Prochy68 Odesláno 6. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna Pánové, vše nej a nohy v teple Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 6. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna Taktéž děkuji moc kluci, a dáme dalších padesát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 6. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna před 7 hodinami, African napsal: Tak jsem se kluci dožil Nádhera, mega happy, akorát to vypadá že se mě rodina chystá zbavit, dědek mě zaplatil horského vůdce na Matterhorn, manželka darovala verticaly a děti nakoupili haldu leteckého vybavení, podezřelé R.I.P. Afri.....na tvojí počest Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 6. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna (upraveno) před 7 hodinami, Bukoowsky napsal: Myslel jsem, že to nikdy neskončí...skončilo. Jsem z ničeho nic prázdný jako tykev, můj život postrádá hlubší smysl...naštěstí ten prepperský červ ve mě stále hlodá, jestli to není málo... Jak skončilo?? A co to spousta nevyužitého místa kolem? Až nebude vidět skrz, můžeš začít uvažovat o konci Upraveno 6. dubna uživatelem Muffik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 6. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna Vše nej Afriko! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 7. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna Děkuji moc kluci Narozky nějak nikdy neřeším, s manželkou jsem včera vyrazil na pohodu sám Tour de pub, otevřeme první a tam na mě čekalo překvapení s třiceti účastníky z celé republiky, masakr Nechápu jak to má žena zvládla celé utajit.... fajnové to bylo, ale už nepiju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 7. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna před 22 minutami, African napsal: .... fajnové to bylo, ale už nepiju Už zase Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 7. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna Tak i já vše nejlepší k těm abrahamovinám, hlavně zdraví, hodně výškových metrů a nových zážitků, přeji. R. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 7. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna Teplo a sluníčko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 7. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna (upraveno) před 7 hodinami, bobi napsal: Už zase Tak až od zítra, no tedy To vzduch: Thank you very much Upraveno 7. dubna uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 7. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna před 9 hodinami, African napsal: Děkuji moc kluci Narozky nějak nikdy neřeším, s manželkou jsem včera vyrazil na pohodu sám Tour de pub, otevřeme první a tam na mě čekalo překvapení s třiceti účastníky z celé republiky, masakr Nechápu jak to má žena zvládla celé utajit.... fajnové to bylo, ale už nepiju Tak to je mega pecka překvapení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 8. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna před 16 hodinami, Gustaf napsal: Tak to je mega pecka překvapení Pecka největší a už vůbec nechápu jak to mohla udržet celé pod pokličkou. Jsem otevřel dveře do hospody a říkám ji, hele tady je nějaká akce, tady si asi nesedneme A pak jsem tam stál deset minut s otevřenou papulou....opravdu se jí to povedlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alky Odesláno 8. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna Paráda, tak vše nej, hodně lezeckých výstupů! A o to víc bezpečnějších návratů! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 8. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna (upraveno) před 5 hodinami, African napsal: Pecka největší a už vůbec nechápu jak to mohla udržet celé pod pokličkou. Jsem otevřel dveře do hospody a říkám ji, hele tady je nějaká akce, tady si asi nesedneme A pak jsem tam stál deset minut s otevřenou papulou....opravdu se jí to povedlo Uz dlouho sem skoro nelezu, tak mi to uteklo. Super prekvapko. Dodatecne tedy vsechno nejlepsi ! Upraveno 8. dubna uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 8. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna Děkuji moc kluci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 12. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna (upraveno) Zjistil jsem, že mi zaměstnavatel poskytuje celkem 10 dní placenýho volna v rámci "family compassionate leave" při úmrtí v rodině. Při tom naho*no marastu, co teď mám, mě to vlastně dojalo a potěšilo. Upraveno 12. dubna uživatelem KFL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 12. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna Před hodinou, KFL napsal: Zjistil jsem, že mi zaměstnavatel poskytuje celkem 10 dní placenýho volna v rámci "family compassionate leave" při úmrtí v rodině. Při tom naho*no marastu, co teď mám, mě to vlastně dojalo a potěšilo. Drz se, kamarade! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 19. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna Táta se vzbudil, podíval se z okna na zasněžené střechy, bouchnul do stolu a říká a dost...no, tak už má koupené letenky a letí s babičkou na měsíc do Portugalska. V 78 težký king, babička tedy také Jen doufám , že jim tam nebude taky chumelit když vidím co se kde po zeměkouli děje, třeba ta Dubaj to je těžká masáž.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parnistroj Odesláno 19. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna před 5 hodinami, African napsal: Táta se vzbudil, podíval se z okna na zasněžené střechy, bouchnul do stolu a říká a dost...no, tak už má koupené letenky a letí s babičkou na měsíc do Portugalska. V 78 težký king, babička tedy také Jen doufám , že jim tam nebude taky chumelit když vidím co se kde po zeměkouli děje, třeba ta Dubaj to je těžká masáž.... Tvuj pradeda s nima neleti protoze jede lyzovat do Alp, predpokladam :))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 19. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna Instaloval jsem si do mobilu aplikace eDoklady a Portál občana. Kupodivu se mi podařilo všechno poměrně snadno zprovoznit, ale potěšení spočívá především v tom, že jsem skrz portál nahlédl do dávné minulosti a v databázi mých bývalých vozidel si mohl prohlédnout všechno, počínaje Jawou 20 Pionýr, kterého jsem dostal k Vánocům v roce 1977. Byla to ojetina z roku 1964 ale já na něm procestoval celou republiku a tahle motorka mi položila základy mého nadšení pro cestování a mototuristiku. A pak je tam celá plejáda dalších aut i motorek, které už dávno nemám a na některé jsem už zapomněl. Už jenom datum, kdy jsem to kupoval, mi vyvolal vzpomínky na tu dobu a všechny souvislosti. Takže díky portále.. A taky mne trochu těší, že i když jsem apky ještě úplně neprozkoumal, chodí to zatím dobře, poměrně rychle, je to propojené s datovkou a jako milovník sci-fi si představuju, že nějaké z dalších aut budu třeba kupovat či prodávat, aniž bychom museli na úřad, a že si někdy v budoucnu komplet všechno vyřídíme online. I když toho se už nejspíš nedočkám.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se