Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 19. 12. 2020 v 20:28, Tom4 napsal:

Jo, to máš tak: vylezu před barák, najdu turistickou značku, kouknu se na nadmořskou výšku a aha, ono už tam není napsáno jako dříve: "bydlíš vole 1013 metrů nad mořem" a neznačí to rozcestník sjezdovek a běžkařských tratí. Co jsem se přestěhoval tak tady píšou "bydlíš vole 221 metrů nad mořem, zimní sport je od teď kolo a tečka" :D :D :D

Rozšířit  

Aj, no tak to ti přejí ať jsi zpátky v tisícovce v co nejkratší době, Lockdown? No jo, stojí to za prdlačky všechny, snad už to brzy přejde... 

Odesláno
  V 19. 12. 2020 v 20:43, African napsal:
Aj, no tak to ti přejí ať jsi zpátky v tisícovce v co nejkratší době, Lockdown? No jo, stojí to za prdlačky všechny, snad už to brzy přejde... 

Tomáš neměl lockdown, ale sold out.
Odesláno (upraveno)

Tak nějak  :D Teď tomu říkám několikaleté přechodné období, kdy jsem rozpolcenej mezi horama a pláží :D

Upraveno uživatelem Tom4
Odesláno

Co to cafra je? Zdalky to na me krici “Cina”, teda mam na mysli ram, vidli a kola.. urcite si to “Carbonera” nevari nekde v garazi. Nejsem o nich ani schopen nic najit, na webu nic moc nemaj..

Odesláno

Jo.. je to zabavny. Tak asi urcite Cina:)

“Masivní a velmi tuhý představec Honsun v metalickém barevném provedení s nulovým úhlem a krátkou délkou skvěle přenáší každou změnu směru jízdy a kooperuje tak s širokými řidítky.”

Lehké hliníkové ráfky s reflexními bloky a plochými dráty, které lépe prorážejí vzduch.”

A tak:)

Odesláno

No name cina s peknou presentaci, par znackovejma komponentama za strasnej ranec pro kavky😂. Jak pisou kluci, nenasel jsem nic o znacce, a kak pise Jarett, geo x let zpet... 

Ale zas super karbon a plochy draty, to poleti. Hlavne s tim červeným prevodnikem😂

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...