Emiliano Odesláno 30. května Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května Mě dnes potěšilo, že konečně dorazily vstupenky na fotbalový EURO. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 30. května Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května před 13 minutami, Emiliano napsal: Mě dnes potěšilo, že konečně dorazily vstupenky na fotbalový EURO. Preju ti, aby to spis nebylo ke vzteku a placi a at si to užiješ a nasi hrajou dobre. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 30. května Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května před 2 minutami, kuncák7 napsal: Preju ti, aby to spis nebylo ke vzteku a placi a at si to užiješ a nasi hrajou dobre. Díky. Jedu na Portugalce, tak to bude potřeba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 30. května Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května před 46 minutami, Emiliano napsal: Mě dnes potěšilo, že konečně dorazily vstupenky na fotbalový EURO. ty pres FACR, nebo UEFA portal? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 30. května Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května před 4 minutami, Murphy97 napsal: ty pres FACR, nebo UEFA portal? Bylo to v té první várce přes FAČR. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 30. května Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května před 10 minutami, Emiliano napsal: Bylo to v té první várce přes FAČR. dikes, ja cekam na ty od UEFA. Uzij si to! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 30. května Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května před 5 minutami, Murphy97 napsal: dikes, ja cekam na ty od UEFA. Uzij si to! Díky, nápodobně. Už jsem byl nervózní, kde to je, ale někde jsem se dočetl, že snad do 3.6. by měly lístky dorazit. Tak držím palce, ať dojdou co nejdřív. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 30. května Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května před 42 minutami, Emiliano napsal: Díky, nápodobně. Už jsem byl nervózní, kde to je, ale někde jsem se dočetl, že snad do 3.6. by měly lístky dorazit. Tak držím palce, ať dojdou co nejdřív. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 31. května Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května Nevím, zda to úplně patří sem, ale květen se mi hodinkove " povedl". Tady je lehce to, co stačilo dorazit ( dva kousky ještě na cestě). Uplne nevim, zda se radovat, nebo se léčit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tobi Odesláno 1. června Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června před 8 hodinami, kuncák7 napsal: Nevím, zda to úplně patří sem, ale květen se mi hodinkove " povedl". Tady je lehce to, co stačilo dorazit ( dva kousky ještě na cestě). Uplne nevim, zda se radovat, nebo se léčit Léčení je na místě-diagnoza-ty Fortisy jsi měl už 10x-oprava, několikrát . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 1. června Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června Já bych se radoval z Fortisek, UN a LHC, to ostatní je už na léčbu. Ty 3 jsou boží a to ostatní není potřeba když máš co máš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 1. června Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června Fortisy i kdyby fakt 10x, tak na léčbu je neustále je prodávat, nákup je vždy v pořádku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 1. června Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června Neuvěřitelné, jsme ve finále Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 2. června Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června (upraveno) Těší mě to už dýl, ale poprvé snad mi vykvetl kaktus @kaktusář mi snad i řekne, co to je zač (a neříkej prosím, že vykvete každýmu jelitu ) a jak je nějak rozsadit, aby mi nechcíply Ještě jeden mi kvete, ale ten kvetl už při koupi, ale nasazuje další, tak snad dobrý Upraveno 2. června uživatelem filltos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 2. června Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června první je nějaký druh rodu mammilaria, velmi snadno pěstovatelné kakty, které vesmě vydrží vše. druhý vypadá jako nějaký příslušník rodu sulcorebutia, je trochu choulostivější než tahle mamilárka. rozsazení není u kaktů tak důležité jako třeba u fíkusů, nevadí jim růst nahňahňaně na sobě... přesazují se na jaře vyklepnutím a roztrhnutím od sebe - nebo taky ne - můžeš dát skupinu do širší keramické misky. podstatné je nepřehnat to s humusem - dávám dva díly písku a jeden díl zeminy při přesazení nezalejt - aby se předešlo příapdné nákaze, jsou totiž porušené kořeny, takže by měl následovat min. týden sucha. a pak pořádně zalít a co vytečě tak nechat v podmisce. cca dvě hodiny a pak vylít. a pak nechat vyschnout apořádně zalít zas za týden nebo 14 dní až po vyschnutí. na poušti prší nárazově a pořádně a pak sucho. a v říjnu zalít naposled a pak zas v dubnu hlavně+ nezalívat přes zimu, protože u nás je v zimním období málo světla - a to i na jižním parapetu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 2. června Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června Díky moc za vyčerpávající odpověď Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 2. června Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 3. června Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června Tak jo. Na Mistrovství Evropy družstev v biliáru (5 pins) jsme byli devátí. Spokojenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 8. června Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června Při akci v centru Gazy osvobodila izraelská armáda čtyři rukojmí z října. Takovýchto dobrých zpráv si užívejme. Myslím, že jich, bohužel, moc nebude 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hinkle Odesláno 8. června Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června Pomer ziskanych rukojmich k teroristum je tez vicemene odpovidajici Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se