miccalek Odesláno 26. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2021 před 6 hodinami, kuncák7 napsal: Co mě spíš pobavilo? To, že tu vyvěšuju inzarát na hodinky skoro 2 měsíce a nic - samá nabídka k prdu. No a pak to vyvěsí asi váženější člen a hodinky jsou za 2 hodiny fuč :-)))))). Holt jinej oddíl, nebo jsem v kolektivu "oblíben". No, hlavně ať novému majiteli tikají. Jestli to byly ty aquisy, tak ti to řeknu naprosto přesně, proč snejkovi zmizly za 2 hodiny. Protože jsem je vzal já. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 26. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2021 (upraveno) před 13 minutami, miccalek napsal: Jestli to byly ty aquisy, tak ti to řeknu naprosto přesně, proč snejkovi zmizly za 2 hodiny. Protože jsem je vzal já. Ano vím. Já je inzeroval 2 měsíce a ani tuk. No nic. A jak jsem psal, přeju ti, at sloužej. Upraveno 26. srpna 2021 uživatelem kuncák7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 26. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2021 před 2 hodinami, African napsal: Že jsme dojeli z dovolené ve zdraví, protože co se děje na těch našich silnicích je prostě neuvěřitelný....hovada jsme Nejenom u nas, ja zazil letos araby v Madarsku a rumuny v Rumunsku. U nas je to slabej cajicek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 27. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2021 Tak jsem zprovoznil synovi "stařenku" Slávii 620 a docela mu to jde a baví ho to. Cítím,že to bude chtít něco lepšího, alespoň Slávii 631 se štelovatelnými miřidly. Pokud by někdo byl ochoten prodat za rozumnou cenu ,tak SZ,díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Já ml. Odesláno 30. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2021 V 26. 8. 2021 v 7:22, kuncák7 napsal: Co mě spíš pobavilo? To, že tu vyvěšuju inzarát na hodinky skoro 2 měsíce a nic - samá nabídka k prdu. No a pak to vyvěsí asi váženější člen a hodinky jsou za 2 hodiny fuč :-)))))). Holt jinej oddíl, nebo jsem v kolektivu "oblíben". No, hlavně ať novému majiteli tikají. Nejsem si jistej, ale osobně si myslím, že je to tím, že nechceš posílat poštou a každý se do Prahy nedostane. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 30. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2021 Že zas budu chvíli po večerech dělat něco smysluplnýho… Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 30. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2021 Šprtáš na zkoušky, nebo se zdokonaluješ ? Na Hvaru bude další loďka Mě potěšilo potvrzení rezervace Hvar na příští rok, už je to pár dní, ale těší to pořád.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 31. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2021 Teprve zacinam. Chci se to naucit, aj do ruky, aj do hlavy. Vozit tam ale nic nebudu, spis si kdyztak pujcim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 31. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2021 před 1 hodinou, nickolas napsal: Teprve zacinam. Chci se to naucit, aj do ruky, aj do hlavy. Vozit tam ale nic nebudu, spis si kdyztak pujcim. Hm, tak to jsem velice rád, že na dovču jezdíš v jinej termín než já :-)))). Už se budu muset bát i na moři :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 31. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2021 před 12 hodinami, Já ml. napsal: Nejsem si jistej, ale osobně si myslím, že je to tím, že nechceš posílat poštou a každý se do Prahy nedostane. Na rovinu? Ač to tam píšu, tak má zkušenost s prodejema je asi tak 85 % jde mimo Prahu a zbytek po Práglu. Domluva s mimopražským je u mě všeobecně rychlejší, flexibilnější a operativnější, než mezi náma. A vždycky se na poslání nechám ukecat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 31. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2021 před 1 minutou, kuncák7 napsal: Hm, tak to jsem velice rád, že na dovču jezdíš v jinej termín než já :-)))). Už se budu muset bát i na moři :-)) Ja to pak preorganizuju, neboj. V sezone jsou lodky drahy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 31. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2021 Právě teď, nickolas napsal: Ja to pak preorganizuju, neboj. V sezone jsou lodky drahy Auuu :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 31. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2021 Huš potvoro! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 31. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2021 před 34 minutami, nickolas napsal: Huš potvoro! Jojo, v Neděli ti napíšu, jestli je to na lodičku nebo už či již ne :-)))) - 3 týdny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 31. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2021 Zmetku! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 31. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2021 před 11 hodinami, nickolas napsal: Teprve zacinam. Chci se to naucit, aj do ruky, aj do hlavy. Vozit tam ale nic nebudu, spis si kdyztak pujcim. JJ, je to pro i proti, ale starost navíc to je. Mě to stačilo tady, měli jsme skůtr, když se jelo lidi se našli, když se balilo už míň a pro benzín a na servis jsme jeli sami . Tak doraž do Smokviny . Držím palce s notama. My je dělali v kdysi v Chorvatsku a byl to jeden z nejkrásnějších týdnů u moře co jsem zažil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 31. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2021 před 11 minutami, DavidLC napsal: JJ, je to pro i proti, ale starost navíc to je. Mě to stačilo tady, měli jsme skůtr, když se jelo lidi se našli, když se balilo už míň a pro benzín a na servis jsme jeli sami . Tak doraž do Smokviny . Držím palce s notama. My je dělali v kdysi v Chorvatsku a byl to jeden z nejkrásnějších týdnů u moře co jsem zažil... Jedu se ucit v rijnu s hufnorem. Kdyby nic, bude to fajn chlapska dovca, jak rikas. A kdyz neco, tak to casem vidim spis na nejakou vetsi lodku, nez prskolet u zatoky Ale to je jeste daleko…a rozhodne jen pujcene. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 31. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2021 Před hodinou, nickolas napsal: Jedu se ucit v rijnu s hufnorem. Kdyby nic, bude to fajn chlapska dovca, jak rikas. A kdyz neco, tak to casem vidim spis na nejakou vetsi lodku, nez prskolet u zatoky Ale to je jeste daleko…a rozhodne jen pujcene. Šťastnou plavbu, skoro závidím, když máš rad moře ( ala Hvar) tak si to užiješ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hufnor Odesláno 31. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2021 V 30. 8. 2021 v 21:45, nickolas napsal: Že zas budu chvíli po večerech dělat něco smysluplnýho… Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Hufnor likes dis! Tak má vypadat předkurzová příprava! Doufám, že v té sklínce je rum. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 31. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2021 Pevne verim ze si ides urobit "seriozne papiere" a nie chorvatske. Inak chorvatsko je na plavbu vyborne, ale tie vodicaky co predavaju to je uz ina tema. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se