Gustaf Odesláno 27. května Nahlásit Odesláno 27. května Před hodinou, Hasňa napsal: A co to je? Kouzelná houba neasi: Jde debil do lesa, vidí houbu a říká: Jé hele houba, já do ní kopnu. Houba na to: Né né prosím, nekopej do mě a splním Ti tři přání. Tak já si přeju, ať sem chytrý! -CINK- Ty vole já sem chytrý, já se z toho poseru! -CINK- Ty vole já sem se posral, to jsem ale debil! -CINK- Jé hele, houba... 7
Jehlan Odesláno 27. května Nahlásit Odesláno 27. května 10:30 hod. 27.05.25 - ČRo-Plus Osobnost¨Plus - V.Klaus - "Dostali jsme se do postdemokratické společnosti, v níž se poztrácely některé zásadní hodnoty, myšlenky, postoje, které byly součástí normálního lidského života," V Německu je standartní nesvoboda slova mnohem silnější než u nás. Česká televize byla zprivatizována skupinou zaměstnanců. Žurnalistika je produkt. aj
African Odesláno 27. května Nahlásit Odesláno 27. května V 24. 5. 2025 v 12:47, bandicoot napsal: Zbožňuju, když jsou děti lepší než já. V čemkoliv. Florbal, škola, koně… Dojímá mě to. Přesně, akorát že já říkám dětem že jsou celé tatínek Dneska to pro změnu cinkalo v atletice u sousedů
JanKuc Odesláno 30. května Nahlásit Odesláno 30. května Včerejší STK na mojí 16r staré paštice. Závady 0,0,0, kouřivost 0. DPF furt původní, turbo i vstřiky taky. 1
FantasticFabio Odesláno 31. května Nahlásit Odesláno 31. května před 22 hodinami, JanKuc napsal: Včerejší STK na mojí 16r staré paštice. Závady 0,0,0, kouřivost 0. DPF furt původní, turbo i vstřiky taky. Zřejmě slušnej voddil …
FantasticFabio Odesláno 31. května Nahlásit Odesláno 31. května Při hledání srnčat před sečením , 4 zachráněný , ale jen díky práci dronařů !!!! Bez dronů by to nešlo, loni jsme byli bez dronů , v rojnici ….. našli jsme pouze dvě a ještě náhodou! Snad ňáký plusový body až mi to jednou sečtou 1
FantasticFabio Odesláno 31. května Nahlásit Odesláno 31. května V 27. 5. 2025 v 9:32, papun napsal: No asi dole jak je ten šedý čtverec. I cenově v pohodě. Podle mě to někdo dávno vymyslel. V rámci jednoduchosti pouze na 20 Kč s jednotnou cenou. A teď to nejde zdrazit Ten čtverec mě napadnul, ale jestli se z něj dá dostat ta velká svíčka, to je otázka? Jinak , klasický malý hřbitovní , jo ty by šli skrz čtverec, to jo kdo byl u porodu ví , jak velká věc se dá protlačit malým čtvercem postaveným na koso
FantasticFabio Odesláno 31. května Nahlásit Odesláno 31. května V 27. 5. 2025 v 9:34, Gustaf napsal: Kouzelná houba neasi: Jde debil do lesa, vidí houbu a říká: Jé hele houba, já do ní kopnu. Houba na to: Né né prosím, nekopej do mě a splním Ti tři přání. Tak já si přeju, ať sem chytrý! -CINK- Ty vole já sem chytrý, já se z toho poseru! -CINK- Ty vole já sem se posral, to jsem ale debil! -CINK- Jé hele, houba... Jeden povídal druhýmu: ty seš debil , fakt debil ! kdyby bylo mistrovství světa debilů, tak skončíš na druhým místě!!! proč na druhým? no, protože seš debil !!! 1 1
Gustaf Odesláno 31. května Nahlásit Odesláno 31. května ....no protože seš takovej debil, že bys to ani nevyhrál 2
FantasticFabio Odesláno 1. června Nahlásit Odesláno 1. června Dneska sem promlouval do duše sousedovic klukovi( ca 3 roky ) že když jezdí k nám na západ( bydli v Prahé ) , tak už by si měl pořídit svůj colt….. kdyby se tu u nás náhodou objevil Calvera, abychom si nemuseli najímat cizí pistolníky….. že jsou dost drahý a tady je chudá víska , kde hodpodaří jen pár bázlivých farmářů….. a šerif je až někde daleko za řekou ….. A jestli mi nevěří ať se zeptá svého dědy, kdo je Calvera….. to bych nevěřil, jak mu to v hlavičce šrotovalo….. musim mrknout někam na bazar, jestli někdo neprodává opasek s pouzdrem a pořádnou bouchačkou….. a asi mu koupím šerifskou hvězdu….. ježiš to byla krása, když sem nosil kapslíkovku , klobouk šátek a gumáky …. Jen ten Hatátitlá chyběl ….. nebo Orlí pero…… no nic muselo nám ho nahradit kolo Pionýr…..
Bert Odesláno 1. června Nahlásit Odesláno 1. června Dnes mne opravdu velmi potěšilo, že dvoje jebky z MPM, které zde za kamaráda nabízel @Gustaf, byly (dle jeho závěrečné poznámky v inzerci), prodány mimo fórum. Mí drazí chronomagoři, za Vaši uvědomělost a dobrý vkus Vám děkuji. 1 1 1
Gustaf Odesláno 1. června Nahlásit Odesláno 1. června (upraveno) před 4 hodinami, Bert napsal: Dnes mne opravdu velmi potěšilo, že dvoje jebky z MPM, které zde za kamaráda nabízel @Gustaf, byly (dle jeho závěrečné poznámky v inzerci), prodány mimo fórum. Mí drazí chronomagoři, za Vaši uvědomělost a dobrý vkus Vám děkuji. Woe... A chceš zveřejnit seznam chronomagoru, co je zde chtěli? edit: budiž mi polehčující okolností, že kámoš se zbavuje jebek a už nosí Orisky Aquisy a Edoxy Neptunian a chystá se na Uniony. Prostě jsem napravil jednoho hříšníka.... Upraveno 1. června uživatelem Gustaf 1 3
Bert Odesláno 1. června Nahlásit Odesláno 1. června před 34 minutami, Gustaf napsal: Prostě jsem napravil jednoho hříšníka.... 2
VS Odesláno 2. června Nahlásit Odesláno 2. června Vypadá to, že v O2 vyhodnotili všeobecné nadšení zákazníků z převedení na dražší tarif OnePlay. Poslali mi e-mail: Dobrý den, po převodu Vaší O2 TV na Oneplay jste si tuto službu změnili na základní verzi Oneplay k Internetu. Je pro nás důležité, abyste byli s našimi službami spokojeni. Proto Vám v příštím vyúčtování vrátíme částku za původní vyšší variantu Oneplay Komfort č. xx a Oneplay Komfort č. xy, kterou jsme Vám účtovali do dne změny. Děkujeme, že jste s námi.
lub Odesláno 2. června Nahlásit Odesláno 2. června vždy mě potěší rozhovor Petra Ludwiga s jeho hostem. dnes obzvlášť.
FantasticFabio Odesláno 5. června Nahlásit Odesláno 5. června Při vyzvedávání mandželky u vlaku sem tam našel opuštenýho zanedbanýho jezevčíka ….. tak sem se ho i přes protesty ujal….. dam ho kapku do pucu….. a pak se uvidí …… 2
Jehlan Odesláno 5. června Nahlásit Odesláno 5. června Před hodinou, FantasticFabio napsal: Při vyzvedávání mandželky u vlaku sem tam našel opuštenýho zanedbanýho jezevčíka ….. tak sem se ho i přes protesty ujal….. dam ho kapku do pucu….. a pak se uvidí …… Fugison - 90. léta , přeplněná tržnice, "todobrý" "panízakrátí" pro milovníky retra, proč ne, můžeš vyměnit za neokolkovaný, azbukový Marlboro na parkovišti anebo zapařit.
Jehlan Odesláno 5. června Nahlásit Odesláno 5. června před 20 minutami, Ajaj napsal: ty máš doma pořád nějaký kazety? .....Všichni máme doma kazety..... 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se