geometr Odesláno 25. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2022 No a to ještě jedna vlevo chybí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 25. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2022 Cim vic korunek, tim vic adidas Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 26. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2022 Od rána leje jak sviňa, tím pádem nemůže vrtulník do vzduchu a já tak můžu konečně nahlédnout do zakázané zóny Není to zadarmo, ale je tu parádně, Nový Zéland hadr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 26. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2022 Nebud tajemnej a ukaz na mape kde jsi Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 26. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2022 před 47 minutami, Prochy68 napsal: Nebud tajemnej a ukaz na mape kde jsi Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk No pšecí u nás Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 26. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2022 Co se tam deje, ze je to uzavreny?Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 26. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2022 před 1 hodinou, Prochy68 napsal: Co se tam deje, ze je to uzavreny? Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Kůrovec, těžba dřeva, celý listopad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 26. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2022 Jo to je dneska na kazdym rohu.Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peto86 Odesláno 27. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2022 Dnešný koncert Richarda Müllera. Prekvapilo ma v akej je vokálnej forme, super dramaturgia, skvelá kapela. Mimochodom, doporučujem jeho najnovší album “Čierna labuť biela vrana”! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 27. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2022 (upraveno) V 26. 11. 2022 v 18:21, African napsal: Kůrovec, těžba dřeva, celý listopad Počkej, počkej, byl jsem tam minulej týden a mělo to být do 18.11. ono se to prodloužilo? I tak to tam bylo pecka a "přehlídl" jsem asi 20x červenou pásku. Abys mi věřil Upraveno 27. listopadu 2022 uživatelem kuncák7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 27. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2022 Dnešný koncert Richarda Müllera. Prekvapilo ma v akej je vokálnej forme, super dramaturgia, skvelá kapela. Mimochodom, doporučujem jeho najnovší album “Čierna labuť biela vrana”!Jdu zítra, těším se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 28. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2022 před 10 hodinami, kuncák7 napsal: Počkej, počkej, byl jsem tam minulej týden a mělo to být do 18.11. ono se to prodloužilo? I tak to tam bylo pecka a "přehlídl" jsem asi 20x červenou pásku. Abys mi věřil Krásný jste to měli, houbičky...jinak ano, zákaz je prodloužený minimálně do 30.11. dle počasí a co vím tak nestíhají. Se docela divím, že Vám nad hlavou nelítal vrtulník , když bylo tak hezky. Ona tam prý lítá nějáká ruská stará mrazka a každou chvíli se jim netočí vrtule Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 29. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2022 Skoro před rokem jsem byl na výstavě betlémů, přítelkyně i něco menšího nakoupila, celkově mě to zaujalo. Tak až teprve teď jsem se k tomu dostal, sehnal nakoupil jsem nějaký náčiní a materiál a poprvé něco maličkýho vyřezal podle videa na YouTube. Tak mě to celkem potěšilo, a dětem se to taky moc líbí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 1. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2022 (upraveno) V 29. 11. 2022 v 22:20, Waya03 napsal: Skoro před rokem jsem byl na výstavě betlémů, přítelkyně i něco menšího nakoupila, celkově mě to zaujalo. Tak až teprve teď jsem se k tomu dostal, sehnal nakoupil jsem nějaký náčiní a materiál a poprvé něco maličkýho vyřezal podle videa na YouTube. Tak mě to celkem potěšilo, a dětem se to taky moc líbí Orel ? A teď vážně, jestli liška tak dost dobrý. Upraveno 1. prosince 2022 uživatelem long Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 1. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2022 (upraveno) A potěšilo mě to, že jestli vše vyjde pojedu na půl den za kamarádem do jižních Čech, co ho moc berou hodinky a není ani tady u nás na CH ( myslím) Upraveno 1. prosince 2022 uživatelem long Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 1. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2022 V 29. 11. 2022 v 22:20, Waya03 napsal: Skoro před rokem jsem byl na výstavě betlémů, přítelkyně i něco menšího nakoupila, celkově mě to zaujalo. Tak až teprve teď jsem se k tomu dostal, sehnal nakoupil jsem nějaký náčiní a materiál a poprvé něco maličkýho vyřezal podle videa na YouTube. Tak mě to celkem potěšilo, a dětem se to taky moc líbí Pecka ! Mas na to nejaky spesl drevo nebo muze jeden popadnout prvni polinko, co ma po ruce ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 1. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2022 @Waya03Jj pekny je to. Taky by me zajimalo, co je to za drevo. A nacini mas nejakou sadu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 1. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2022 před 6 minutami, warann napsal: @Waya03Jj pekny je to. Taky by me zajimalo, co je to za drevo. A nacini mas nejakou sadu? Kdysi mě to bavilo. Pracuje se s lípou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 1. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2022 Ja si teda myslel, ze to je lipa. Ale pak jsem si rikal: tvl napises lipa a oni se ti vysmejou, ze to je briza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 1. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2022 @longJojo je to liška Předtím jsem ještě zkusil prase, ale povedlo se mi jen takový co vypadá jako z Minecraftu. @honza71@warann Ano, je to lipové dřevo, objednal jsem si nějaký špalíčky z eshopu BeaverCraft. Mají tam od stejné značky i nože, na YouTube jsem viděl nějaký video kde chlapík tvrdit že ta cenová kategorie nožu BeverCraft je asi tak to nejlevnější co by mohl doporučit. Jinak už tak před půl rokem jsem pořídil do kapsy zavírák se dvěma čepelemi FLEXCUT WHITTLIN' JACK a ten taky řeže dobře. Asi se dá řezat lecjakým nožem, většinou uhlíkovkou a musí to být jako břitva jinak se natrápíš. Přibrušuješ pak na kůži s pastou každých třeba 20 minut. Toť teorie pomalu v mém případě převáděná do praxe Zkusil jsem něco vyřezat i z kusu smrkové latě z hobymarketu a taky to šlo, prostě jen to asi nesmí bejt pro začátek moc tvrdý dřevo jako ořech a tak. Kamarád co se řezbařině věnuje mi radil projít se někde lipovou alejí, posbírat nějaký spadlý větve, vysušit a pustit se do toho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se