Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 51 minutami, eloga napsal:

5 let v  provozu  ON-LINE everyday 24/7. Má toho dost, ale vydrží až do finiše... 🤠 

Co koukam do mailu tak jsem hw objednal 23/1/19 .. od te doby up a taky jede24/7 ... 7 years, 5 months, 3 days  meheh .. asi je teda čas na upgrade? hmmm ... :D 

Odesláno

Vzhledem k tomu, ze mi manzelka změnila dnešní plán dovolené ( můj plán znel- odpočinek, jeji- doprovod její maminky po třech nemocnicích na kontroly ), rychle jsem si sebou něco sbalil, že si budu při čekání hrát s hodinkama. Nakonec se z toho vyvrbil slusnej " kseft"- nemocnice Litomerice- 3 klienti ( nastavit čas, zkrátit pásek, opravit sponu ), nemocnice Lovosice- 2 ( upravit řemínky) tady bylo málo času, no a nemocnice Most ( 3 pacienti- prkotiny a jeden doktor - vymena zničené osicky a dvě sestry- zkrátit řemínek a upravit sponu )- díky tomu jsem zkrátil řadu čekajících bočním vstupem ( ze 32 místa na 9- ušetřené odhadem 2,5 hodiny ) a ja si své hodinky tez vytunil, tak jsem hodně spokojenej. Zadnej člen chronomagu, takže jsem si i mohl hrát na odborníka a znalce 🤣🤣

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

• Like 2
  • Haha 8
  • Dát hlas 3
Odesláno
před 21 minutami, nickolas napsal:

Ale jo, je hezký že sis na tom našel něco pozitivního 😃

Řekl jsem už na začátku roku, že do nastvavaciho vlákna nechci přispívat ( byl jsem tam nejaktivnejí přispívající clen ). A ono to fakt potesilo- celej život jsem slyšel, že jsem levej a tady jsem mel pocit, že jsem šikovnej 🤣🤣 

• Like 2
  • Haha 1
  • Dát hlas 2
Odesláno
před 3 hodinami, geometr napsal:

Padla. Makat až zase v září :default_smile:

Jak to ???? Vona přes léto nejni žádná prácička? 🥳

Odesláno (upraveno)

„Ti, kdo umějí dělat, dělají; ti, kdo neumějí dělat, učí; ti, kdo neumějí učit, učí učitele učit; a ti, kdo neumějí ani učitele učit, dělají politiku.“🤣 sorry příteli,nedalo mi to 😝

Upraveno uživatelem Conrad
Odesláno
před 16 hodinami, kuncák7 napsal:

Vzhledem k tomu, ze mi manzelka změnila dnešní plán dovolené ( můj plán znel- odpočinek, jeji- doprovod její maminky po třech nemocnicích na kontroly ), rychle jsem si sebou něco sbalil, že si budu při čekání hrát s hodinkama. Nakonec se z toho vyvrbil slusnej " kseft"- nemocnice Litomerice- 3 klienti ( nastavit čas, zkrátit pásek, opravit sponu ), nemocnice Lovosice- 2 ( upravit řemínky) tady bylo málo času, no a nemocnice Most ( 3 pacienti- prkotiny a jeden doktor - vymena zničené osicky a dvě sestry- zkrátit řemínek a upravit sponu )- díky tomu jsem zkrátil řadu čekajících bočním vstupem ( ze 32 místa na 9- ušetřené odhadem 2,5 hodiny ) a ja si své hodinky tez vytunil, tak jsem hodně spokojenej. Zadnej člen chronomagu, takže jsem si i mohl hrát na odborníka a znalce 🤣🤣

Pěkné, jen nechápu, jak jsi sháněl ty kunčofty mezi neznámými lidmi.

• Like 1
Odesláno (upraveno)
před 2 hodinami, Vit napsal:

Pěkné, jen nechápu, jak jsi sháněl ty kunčofty mezi neznámými lidmi.

To bylo jednoduchý, vybalil jsem svůj kufřík a začal si zkracovat tah a rovnou vyměňovat na steinhartech a nasazovat tah na Zodiaky ( akorát mi to včera přišlo a neměl jsem čas doma ). Jinak si fakt troje hodinky a kufřík s nářadím sebou neberu :-))).

A abych nezapomněl, jsou to malá města, polovina lidí byla v pribuzenskem stavu ( maminka manzelky mi vysvětlovala kdo je kdo :-))).

Upraveno uživatelem kuncák7
Odesláno
před 10 minutami, kuncák7 napsal:

Jinak si fakt troje hodinky a kufřík s nářadím sebou neberu :-))).

Tak tohle můžeš vyprávět tak v čekárně u doktora, ale ne nám tady 🤣

• Haha 1
  • Dát hlas 2
Odesláno
Před hodinou, rmx napsal:

Ještě že to nebyla čekárna psychiatrie, to by jsme Tě dlouho neviděli 🤣

Zase by odtamtud mohl posílat pěkné historky😃

Odesláno
před 4 hodinami, kuncák7 napsal:

To bylo jednoduchý, vybalil jsem svůj kufřík a začal si zkracovat tah a rovnou vyměňovat na steinhartech a nasazovat tah na Zodiaky ( akorát mi to včera přišlo a neměl jsem čas doma ). Jinak si fakt troje hodinky a kufřík s nářadím sebou neberu :-))).

A abych nezapomněl, jsou to malá města, polovina lidí byla v pribuzenskem stavu ( maminka manzelky mi vysvětlovala kdo je kdo :-))).

Aha, konec konců proč ne ...

Odesláno
V 27. 6. 2025 v 21:14, Conrad napsal:

„Ti, kdo umějí dělat, dělají; ti, kdo neumějí dělat, učí; ti, kdo neumějí učit, učí učitele učit; a ti, kdo neumějí ani učitele učit, dělají politiku.“🤣 sorry příteli,nedalo mi to 😝

Člověče, já nejsem ani politik, ani učitel. Což mě vlastně v dnešní době taky těší 🙂 Ale smekám před všemi dobrými učiteli a měl jsem v životě velkou kliku, že jsem jich pár potkal.

• Dát hlas 1
Odesláno
Před hodinou, geometr napsal:

Člověče, já nejsem ani politik, ani učitel. Což mě vlastně v dnešní době taky těší 🙂 Ale smekám před všemi dobrými učiteli a měl jsem v životě velkou kliku, že jsem jich pár potkal.

I já na řadu z nich vzpominam

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...