano je draha, u nas stoji okolo 6k, ale mimo CR jde obcas sehnat i okolo 4. Clovek doceni, az v tom vyjede. Vsecky drazsi hadry nakupuji zde: https://www.all4cycling.com/it/ Do tydne doma. Jo bacha na velikosti. Normalne mam hadry M, Castelli vse XL:-) Sent from my iPhone using Tapatalk Upraveno 9. listopadu 2020 uživatelem Igicz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 9. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2020 Já nedám dopustit na Gore Phantom např. https://www.rockpoint.cz/phantom-jacket-020 , podzim, zima, jaro, záleží na vrstvení a dnešní dopolední prevence zblbnutí stála za to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 9. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2020 před 45 minutami, Duke650 napsal: Takže když mám běžně L tak objednat raději XL? Jo, je to klasické závoďácké číslování pro chrty, takže o číslo větší a pohoda. Je tam i pomocník výběru velikosti, který zohledňuje váhu a výšku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 9. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2020 před 54 minutami, Duke650 napsal: Takže když mám běžně L tak objednat raději XL? Já mám někdy L a někdy XL...teď dokonce poslední dres Orbea ekoi je 2XL. Vem vždy raději o číslo a o dvě větší než máš normální velikost. A jeden pak vrať. Vratka je zdarma... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 9. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2020 Tak jsem se byl taky konecne vyprdet. Bylo tam jak v rodnem Skotsku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 9. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2020 Tak jsem nahodil Canyona do inzerce Kdyby měl někdo zájem o 27,5 celopéro ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 9. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2020 před 6 hodinami, Igicz napsal: Castelli Perfetto ROS. A clovek neresi hadry od 0 do cca 17 stupnu. Ano je draha, u nas stoji okolo 6k, ale mimo CR jde obcas sehnat i okolo 4. Clovek doceni, az v tom vyjede. Vsecky drazsi hadry nakupuji zde: https://www.all4cycling.com/it/ Do tydne doma. Jo bacha na velikosti. Normalne mam hadry M, Castelli vse XL:-) Sent from my iPhone using Tapatalk Perfetto mám vyhlídlou a dát ty peníze mi nevadí. Co by mi vadilo, respektive sralo, že dám pětku za bundu a při prvním kopci umrznu ve vlastní šťávě. Potím se docela hodně a mám takové tušení, že pořádně nebude fungovat nic... Jezdím rád kopce a rychleji, neboli na plno, takže potřebuju něco, co opravdu dobře funguje. Jak s větrem u této bundy, ochrání úplně i při rychlejším sjezdu, že fakt neprofoukne? Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 9. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2020 (upraveno) Dneska to bylo mystický;-) slunce, mlha, mráz, super! Upraveno 9. listopadu 2020 uživatelem tikzot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 9. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2020 Krásný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 9. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2020 Ježíšek už taky naskladnil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 9. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2020 Super, zavladne spokojenost. Moje mala je z toho kola nadsena, jede paradne a maj to takovy domysleny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effe Odesláno 9. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2020 před 36 minutami, tikzot napsal: Dneska to bylo mystický;-) slunce, mlha, mráz, super! To je Klondajk , ne ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 9. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2020 před 5 minutami, Effe napsal: Brdy kousek újezdu a pak jelení palouky, studený vrch, stožec atd.. nahoře slunce, dole mlha. Nikde nikdo, super pojezdy teď.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 9. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2020 před 9 minutami, Micey napsal: Super, zavladne spokojenost. Moje mala je z toho kola nadsena, jede paradne a maj to takovy domysleny. Jj, to už je náš třetí kousek v řadě, jsme věrní Tenhle snad vydrží alespoň 3 roky (dceři je 5 let) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effe Odesláno 9. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2020 To bude ono .Té bývalé vojenské základně se říkalo Klondajk , patřilo to do PVOS okolo Prahy , měl jsem tam sloužit . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 9. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2020 Oka, tak to já neznáju;-) ale je to tam super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effe Odesláno 9. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2020 http://www.brdy.org/content/view/107/101/ https://www.youtube.com/results?search_query=ojenská+základna+klondajjk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 9. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2020 Super! Díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se