eskimak Odesláno 15. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2022 před 3 minutami, gargamel napsal: A nezlob se, ale Astra a A6 sou totálně, ale totálně jiný ligy aut To ale nema nic s vysledkom STK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gargamel Odesláno 15. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2022 Nechápu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldic Odesláno 15. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2022 před 40 minutami, gargamel napsal: A jinak seš si úplně jistej tím, cos napsal, jo? Že autu po 130t km, nenašli ani jednu lehkou závadu, to je jako úplně normální normálka nejběžnější norma, jo? Tak bych možná teda potom chtěl taky vidět nějaký foto z protokolu STK ,hm? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 15. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2022 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 15. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2022 před 4 minutami, gargamel napsal: Nechápu To je vidiet. Za auto si naozaj nepriplacas preto aby lepsie preslo STK. Alebo si myslis ze Corsa dopadne na STK horsie ako Astra a ta horsie ako Insignia? Napoviem ti: nie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gargamel Odesláno 15. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2022 @Baldic U Fordu dobrý Ale upřímně o kolik je Mondeo dražší k a povezme si upřímně i lepší) než Astra? Očekával jsem upřímně ten tvůj druhý post z STK u mě už dnes , proto mě to tak potěšilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gargamel Odesláno 15. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2022 @eskimak to vím taky, ale Opel vs Audi 100% Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 15. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2022 Právě teď, gargamel napsal: @Baldic U Fordu dobrý Ale upřímně o kolik je Mondeo dražší k a povezme si upřímně i lepší) než Astra? Očekával jsem upřímně ten tvůj druhý post z STK u mě už dnes , proto mě to tak potěšilo. Cena/trieda auta s tym nema nic spolocne. Naopak, po tych rokoch je na aute za 60k nasobne viac kurvitok ako na aute za 20k ktore sa mozu pokazit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 15. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2022 Právě teď, gargamel napsal: @eskimak to vím taky, ale Opel vs Audi 100% Nechapem co znamena Opel vs. Audi 100%. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gargamel Odesláno 15. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2022 Nedokážu si upřímně představit už moc víc kurvitek u tý Astry, leč sem jim vděčný za ( velmi pravdepodobne) záchranu života mého, manželky i švagrové a to hned 2x Jinak super výsledky, Audi je halt kvalitka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gargamel Odesláno 15. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2022 před 2 minutami, eskimak napsal: Nechapem co znamena Opel vs. Audi 100%. No že Opel se asi kvalitou moc Audi rovnat nemůže Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gargamel Odesláno 15. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2022 A v jiných disciplínách už vůbec ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 16. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2022 před 6 minutami, gargamel napsal: Nedokážu si upřímně představit už moc víc kurvitek u tý Astry, leč sem jim vděčný za ( velmi pravdepodobne) záchranu života mého, manželky i švagrové a to hned 2x Jinak super výsledky, Audi je halt kvalitka Ja si fakt nemyslim ze je Audi kvalitativne inde nez priemer. Uplne rovnako som to mal na vsetkych autach (okrem Mondea Mk3, tam bola korozia na karoserii). Teda ja sa o auta staram, ale nie z dovodu STK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gargamel Odesláno 16. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2022 Njn, buď jak buď, prostě mi to dnes, teda vlastně už včera , udělalo radost. Čekal sem spíš nejakej průser . Zítra ho za odměnu půjdu opláchnout od toho saharskýho sajrajtu Brou noc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 16. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2022 před 5 hodinami, gargamel napsal: Njn, buď jak buď, prostě mi to dnes, teda vlastně už včera , udělalo radost. Čekal sem spíš nejakej průser . Zítra ho za odměnu půjdu opláchnout od toho saharskýho sajrajtu Brou noc Asi takhle . Tvoje radost je zřejmě oprávněná a máš na ni právo. Opel neni v posledních deseti letech značka s dobrym jménem, tak jako Renault, ale i přesto by u mne byl tento výsledek u takto nového auta s malým nájezdem očekávaný . Navíc si prosím vezmi jak velice málo věcí se na Stk kontroluje . Že máš vozidlo ještě rok v záruce je tvůj omyl . Podivej se co máš vlastně v těchto kilometrech opravdu v tovární záruce a na co už Ti tovární záruka dávno padla . Máš to bud v kupní smlouvě a nebo v odkazu na “obchodní podminky” Jinak radost z maličkostí je důležitá, tak si ji hýčkej a užívej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nick06 Odesláno 16. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2022 Technická dnes 130 000 km, stáří 4 roky, vehikl Opel Astra combi ST, 1.6 CDTI, auto zbytečně nemučeno, leč rozhodně nešetřeno. Já hned před těma štyrma lety, když jsem tehdá s ním vyjížděl z krámu věděl, že budem kamarádi Takže pánové, jestli hledáte spolehlivýho parťáka, tak serte na to, co říkal Jeremy Clarkson a prostě Opel, jo Ve zdraví si ho užij.Na chlubeníto moc není ale když uvážím fakt že palubka OC III v tomhle věku je jak Polo po 15 letech tak mě hlava nebere co soudruzi v automotive předvádějí. Odesláno z mého SM-A528B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 16. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2022 před 6 hodinami, eskimak napsal: Teda ja sa o auta staram, ale nie z dovodu STK. Tak tohle je snad prvni rozumna vec co si kdy na tomhle foru napsal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 16. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2022 před 14 hodinami, gargamel napsal: Njn, buď jak buď, prostě mi to dnes, teda vlastně už včera , udělalo radost. Čekal sem spíš nejakej průser . Zítra ho za odměnu půjdu opláchnout od toho saharskýho sajrajtu Brou noc Tomu rozumím, nicméně se taky přikláním k názoru, že ve 130 tis. km a 4 letech bych průser ještě nečekal, Focuse jsem kupoval někdy v necelých 180 tits. a 5 letech a tu STK bez ztráty kytičky dával taky. Pravda je že jsem tomu šel naproti, že jsem auto strčil k AD s objednávkou "udělat technickou" půjčil si od nich náhradní auto a jel si po svejch. Doložit to nemám čím, neb papíry šly do světa i s autem v jeho 10 letech a 300 tis. km. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 17. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2022 Že se řezat nebude. Teda bude, ale ne dneska. 1) Minulej týden 2x550km v autě. První cesta ještě trochu okej, v pátek po dojezdu bolest v lýtku už dost znatelná 2) sobota - už bolest jak kráva a je mi jasný, že trombóza je zpátky. No nic, hlavně přetrpět a v pondělí skočím pro léky 3) neděle - doboha už táhni na ambulanci zařve žena. Já (v duchu) - seš zas chytrá doktorko….později: TVL ještě, že ty ženy máme! 4) ambulance - test krve = jasný trombo. Já - ty vole jak jste všichni chytrý… Oni - v pondělí si ještě zajděte na sono. Já (v duchu) - tvl proč?!? Chci jen léky 5) Pondělí odpo - Sono - trombo je úplně jinde než bolest a ku..va velký. V lýtku se vám už jen nahromadila krev a to je ten nejmenší problém. Ja - co? Oni - okamžitě lehnout a zůstáváte tady. Já - co o o??? 6) pondělí večer - sepisuji “závět” v nemocničním pokoji 7) úterý ráno - doktor 1 - tak to říznem. Já - šlo by to už dneska? Vona - jsme plný. Až zitra 8)úterý odpo - další sono - no přemejšleli jsme a možná neřezat. Já - prosím prosím 9) úterý noc - vedle mě maník co ho řezali v pondělí ráno. Nechci. Fakt nechci. A to do něj cpali ob dvě hodiny všechny léky co měli na utišení bolesti. Taky jsem nespal. 10) středa ráno - doktor 2 (chirurg) - já vás budu řezat. Ja - wtf?!? Von - šklebí se a “no ještě uvidíme”. Další doktor (3) - chci váš rentgen. Já - tvl už jste 2x dělali sono nohy. Von suše - hrudníku… 11) středa oběd - chirurg & šefka sono: stojí to za piču ale řezat nemusíme (dneska)…chirurg: abyste to nechápal blbě “řezat musíme, ale ne dneska”. Já: “mluv na mě, jak na zlatýho retrívra”. Von - máte problém, který budeme teď léčit. Když to nezabere ze 100%, budeme asi řezat (vyměnit část žíly) a určitě řezat křečáky (já - jo stojej, spíš vypadaj na pi.ču, ale funkčně okej a koho zajímá v mým věku design) takže závěr: -> řezat za půl roku. Teď léky na ředění krve. Kompresní punčochu až po koule. Plus nějaký nepodstatný omezení v životě positiva - jsem z nemocnice doma (doufám, že další návštěva opět po 30letém intervalu), dovolená za 3 týdny ok, běžecká sezóna v létě snad okej, prácovně díkybohu můžu fungovat. Prostě krásnej den! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 17. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2022 před 10 minutami, Ajaj napsal: Že se řezat nebude. Teda bude, ale ne dneska. 1) Minulej týden 2x550km v autě. První cesta ještě trochu okej, v pátek po dojezdu bolest v lýtku už dost znatelná 2) sobota - už bolest jak kráva a je mi jasný, že trombóza je zpátky. No nic, hlavně přetrpět a v pondělí skočím pro léky 3) neděle - doboha už táhni na ambulanci zařve žena. Já (v duchu) - seš zas chytrá doktorko….později: TVL ještě, že ty ženy máme! 4) ambulance - test krve = jasný trombo. Já - ty vole jak jste všichni chytrý… Oni - v pondělí si ještě zajděte na sono. Já (v duchu) - tvl proč?!? Chci jen léky 5) Pondělí odpo - Sono - trombo je úplně jinde než bolest a ku..va velký. V lýtku se vám už jen nahromadila krev a to je ten nejmenší problém. Ja - co? Oni - okamžitě lehnout a zůstáváte tady. Já - co o o??? 6) pondělí večer - sepisuji “závět” v nemocničním pokoji 7) úterý ráno - doktor 1 - tak to říznem. Já - šlo by to už dneska? Vona - jsme plný. Až zitra 8)úterý odpo - další sono - no přemejšleli jsme a možná neřezat. Já - prosím prosím 9) úterý noc - vedle mě maník co ho řezali v pondělí ráno. Nechci. Fakt nechci. A to do něj cpali ob dvě hodiny všechny léky co měli na utišení bolesti. Taky jsem nespal. 10) středa ráno - doktor 2 (chirurg) - já vás budu řezat. Ja - wtf?!? Von - šklebí se a “no ještě uvidíme”. Další doktor (3) - chci váš rentgen. Já - tvl už jste 2x dělali sono nohy. Von suše - hrudníku… 11) středa oběd - chirurg & šefka sono: stojí to za piču ale řezat nemusíme (dneska)…chirurg: abyste to nechápal blbě “řezat musíme, ale ne dneska”. Já: “mluv na mě, jak na zlatýho retrívra”. Von - máte problém, který budeme teď léčit. Když to nezabere ze 100%, budeme asi řezat (vyměnit část žíly) a určitě řezat křečáky (já - jo stojej, spíš vypadaj na pi.ču, ale funkčně okej a koho zajímá v mým věku design) takže závěr: -> řezat za půl roku. Teď léky na ředění krve. Kompresní punčochu až po koule. Plus nějaký nepodstatný omezení v životě positiva - jsem z nemocnice doma (doufám, že další návštěva opět po 30letém intervalu), dovolená za 3 týdny ok, běžecká sezóna v létě snad okej, prácovně díkybohu můžu fungovat. Prostě krásnej den! Krásně napsaný! Mám radost s tebou! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se