kuncák7 Odesláno 22. března Nahlásit Odesláno 22. března před 15 minutami, gunman napsal: Mládě tasmánského čerta? Skoro, ale vybíral jsem povahove spíš podle sebe- gaucaka. Dá to ale hodně práce. Definitivne- malej knírač, cerno-strbrny, 3.3.2026.
Prochy68 Odesláno 22. března Nahlásit Odesláno 22. března před 6 hodinami, kuncák7 napsal: Skoro, ale vybíral jsem povahove spíš podle sebe- gaucaka. Dá to ale hodně práce. Definitivne- malej knírač, cerno-strbrny, 3.3.2026. Jedna technická, jak si poznal že to bude gaucak?
Conrad Odesláno 22. března Nahlásit Odesláno 22. března Před hodinou, Prochy68 napsal: Jedna technická, jak si poznal že to bude gaucak? Knírač i když malej a gaučák? to je jako lihuprostej fernet. 1 1
kuncák7 Odesláno 22. března Nahlásit Odesláno 22. března Před hodinou, Prochy68 napsal: Jedna technická, jak si poznal že to bude gaucak? Zatím pohodar, ve smečce největší salamista- samo že se to změní ( nejvíc se podobá předchůdci ). Vždy mi to vyšlo ( malýho knírače mám/ budu mít potřetí ). 3
vzduch Odesláno 24. března Nahlásit Odesláno 24. března Rozkrytí korupčníků ve fotbale. Je to jen špička ledovce, ale i tak pěkná práce policie
Kapo Odesláno 24. března Nahlásit Odesláno 24. března před 48 minutami, vzduch napsal: Rozkrytí korupčníků ve fotbale. Je to jen špička ledovce, ale i tak pěkná práce policie Teď už jen zbývá dořešit Dozimetr.
African Odesláno 26. března Nahlásit Odesláno 26. března Dělám rekonstrukci nějakých místností na baráku a hle co na mě vypadlo ze skříně...jedny z prvních hodinek co jsem koupil při vstupu na tohle famózní fórum Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 2
bandicoot Odesláno 26. března Nahlásit Odesláno 26. března před 2 hodinami, African napsal: Dělám rekonstrukci nějakých místností na baráku a hle co na mě vypadlo ze skříně...jedny z prvních hodinek co jsem koupil při vstupu na tohle famózní fórum To barevný logo je super!
African Odesláno 26. března Nahlásit Odesláno 26. března 42 minutes ago, bandicoot said: To barevný logo je super! Je, také se mi líbí. Stejný model, jiný cifr nosil i Barack, to si pamatuji dodnes. Přemýšlím je dát do kupy, jsou opravdu fajnový, cifr magický... už jsem ani nevěděl že je mám Škoda těch ruček, byli dlouhá léta v blbém, vlhkém prostředí...jsem vůl. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Hector_24 Odesláno 26. března Nahlásit Odesláno 26. března před 3 hodinami, African napsal: Dělám rekonstrukci nějakých místností na baráku a hle co na mě vypadlo ze skříně...jedny z prvních hodinek co jsem koupil při vstupu na tohle famózní fórum Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Jo tohle jsou serie 2000? Libi se mi, ze jsou tak osklivy, ze jsou vlatne hezky před 50 minutami, bandicoot napsal: To barevný logo je super! A kdyz jde o barevne logo, tak 4000 je kral (doslova ma tam barevnou korunu). Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
African Odesláno 26. března Nahlásit Odesláno 26. března 8 minutes ago, Hector_24 said: Jo tohle jsou serie 2000? Libi se mi, ze jsou tak osklivy, ze jsou vlatne hezky A kdyz jde o barevne logo, tak 4000 je kral (doslova ma tam barevnou korunu). Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. To už nevím, tady je nějaký týpek prodává a píše že je to serie 1500... https://www.chrono24.com/tagheuer/professional-with-rare-granite-dial--id45291003.htm 1
Spongebob Odesláno 30. března Nahlásit Odesláno 30. března Právě mě potěšil tento článek, snad se stane i skutečností. https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-evropa-z-nemecka-by-melo-odejit-80-procent-syranu-chce-kancler-40570652 1
Irwinek Odesláno 31. března Nahlásit Odesláno 31. března V 30. 3. 2026 v 15:47, Spongebob napsal: Právě mě potěšil tento článek, snad se stane i skutečností. https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-evropa-z-nemecka-by-melo-odejit-80-procent-syranu-chce-kancler-40570652 No, jen aby neskončili tady
Spongebob Odesláno středa v 18:37 Nahlásit Odesláno středa v 18:37 Dneska mi udélala manželka radost tímto Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 1
Dez123 Odesláno středa v 20:49 Nahlásit Odesláno středa v 20:49 Také jsem četl, pěkná publikace, jen jsem čekal trochu víc informací a méně obrázků Jinak mě těší, že se opět letí na Měsíc, takže speedy nasadit a můžeme sledovat 1 1 1
revue gt Odesláno středa v 20:53 Nahlásit Odesláno středa v 20:53 před 2 minutami, Dez123 napsal: Také jsem četl, pěkná publikace, jen jsem čekal trochu víc informací a méně obrázků Jinak mě těší, že se opět letí na Měsíc, takže speedy nasadit a můžeme sledovat Tady to bude živě?
Dez123 Odesláno středa v 21:11 Nahlásit Odesláno středa v 21:11 Ano, s drobnou prodlevou oproti zdroji NASA.
Spongebob Odesláno čtvrtek v 05:32 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 05:32 před 8 hodinami, Dez123 napsal: Také jsem četl, pěkná publikace, jen jsem čekal trochu víc informací a méně obrázků Já jsem bohužel z té generace co už moc nečetla, takže jsem nadšen ze spousty obrázků na místo spousty malinkých písmenek
Z. Paul Odesláno čtvrtek v 05:56 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 05:56 před 9 hodinami, Dez123 napsal: Také jsem četl, pěkná publikace, jen jsem čekal trochu víc informací a méně obrázků Jinak mě těší, že se opět letí na Měsíc, takže speedy nasadit a můžeme sledovat Co jsem četl tak letí kolem měsíce, a přistání je planováno na nejaky rok v budoucnu. Ale i tak to bude stát za sledovaní
vzduch Odesláno neděle v 08:26 Nahlásit Odesláno neděle v 08:26 Tento článek a vzpomínka na mládí https://medium.seznam.cz/clanek/tatana-vesela-pamatujete-splh-na-lane-a-koza-telocvik-v-70-letech-258523?utm_campaign=abtest302_asistent_url_varCC&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=blogy.sznhp.box&dop_vert_ab=&dop_vert_id=&source=hp&seq_no=3 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se