Jump to content

Co mě dnes potěšilo :)

Recommended Posts

Jsem vyhrál sázku. Když btc klesne pod 20k usd, dostanu tuhle láhev.

Když ne, tak jí kupuju 😀

Někdo, že klesne pod 15 o další limitku? 

20220727_165107.thumb.jpg.137b76d51d36c906a51c3298f86a244a.jpg

Jsem vyhrál sázku. Když btc klesne pod 20k usd, dostanu tuhle láhev.
Když ne, tak jí kupuju
Někdo, že klesne pod 15 o další limitku? 
20220727_165107.thumb.jpg.137b76d51d36c906a51c3298f86a244a.jpg
A jak je sazka koncipovana?

Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk

A jeje rozjizdi se tu gambling … a to jsme tu doposud seriozne investovali
Crypto jedine seriozne

Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk

před 2 hodinami, Ajaj napsal:

A jeje rozjizdi se tu gambling … a to jsme tu doposud seriozne investovali 😂

Sazka byla, ze pokud spadne btc pod 20, tak on kupuje. Kdyz ne tak naopak. Ale vzhledem k tomu, ze tam nebyl casovy horizont, tak to byl gambling z jeho strany. Ja nemohl prohrat. Protoze trigger na moji splatnost neni uplne stanoven. Zas treba za 10 let byt btc za 10mil usd, tak mu ji asi koupim 🤷‍♂️ vsechno krypto je cisty gambling stejne jako kratkodobe spekulace, bavime se o soukromych investorech. To je to co rikam dlouho a taky to jak vznikla sazka. On si byl "jisty" jak byl na tom vrcholu  ze uz to proste nemuze jit dolu...

Vyhra byla definovana jako limitka neceho z islay... 

Jeste jsem se vsadil s jinym kamosem o milion na sprint na 100m. Ale to mi prijde uz spatne vymahatelny. Tak jsem k tomu dal, ze vitez oholi tomu druhemu hlavu po dobehu (on ma dlouhe vlasy) a ted se nejak cuka to usporadat 🙂

před 4 hodinami, Ajaj napsal:

Takze kdyz to shrnu, jsou to normalni alkoholici co se v neurcitem casovem horizontu obdarovavaji navzajem koralkou 😂😂😂

jj teoreticky uz jsem toho dokazal tolik, prakticky jsem ovsem jen klasicky alkoholik ;)

V 25. 6. 2022 v 10:24, martar napsal:

Mě potěšilo, ze mi včera přišlo roční vyúčtování elektřiny...

Mě dneska, topíme ele+dřevem (12 tis/sezona), plyn u nás není, solár na TUV, dům užitná plocha 180 m2, postaveno 2020 a výsledek - cca 40 tis/rok od čezu - já jsem spokojenej.

před 3 hodinami, alky napsal:

Mě dneska, topíme ele+dřevem (12 tis/sezona), plyn u nás není, solár na TUV, dům užitná plocha 180 m2, postaveno 2020 a výsledek - cca 40 tis/rok od čezu - já jsem spokojenej.

180/2020, solár, dřevo a za elektřinu stále 40k? Jako není to nic na mašli, obzvlášť v dnešní době celkem pohoda, příští rok to bude všude o dost vyšší, atd. Ale mě se zdá 52k za energie plus práce se dřevem a jeho uskladněním, srovnávám-li se sebou, na nový 180 m2 dům, navíc se solárem, nějak trochu priveľa. Nemáš vyhřívaný bazén, nebo zimní zahradu? Nechci si měřit pindíky, jen mě to zaujalo.

(180/2017, plyn nemám, solár nemám, dřevo nemám, jen TČ a hory kolem a teď mi přišlo vyúčto na 30k, taky ČEZ)

před 5 hodinami, Hasňa napsal:

mě se zdá 52k za energie plus práce se dřevem a jeho uskladněním

Dřevěné brikety, balené, ty jsou dražší, ale nechtěl jsem řešit tu práci, o které píšeš. Celkově je asi 52 dost (bazén ne, ani z.zahradu), ale já tedy čekal víc, když je to komplet provoz domu vč. toho topení. Mám fixaci na další 2 roky, to snad nějak překlepu.