Jump to content

Recommended Posts

Posted
před 7 hodinami, African napsal:

Tak jsem se kluci dožil :punk: Nádhera, mega happy, akorát to vypadá že se mě rodina chystá zbavit, dědek mě zaplatil horského vůdce na Matterhorn, manželka darovala verticaly a děti nakoupili haldu leteckého vybavení, podezřelé 😂

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

R.I.P. Afri.....na tvojí počest 🤣🤣🤣

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Posted (edited)
před 7 hodinami, Bukoowsky napsal:

Myslel jsem, že to nikdy neskončí...skončilo.

Jsem z ničeho nic prázdný jako tykev, můj život postrádá hlubší smysl...naštěstí ten prepperský červ ve mě stále hlodá, jestli to není málo...

Jak skončilo?? A co to spousta nevyužitého místa kolem?

Až nebude vidět skrz, můžeš začít uvažovat o konci :default_tongue:

Edited by Muffik
Posted

Děkuji moc kluci 🙏 Narozky nějak nikdy neřeším, s manželkou jsem včera vyrazil na pohodu sám Tour de pub, otevřeme první a tam na mě čekalo překvapení s třiceti účastníky z celé republiky, masakr 😅 Nechápu jak to má žena zvládla celé utajit.... fajnové to bylo, ale už nepiju 😆

Posted
před 22 minutami, African napsal:

.... fajnové to bylo, ale už nepiju 😆

Už zase   🤣

Posted

Tak i já vše nejlepší k těm abrahamovinám, hlavně zdraví, hodně výškových metrů a nových zážitků, přeji. R.

Posted (edited)
před 7 hodinami, bobi napsal:

Už zase   🤣

Tak až od zítra, no tedy 😂 

To vzduch: Thank you very much :punk:

Edited by African
Posted
před 9 hodinami, African napsal:

Děkuji moc kluci 🙏 Narozky nějak nikdy neřeším, s manželkou jsem včera vyrazil na pohodu sám Tour de pub, otevřeme první a tam na mě čekalo překvapení s třiceti účastníky z celé republiky, masakr 😅 Nechápu jak to má žena zvládla celé utajit.... fajnové to bylo, ale už nepiju 😆

Tak to je mega pecka překvapení 🤟🤟🤟

Posted
před 16 hodinami, Gustaf napsal:

Tak to je mega pecka překvapení 🤟🤟🤟

Pecka největší a už vůbec nechápu jak to mohla udržet celé pod pokličkou. Jsem otevřel dveře do hospody a říkám ji, hele tady je nějaká akce, tady si asi nesedneme 😂 A pak jsem tam stál deset minut s otevřenou papulou....opravdu se jí to povedlo 👍

Posted

Paráda, tak vše nej, hodně lezeckých výstupů! A o to víc bezpečnějších návratů!

Posted (edited)
před 5 hodinami, African napsal:

Pecka největší a už vůbec nechápu jak to mohla udržet celé pod pokličkou. Jsem otevřel dveře do hospody a říkám ji, hele tady je nějaká akce, tady si asi nesedneme 😂 A pak jsem tam stál deset minut s otevřenou papulou....opravdu se jí to povedlo 👍

Uz dlouho sem skoro nelezu, tak mi to uteklo. Super prekvapko. Dodatecne tedy vsechno nejlepsi ! 

Edited by honza71
Posted (edited)

Zjistil jsem, že mi zaměstnavatel poskytuje celkem 10 dní placenýho volna v rámci "family compassionate leave" při úmrtí v rodině. Při tom naho*no marastu, co teď mám, mě to vlastně dojalo a potěšilo.

Edited by KFL
Posted
Před hodinou, KFL napsal:

Zjistil jsem, že mi zaměstnavatel poskytuje celkem 10 dní placenýho volna v rámci "family compassionate leave" při úmrtí v rodině. Při tom naho*no marastu, co teď mám, mě to vlastně dojalo a potěšilo.

Drz se, kamarade!

Posted

Táta se vzbudil, podíval se z okna na zasněžené střechy, bouchnul do stolu a říká a dost...no, tak už má koupené letenky a letí s babičkou na měsíc do Portugalska. V 78 težký king, babička tedy také :thumbsup_anim: Jen doufám , že jim tam nebude taky chumelit když vidím co se kde po zeměkouli děje, třeba ta Dubaj to je těžká masáž....

Posted
před 5 hodinami, African napsal:

Táta se vzbudil, podíval se z okna na zasněžené střechy, bouchnul do stolu a říká a dost...no, tak už má koupené letenky a letí s babičkou na měsíc do Portugalska. V 78 težký king, babička tedy také :thumbsup_anim: Jen doufám , že jim tam nebude taky chumelit když vidím co se kde po zeměkouli děje, třeba ta Dubaj to je těžká masáž....

Tvuj pradeda s nima neleti protoze jede lyzovat do Alp, predpokladam :)))

Posted

Instaloval jsem si do mobilu aplikace eDoklady a Portál občana. Kupodivu se mi podařilo všechno poměrně snadno zprovoznit, ale potěšení spočívá především v tom, že jsem skrz portál nahlédl do dávné minulosti a v databázi mých bývalých vozidel si mohl prohlédnout všechno, počínaje Jawou 20 Pionýr, kterého jsem dostal k Vánocům v roce 1977. Byla to ojetina z roku 1964 ale já na něm procestoval celou republiku a tahle motorka mi položila základy mého nadšení pro cestování a mototuristiku. A pak je tam celá plejáda dalších aut i motorek, které už dávno nemám a na některé jsem už zapomněl. Už jenom datum, kdy jsem to kupoval, mi vyvolal vzpomínky na tu dobu a všechny souvislosti. Takže díky portále..

A taky mne trochu těší, že i když jsem apky ještě úplně neprozkoumal, chodí to zatím dobře, poměrně rychle, je to propojené s datovkou a jako milovník sci-fi si představuju, že nějaké z dalších aut budu třeba kupovat či prodávat, aniž bychom museli na úřad, a že si někdy v budoucnu komplet všechno vyřídíme online. I když toho se už nejspíš nedočkám..