Lynx12 Odesláno 24. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2021 před 18 hodinami, milan79 napsal: Ja nosím niečo podobné namiesto pumpy v batohu na bajk https://www.alza.sk/auto/xiaomi-mi-portable-air-pump-cierny-d5706416.htm#popis A máš to jen "co kdyby" nebo to používáš? Mladej to dostal od ženy a dost na to nadává... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 24. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2021 před 1 minutou, Lynx12 napsal: A máš to jen "co kdyby" nebo to používáš? Mladej to dostal od ženy a dost na to nadává... co konkretne mu vadi na tej pumpe? pouzivam ju dost casto, na bajk je ok, gumu na aute by som s tym nefukal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan79 Odesláno 24. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2021 před 2 hodinami, Lynx12 napsal: A máš to jen "co kdyby" nebo to používáš? Mladej to dostal od ženy a dost na to nadává... Normálne to používam na bajk. Pravidelne s tým na dofukujem 3 bajky, použil som 3x pri defektoch a úplne v pohode. Na auto som to neskúšal, ale to ani nebol zámer pri kúpe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 24. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2021 (upraveno) před 2 hodinami, Harwey napsal: co konkretne mu vadi na tej pumpe? pouzivam ju dost casto, na bajk je ok, gumu na aute by som s tym nefukal před 21 minutami, milan79 napsal: Normálne to používam na bajk. Pravidelne s tým na dofukujem 3 bajky, použil som 3x pri defektoch a úplne v pohode. Na auto som to neskúšal, ale to ani nebol zámer pri kúpe. Ani po 5 min nebyla pneu na kole nafoukána ... možná vadný kus. Zkouknul jsem tuhle videorecenzi a motorku nafoukal na 2,4 baru za 3,48 min. Upraveno 24. září 2021 uživatelem Lynx12 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 24. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2021 ma tu cepicku poriadne dotiahnutu? resp. ak ma galuskovy ventil, vymenil redukciu? ak vsetko ano, tak ma vadny kus... z prazdna do plna musi byt guma dofuknuta do minuty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 29. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2021 https://www.sauto.cz/osobni/detail/skoda/octavia/150891007 nutno přečíst popis kompletní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 29. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2021 By mě zajímalo, co člověk musí shánět za auto, aby se prokliknul na takový inzerát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 29. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2021 Byl jsem poblíž na hodech, vědět, že to jezdí, svezu se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 29. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2021 V 24. 9. 2021 v 14:19, Harwey napsal: ma tu cepicku poriadne dotiahnutu? resp. ak ma galuskovy ventil, vymenil redukciu? ak vsetko ano, tak ma vadny kus... z prazdna do plna musi byt guma dofuknuta do minuty Redukci má, asi fakt vadný kus... díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 29. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2021 před 2 hodinami, Wanderer napsal: By mě zajímalo, co člověk musí shánět za auto, aby se prokliknul na takový inzerát. Nevím, mě už to, přeposlali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 1. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2021 Idnes, premiun sekce a rozhovor s fotografem Václavem Fantou. Pán má ve svém požehnaném věku nadhled nad svým životem i slepotou, která ho postihla před důchodem. https://www.idnes.cz/xman/rozhovory/fotka-fotograf-werich-fanta-modelky-havel-hornicek-slepota.A210922_161351_xman-rozhovory_jum?zdroj=top Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 2. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2021 Takova malickost Hezky vikend vsem. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 2. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2021 Krom jineho me dneska potesilo zjisteni existence samozavlazovacich truhliku (jak jinak nez z nemecka) a fakt, ze se mi to naprosto presne vleze na parapet za desku v kuchyni. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Byli jsme pesky, tak jsme pobrali jen neco malo, zitra dokoupim jeste dalsi truhliky a dalsi bylinky Mam z toho fakt radost. A pritom takova blbost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 2. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2021 Potěšilo mě,že jsem si nabrousil břitvu bez cizí pomoci na svých kamenech,vlas padá jak Němci do krytu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 3. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2021 @JoyStickz Lidlu ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 3. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2021 před 9 minutami, honzyk napsal: @JoyStickz Lidlu ? Ne, Schwarz group nepodporuju Lokalni zahradnictvi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JHonza Odesláno 3. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2021 Pořídil jsem si před pár dny páně Hovorkovu tlustou knihu o primkách a teď se ve volných chvílích kochám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 4. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2021 Pul hodiny si v aute poustim napreskacku Total Eclipse of the Heart od Bonnie Tyler a ceskou verzi Zatmeni od Leony Machalkove a nemuzu se rozhodnout, ktera je lepsi. Jsem rad, muzu resit takoveto blbosti. V poslednich letech k tomu nebylo moc prilezitosti. edit: a jeste volal majitel servisu, ze oprava manzelcina auta je gratis a venku sviti slunko. Ja se snad pocuram Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 4. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2021 před 5 minutami, Roman I. napsal: Pul hodiny si v aute poustim napreskacku Total Eclipse of the Heart od Bonnie Tyler a ceskou verzi Zatmeni od Leony Machalkove a nemuzu se rozhodnout, ktera je lepsi. Jsem rad, muzu resit takoveto blbosti. V poslednich letech k tomu nebylo moc prilezitosti. edit: a jeste volal majitel servisu, ze oprava manzelcina auta je gratis a venku sviti slunko. Ja se snad pocuram A do toho Pardubky docela šlapou . Jsi šťastnej člověk, važ si toho a užívej si to co nejdéle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 4. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2021 Mě potěšil Mozilla Thunderbird verze 91, že už umí synchronizovat kontakty z google účtu bez potřeby nějakých doplňků (které jsem stejně nepoužíval a kontakty z googlu natahoval po svým). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se