Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :)

Doporučené příspěvky

před 2 hodinami, marosh napsal:

@Ajajani si to nevěděl, ale běžel si kousek od baráku jednoho známého člena fóra. Kousek od jednoho památníku, kde si byl v noci. 😉

Cože?!? Bert má k tomu všemu, co už má, ještě challet v Chamonix?

….vůbec netuším, kdo to může být. Ani nevím, že jsem běžel kolem nějakýho památníku 😃. Ale jestli to bylo tu druhou noc, tak to by mnohé vysvětlilo. Tak už se děly věci mezi nebem a zemí….

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak odvolávám, co jsem posral...
Teď mě upozornil člen fora, že píšu cypoviny.
Špatně jsem si nějak usmyslel, že @Ajajběžel o víkednu B7 v Beskydech a přitom si dával úplně něco jiného.
Takže se omlouvám, že jsem tu uvedl několik lidí v omyl...Zvláště Ajaja.

Upraveno uživatelem marosh
Odkaz ke komentáři

tvl já si voddech…..jsem už myslel, že jsem intelektuálně nějak opožděnej….

btw - B7 jsem před lety běžel taky a todle jsem tam fakt neviděl 😂😂😂 ale omlouvá mě, že celou noc chcalo a já běžel s očima zabodlejma metr před sebe a modlil se ať to kolega vzdá. Nevzdal parchant. Tak jsme museli dokončit…😎

P.S. Hodinky měřily kraviny…

8D7AFB57-E02A-4A8C-9DDB-069D1F98FC24.jpeg

Odkaz ke komentáři

před 2 minutami, Ajaj napsal:

tvl já si voddech…..jsem už myslel, že jsem intelektuálně nějak opožděnej….

btw - B7 jsem před lety běžel taky a todle jsem tam fakt neviděl 😂😂😂 ale omlouvá mě, že celou noc chcalo a já běžel s očima zabodlejma metr před sebe a modlil se ať to kolega vzdá. Nevzdal parchant. Tak jsme museli dokončit…😎

P.S. Hodinky měřily kraviny…

8D7AFB57-E02A-4A8C-9DDB-069D1F98FC24.jpeg

Jste borci, klobouk dolů :notworthy:

Odkaz ke komentáři

před 11 minutami, Ajaj napsal:

tvl! Všimni si v jakém to bylo roce. To jsme ještě byli mladý a plný ideálů. Někteří z nás měli dokonce ještě vlasy…. jj kdeže loňské sněhy jsou..

Ja vim, ted bys to mel za 5:00 🙂

Odkaz ke komentáři

Potěšily mne dnes dcerky, které mě donutily k neplánované expedici. Při návratu z dovolené si jedna v taxíku letmo všimla pasoucí se zebry u silnice a na svém pozorování zarytě trvala přes všechny mé argumenty, že zebra na Střížkově vedle čtyřproudé výpadovky, navíc ve výběhu s koňma, fakt nedává smysl. Takže dneska výprava za africkým lichokopytníkem, zjištění, že se k tvorovi nelze přiblížit na rozumnou vzdálenost jinak než pozorováním přes frekventovanou Libereckou, prodírání se trnitými keři a slézaní zarostlé stráně - a záhada objasněna :)

20220831_151328(0).thumb.jpg.da55ff0643cfdd1daf8e188d7ae5c55a.jpg

Holky byly sice trochu zklamané, ale vysvětlil jsem jim, že věda už je taková a že v minulosti podobným ověřováním strávili jiní přírodovědci třeba i roky (včetně cesty plachetnicí či parníkem). Přihodil jsem historky o objevu okapi, prasete pralesního a hrošíka liberijského a měly z toho zážitek :)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...