FantasticFabio Odesláno 20. září Nahlásit Odesláno 20. září před 7 hodinami, kuncák7 napsal: Tak mě dnes ráno dohnalo to, že už nejsem nejmladsi- stěhoval jsem skříňky v koupelně, položil posledni na místo a už jsem se nenarovnal. A co mě těší? Nemusím na rodinej vylet- v Hřensku jsem už byl a mám rozectenou knížku, co na ní chci mít klid . Já byl ráno na obstřiku ….. bolest jako ….. no jako když si koupíš hodinky a zjistíš že jsou levý …… ale teď večer už je mi zase 20 až 35 …..
kral083 Odesláno 21. září Nahlásit Odesláno 21. září Opět se ukázalo, že můžeme na náš systém nadávat jak chceme,ale když jde do tuhyho, vše funguje, jak má. Takže moje poděkování patří všem záchranným složkám, kteří včera zasahovali v Tižských stěnách, stejně tak doktorům a sestřičkám v Ústecké nemocnici. 2 3
kral083 Odesláno 21. září Nahlásit Odesláno 21. září Naštěstí jen já. Špatný krok dozadu a už sem letěl.
African Odesláno 21. září Nahlásit Odesláno 21. září 11 minutes ago, kral083 said: Naštěstí jen já. Špatný krok dozadu a už sem letěl. Au, je to hned, jsi v pohodě?
kral083 Odesláno 21. září Nahlásit Odesláno 21. září @AfricanNic co by nešlo rozleštit. Zlámáný žebra, krvácení do jater a pak už jen pohmožděniny a odřeniny. Při pádu z prý 10 metrů celkem zanedbatelné ztráty. Já si každopádně nic nepamatuju. 1 1
kral083 Odesláno 21. září Nahlásit Odesláno 21. září Díky. Až tady mi došlo, že sem fakt mohl bejt mrtvej nebo ochrnutej Prý hodně pomohl baťoh na zádech narvanej tou dobou už prázdnýma krabičkama od svačiny. 1
African Odesláno 21. září Nahlásit Odesláno 21. září 38 minutes ago, kral083 said: @AfricanNic co by nešlo rozleštit. Zlámáný žebra, krvácení do jater a pak už jen pohmožděniny a odřeniny. Při pádu z prý 10 metrů celkem zanedbatelné ztráty. Já si každopádně nic nepamatuju. No tak to ti je docela hodně Jak píšeš, může být vždycky hůř... přeji rychlé uzdravení, drž se chlape
Ajaj Odesláno 22. září Nahlásit Odesláno 22. září @kral083 - tak se dej do kupy, ať zas vidíme nějaký cyklo výlety z říše snů. P.S. v Tisý jsou zvyklý a maj natrénováno na lufťáky
Zlý Jabko Odesláno 22. září Nahlásit Odesláno 22. září před 7 hodinami, kral083 napsal: @AfricanNic co by nešlo rozleštit. Zlámáný žebra, krvácení do jater a pak už jen pohmožděniny a odřeniny. Při pádu z prý 10 metrů celkem zanedbatelné ztráty. Já si každopádně nic nepamatuju. Já tam včera potkával na cestě na Sněžník furt samý Němčoury s matračkama na zádech, asi tě viděli! Tak dobře srůstej, je dobře že umíš správně padat. 1
vzduch Odesláno 22. září Nahlásit Odesláno 22. září prokral 083: Přeji brzké uzdravení a bez následků. Tak to byla haluz, 10 m je už mazec. Važme si každého dne! 1
kral083 Odesláno 22. září Nahlásit Odesláno 22. září Díky za vzkazy. Po přesunu z JIPky mám luxusní výhled na Ústí,jestli něco takového existuje Konečně vím, co se včera zhruba stalo a vypadá to, že 20. září budu slavit narozeniny
safi Odesláno 22. září Nahlásit Odesláno 22. září Velký respekt! Přeji brzké uzdravení. Po tvé zkušenosti mě nikdo z umělé stěny nedostane na reálnou 1
hopa26 Odesláno 22. září Nahlásit Odesláno 22. září @kral083 preju ti at ses brzo cike. dal sem si dneska nohy do pedalu i za tebe, i kdyz se mi strasne nechtelo.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se