Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Před hodinou, Tobi napsal:

🫣,ty teda musíš mít páru jak zvíře.

Bejvávalo 🤣. Právě že jsem skoro ani nezabral. To musela být únava materiálu.

Odesláno

Dneska jsem se potěšil krásou Podzamecké zahrady v Kroměříži, ten klid, ta krása, ty barvy! Ne nadarmo jeden arcibiskup olomoucký už v 19. století prohlásil, že tato zahrada je jeho chrámem :)  

IMG_8921.jpeg

IMG_8924.jpeg

• Like 3
  • Dát hlas 2
Odesláno (upraveno)

Včerejší večer v O 2 areně

Naprosto fantastický koncert  Ennio et Andrea Morricone celebration ,4 přídavky, standing ovation, nádhera, stejná atmosféra jakou jsem zažil na koncertu jeho otce.

orig_Ennio_Morricone___Celebration_Concert_2025_20254892557.jpg

Upraveno uživatelem Conrad
  • Like 2
  • Dát hlas 1
Odesláno
před 14 hodinami, Pavel87 napsal:

Dneska jsem se potěšil krásou Podzamecké zahrady v Kroměříži, ten klid, ta krása, ty barvy! Ne nadarmo jeden arcibiskup olomoucký už v 19. století prohlásil, že tato zahrada je jeho chrámem :)  

IMG_8921.jpeg

IMG_8924.jpeg

To Ginkgo 😍.

• Like 1
Odesláno
Před hodinou, FantasticFabio napsal:

Ha! Nepatříš náhodou k Uctívačům Ginga ? 

Nepatřím. Ale Ginkgo je náš oddílový strom, takže proto ho poznám...

• Like 2
Odesláno
před 7 hodinami, Stuky napsal:

Nepatřím. Ale Ginkgo je náš oddílový strom, takže proto ho poznám...

Je tam toho mnohem víc, ale nefotil jsem všechno. Zahradu vysoce doporučuji k návštěvě :) 

IMG_8928.jpeg

• Like 1
Odesláno
V 7. 11. 2025 v 20:11, Pavel87 napsal:

IMG_8921.jpeg

IMG_8924.jpeg

No jo no, když jsem tam byl čtyři roky na průmce a žil na intru na Pilařovce, tak jsme chodili do podzámky hlavně chlastat a stavěli jsme z papírových kelímků od piva komíny :) ... jo, to byly časy. Ale byl jsem se tam před několika lety podívat - na místo činu - a je to tam fakt pěkné, celkově Kroměříž 👍.
A moc mě potěšilo, že pořád funguje to občerstvovací okénko, kde jsem se před půl stoletím opíjel, byl jsem dojatý, stejně jako před hotelem Centrál :).

Podzmkaoknko.thumb.jpg.e1cd45461ca312ec2b182884ff939a1b.jpg

Centrl.jpg.d566b1474a37c9f4077a5eb165722d96.jpg

• Like 2
Odesláno

Dnes jsem jel dcerou do místní DM drogerie. Chvíli na ni čekám, do auta mi sedne cizí sebevědomá náctiletá slečna. Dosedla,tak jí říkám jedeme ? To bylo zděšení, smál jsem se ještě deset minut potom. Její reakce rychle zmizet. No,potěšilo 🙂 Její auto stejné barvy bylo ob auto.

• Díky 1
  • Haha 7
Odesláno

Dnes mne potěšilo, jak je čeština nádherná. Titulek na seznam.cz:

Venezuelský Cartel de los Soles zařadí USA mezi teroristické organizace.

Jasný, v poho, nemám problém, akorát vyvstává jedna otázka: kdo, koho a kam bude řadit.

Ano, hnidopich mi bude argumentovat kontextuálním výkladem, ale když já si při své bujné fantazii dokážu úplně klidně představit, jak nějaký Pablo nad deseti kily koksu říká: A teď ty zasraný amerikány dáme na sankční seznam 🙂

• Haha 6
Odesláno

Čas nic moc, poslední kilometry byl boj s hlavou, ale stejně jsem na sebe kua pyšnej. 25kg dole a hned jde všechno líp.Screenshot_20251114_184326_Garmin Connect.jpg

• Like 5
  • Dát hlas 12
Odesláno
1 hour ago, anachron said:

image.thumb.jpeg.0860990aea4a3b6faa1e5a9d302c5d53.jpeg

👍👍👍 👏

Dalej by som mal pisat do opacneho vlakna, ale s tymto to suvisi..

U nas ten ciko, rusky kolaborant na cele krajiny, sviatok 17.11. uz zrusil, ako asi niektori viete.

Som presvedceny, ze je to praca ruskych tajnych sluzieb. Ta retorika okolo toho je napadne rovnaka aj u vas. Tipol by som si, ze nieco podobne bude aj v dalsich krajinach, ako Polsko, Madarsko, ...

https://www.facebook.com/share/r/17ZMxdxVPh/

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...