marosh Odesláno 28. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2022 (upraveno) @Ajajani si to nevěděl, ale běžel si kousek od baráku jednoho známého člena fóra. Kousek od jednoho památníku, kde si byl v noci. Upraveno 28. srpna 2022 uživatelem marosh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 28. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2022 před 2 hodinami, marosh napsal: @Ajajani si to nevěděl, ale běžel si kousek od baráku jednoho známého člena fóra. Kousek od jednoho památníku, kde si byl v noci. Cože?!? Bert má k tomu všemu, co už má, ještě challet v Chamonix? ….vůbec netuším, kdo to může být. Ani nevím, že jsem běžel kolem nějakýho památníku . Ale jestli to bylo tu druhou noc, tak to by mnohé vysvětlilo. Tak už se děly věci mezi nebem a zemí…. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 28. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2022 Hadej. :-)Tuten. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 29. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2022 Blbymu napovez, hloupeho trkni… tak co tam mas dal za napovedu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbatow Odesláno 29. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2022 Dcera po 8 letech snažení otěhotněla! Budu poprvé dědeček! Už týden brečím, bude to holka. Jenom ať to dobře dopadne, přece jenom mladá už bude mít skoro 40. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 29. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2022 (upraveno) @Ajaj Tvl, byla sice tma, ale musel si být dost soustředěný, že si tady toho hebla nevšimnul. Myslím, že je v noci osvětlený. Parking-Lípa-Tráva Upraveno 29. srpna 2022 uživatelem marosh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 29. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2022 (upraveno) Tak odvolávám, co jsem posral... Teď mě upozornil člen fora, že píšu cypoviny. Špatně jsem si nějak usmyslel, že @Ajajběžel o víkednu B7 v Beskydech a přitom si dával úplně něco jiného. Takže se omlouvám, že jsem tu uvedl několik lidí v omyl...Zvláště Ajaja. Upraveno 29. srpna 2022 uživatelem marosh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 29. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2022 kluci já vám vůbec nerozumím…..bavíme se pořád o tom běhu kolem Mont Blanc? jaká tráva? Jaká lípa? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 29. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2022 před 2 minutami, Ajaj napsal: kluci já vám vůbec nerozumím…..bavíme se pořád o tom běhu kolem Mont Blanc? jaká tráva? Jaká lípa? Sorry, no. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 29. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2022 před 7 minutami, Ajaj napsal: kluci já vám vůbec nerozumím…..bavíme se pořád o tom běhu kolem Mont Blanc? jaká tráva? Jaká lípa? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 29. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2022 před 20 minutami, Ajaj napsal: kluci já vám vůbec nerozumím…..bavíme se pořád o tom běhu kolem Mont Blanc? jaká tráva? Jaká lípa? Vezmes Lipy, pridas travu a je to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 29. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2022 tvl já si voddech…..jsem už myslel, že jsem intelektuálně nějak opožděnej…. btw - B7 jsem před lety běžel taky a todle jsem tam fakt neviděl ale omlouvá mě, že celou noc chcalo a já běžel s očima zabodlejma metr před sebe a modlil se ať to kolega vzdá. Nevzdal parchant. Tak jsme museli dokončit… P.S. Hodinky měřily kraviny… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 29. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2022 před 2 minutami, Ajaj napsal: tvl já si voddech…..jsem už myslel, že jsem intelektuálně nějak opožděnej…. btw - B7 jsem před lety běžel taky a todle jsem tam fakt neviděl ale omlouvá mě, že celou noc chcalo a já běžel s očima zabodlejma metr před sebe a modlil se ať to kolega vzdá. Nevzdal parchant. Tak jsme museli dokončit… P.S. Hodinky měřily kraviny… Jste borci, klobouk dolů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 29. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2022 Díky, díky. Kdeže ale loňské sněhy jsou… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 29. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2022 Právě teď, Ajaj napsal: Díky, díky. Kdeže ale loňské sněhy jsou… Komu si myslis, ze timhle prospejes? Mne si vzal chut vubec neco jeste delat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 29. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2022 tvl! Všimni si v jakém to bylo roce. To jsme ještě byli mladý a plný ideálů. Někteří z nás měli dokonce ještě vlasy…. jj kdeže loňské sněhy jsou.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 29. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2022 před 11 minutami, Ajaj napsal: tvl! Všimni si v jakém to bylo roce. To jsme ještě byli mladý a plný ideálů. Někteří z nás měli dokonce ještě vlasy…. jj kdeže loňské sněhy jsou.. Ja vim, ted bys to mel za 5:00 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 31. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2022 Potěšily mne dnes dcerky, které mě donutily k neplánované expedici. Při návratu z dovolené si jedna v taxíku letmo všimla pasoucí se zebry u silnice a na svém pozorování zarytě trvala přes všechny mé argumenty, že zebra na Střížkově vedle čtyřproudé výpadovky, navíc ve výběhu s koňma, fakt nedává smysl. Takže dneska výprava za africkým lichokopytníkem, zjištění, že se k tvorovi nelze přiblížit na rozumnou vzdálenost jinak než pozorováním přes frekventovanou Libereckou, prodírání se trnitými keři a slézaní zarostlé stráně - a záhada objasněna Holky byly sice trochu zklamané, ale vysvětlil jsem jim, že věda už je taková a že v minulosti podobným ověřováním strávili jiní přírodovědci třeba i roky (včetně cesty plachetnicí či parníkem). Přihodil jsem historky o objevu okapi, prasete pralesního a hrošíka liberijského a měly z toho zážitek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 31. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2022 (upraveno) Těší mě to naše malé hospodářství... Vzhledem k jeho velikosti máme i adekvátní techniku... Upraveno 31. srpna 2022 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 5. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2022 Střelec z úřadu práce dostal u soudu doživotí, napravit ho lze těžko. Alespoň zde zafungovaly soudy tak ,jak měly. Zdroj: https://www.idnes.cz/praha/zpravy/soud-jiri-dvorak-strelec-urad-prace-zena-polita-kyselinou.A220905_141551_praha-zpravy_klu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se