Návštěvník eloga Odesláno 8. července 2025 Nahlásit Odesláno 8. července 2025 kuncák7 OK, máš to dobrý, jdeš na to od lesa s humorem přiměřeně situaci.
Vasa_H Odesláno 9. července 2025 Nahlásit Odesláno 9. července 2025 Uvazuji o koupi playstation portal, napisu na inzerat z bazose a pan hned ochotne, ze posle fakturu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
zceyee Odesláno 9. července 2025 Nahlásit Odesláno 9. července 2025 Aspon si mu tam ty udaje mohl zacernit. Jinak za me korektni postup a na zadne polozce nevidim nic spatneho. 1
Vasa_H Odesláno 9. července 2025 Nahlásit Odesláno 9. července 2025 Na te adrese zadny Hnizdil neni a i komunikace hodne podezrela.
zceyee Odesláno 9. července 2025 Nahlásit Odesláno 9. července 2025 Jo už chápu, teď na to koukam a je to trochu divný, čislo ani tel je nedohledatelná. Oldřichov je na druhym konci republiky než místo doručení (ale to neberu jako relevantní). Bych to možná zkusil ověřit u alzy někde jestli je to ok. Mělo by být v jejich zájmu reagovat. Pak to řeší osobní převzetí (případně za použití někoho kdo v místě funguje).Ta divná komunikace by mě zajímala víc .. jestli tam bude nějaký klasický pattern který podvodníci používají.
Vasa_H Odesláno 9. července 2025 Nahlásit Odesláno 9. července 2025 Dal neresim je x inzeratu bez problemu. Ja vidim redflag, dal jsem pro pobaveni. Jestli maji admini picit, ze problem s gdpr prosim o smazani. 2
Jarett Odesláno 10. července 2025 Nahlásit Odesláno 10. července 2025 (upraveno) před 12 hodinami, Vasa_H napsal: Uvazuji o koupi playstation portal, napisu na inzerat z bazose a pan hned ochotne, ze posle fakturu. Tak minimálně kombinace těch lubrikačních gelů a PS vypadá na pořádnýho divočáka Mě dnes zase překvapilo, že v letadle 10km nad oceánem uprostřed Pacifiku frčí internet rychleji, než u nás doma a 90 minutový film jsem stáhl za necelou minutu Upraveno 10. července 2025 uživatelem Jarett 1
Vasa_H Odesláno 10. července 2025 Nahlásit Odesláno 10. července 2025 Mozna mu dala manzelka nuz ba krk bud sex nebo hrani!
Radek124 Odesláno 11. července 2025 Nahlásit Odesláno 11. července 2025 Zásilkovna - včera večer vyzvednuto v Žilině, dnes před obědem úspěšně doručeno... Zásilka je připravena k vyzvednutí. 11. 07. 2025 11:10 Už je skoro u vás! Zásilku jsme zpracovali a dnes ji plánujeme doručit. 11. 07. 2025 07:41 Zásilka dorazila na depo. Holubice, Holubice 551 11. 07. 2025 06:34 Zásilku jsme v pořádku přijali do přepravy. DEPO Žilina, Strečno (P3), SNP 170 10. 07. 2025 17:35 O vaší zásilce už víme a čekáme, až nám ji odesílatel předá. 08. 07. 2025 17:02 1
Zdenek1307 Odesláno 13. července 2025 Nahlásit Odesláno 13. července 2025 Chelsea... pěkný dárek k narozeninám 1
zceyee Odesláno 14. července 2025 Nahlásit Odesláno 14. července 2025 V 11. 7. 2025 v 12:47, Radek124 napsal: Zásilkovna - včera večer vyzvednuto v Žilině, dnes před obědem úspěšně doručeno... Ono myslim ze jde hlavne o to kdy se z podacích míst sváží. Třeba na novém Z-Boxu u Kauflandu mi čekal balík na svoz týden, boxy u sídlišť z 95% druhý den svezeny (většinou dopoledne, takže kdybych stihl ráno vhodit, ten den by to bylo pryč). By teoreticky mohli udělat premium plán a sdílet tam info o tom jaké boxy budou 100% svezeny druhý den a třeba rychlejší posílání peněz z dobírek (teď si držej tušim 10 dní). Teď aby se snažil člověk přemejšlet jak oni když chce aby něco došlo rychle.
safi Odesláno 14. července 2025 Nahlásit Odesláno 14. července 2025 (upraveno) Děti - 6 a 8 let dnes byly poprvé lézt ve skalách. Rok a půl lezení na stěně a dnes je instruktorka vzala na celý den do Českého Ráje. Pár slziček bylo, ale obě jsou mega nadšené. Upraveno 14. července 2025 uživatelem safi 8 1
FantasticFabio Odesláno 14. července 2025 Nahlásit Odesláno 14. července 2025 před 4 hodinami, safi napsal: Děti - 6 a 8 let dnes byly poprvé lézt ve skalách. Rok a půl lezení na stěně a dnes je instruktorka vzala na celý den do Českého Ráje. Pár slziček bylo, ale obě jsou mega nadšené. Ježkovivoči tady je to samá skála….aspoň si šáhnout a víš co vidim já?! Hada ! Ten film je prostě sqělej !!!! 2
safi Odesláno 15. července 2025 Nahlásit Odesláno 15. července 2025 před 23 hodinami, safi napsal: Děti - 6 a 8 let dnes byly poprvé lézt ve skalách. Rok a půl lezení na stěně a dnes je instruktorka vzala na celý den do Českého Ráje. Pár slziček bylo, ale obě jsou mega nadšené. Tak dnes byly bohužel skály mokré a nedalo se lézt, tak se šly prozkoumávat jeskyně. Děti nadšené. Skoro si říkám, jak teď jako rodič zaujmu
FantasticFabio Odesláno 15. července 2025 Nahlásit Odesláno 15. července 2025 před 4 hodinami, safi napsal: Tak dnes byly bohužel skály mokré a nedalo se lézt, tak se šly prozkoumávat jeskyně. Děti nadšené. Skoro si říkám, jak teď jako rodič zaujmu Pizza každý první den , Mekáč každý druhý , Kfc každý třetí , do kina každý čtvrtý , aquapark každý pátý , plejstešn každý šestý …..kde sem to skončil….. jo však oni ti poradí !! 2
Kotlick Odesláno 16. července 2025 Nahlásit Odesláno 16. července 2025 před 14 hodinami, safi napsal: Tak dnes byly bohužel skály mokré a nedalo se lézt, tak se šly prozkoumávat jeskyně. Děti nadšené. Skoro si říkám, jak teď jako rodič zaujmu Jednoduše, pošleš je na další tábor. Budou nadšené. Já začínal taky v 8 letech. 6-ti letý je teda odvážný, ale asi tomu pomáhá, že tam je se sourozencem. Tenhle přístup je za mě super. Vysadit děti do "cizího" prostředí během prázdnin je to nejlepší co pro ně můžeš udělat. Je tam jedno "riziko", a to že se z nich stanou soběstační kočovníci a s přibývajícím věkem je doma moc neužiješ. To se stalo mi. Máma to těžce nesla ještě v mých 20 letech.
nickolas Odesláno 16. července 2025 Nahlásit Odesláno 16. července 2025 Berem děti na tábor po 1. třídě, takže nejmladší mají vlastně 7. Nějaké slzičky jsou vždycky, ale nikdy se žádné z dětí nevracelo domů. Chce to jen vlídný a citlivý přístup. 2-3 dny na aklimatizaci a pak už řáděj jako všichni ostatní. Žádné návštěvy, žádné telefony, jenom dopisy. Naopak, největší slzy a smutek jsou, když tábor končí a smradi musej domů 1 2
M.K. Odesláno 17. července 2025 Nahlásit Odesláno 17. července 2025 Taky mám teď staršího, po 1. třídě, poprvý na táboře (výhodou je kvalita tábora s letitou tradicí, kde ve vedení máme příbuzný, čili sázka na jistotu). Slzičky proběhly na začátku, ale teď už si to, navzdory počasí, užívá. Samozřejmě taky fungujem jenom přes dopisy... OFF TOPIC: Nemohl by nějaký admin uživateli @FantasticFabio deaktivovat smajlíky? Dyť z toho normálně bolí voči. A tý barvy co se na to vyplejtvá... 1
nickolas Odesláno 17. července 2025 Nahlásit Odesláno 17. července 2025 @M.K. je to jak říkáš, základ je ten tábor znát, nebo mít reference od lidí z okolí. Já jsem na ten náš před lety přivezl kluka, vzpomenul si na svá mladá léta a za rok už jsem tam byl jako inventář Dobří lidi, les, potok, stany, žádná elektřina...paráda. Prakticky všechny děti se nám pravidelně vracejí a přivádějí své kamarády a sourozence. Často je to problém, je víc čekatelů, než odcházejících a fakt to není nafukovací. No a dobrý personál je základ úspěchu. U nás většina personálu tím táborem prošla jako děti, což je největší devíza. A i ten zbytek má k tomu místu vztah. Musí se o tábořiště starat i během roku, opravovat, připravovat, stavět, bourat, dělat dřevo... Je to holt závazek a stojí to čas. Ale když pak vidíš, jak ty děcka rostou, vyvíjí se, ty úsměvy když přijíždějí a slzy při odjezdu...to se to pak dělá samo a s radostí. I když, těch 14 dnů je pro nás strašnej záhul. Před půlnocí se do spacáku nedostaneš a vstáváš v šest. V noci tě budí hlídky, že někde něco šramotí. Furt na tobě někdo visí, děcka chtějí abys blbnul a hrál s nima, ale ty nemládneš. No nic, za tejden začínáme 4
FantasticFabio Odesláno 17. července 2025 Nahlásit Odesláno 17. července 2025 před 1 hodinou, M.K. napsal: Taky mám teď staršího, po 1. třídě, poprvý na táboře (výhodou je kvalita tábora s letitou tradicí, kde ve vedení máme příbuzný, čili sázka na jistotu). Slzičky proběhly na začátku, ale teď už si to, navzdory počasí, užívá. Samozřejmě taky fungujem jenom přes dopisy... OFF TOPIC: Nemohl by nějaký admin uživateli @FantasticFabio deaktivovat smajlíky? Dyť z toho normálně bolí voči. A tý barvy co se na to vyplejtvá... Ok , beru na vědomí , bude se šetřit !
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se