African Odesláno 31. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2020 (upraveno) před 30 minutami, nickolas napsal: Tak o tom zadna! Chvilu sedet, na nic nesahat a nakonec nafouknout dinosaura... To je zivot! Přesně No upřímně, já jsem pro každou špatnost, ale do té plechové škatule by mě nedostal ten bláznivý jihoafričan ani za bambilión. Navíc mě od dětství vadí kolotoč i houpačky.... To úž musíš mít sakra morál do toho sednout, respekt obrovský Upraveno 31. května 2020 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 31. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2020 Vcera jsem chvilku premyslel jak jim asi je...pak se mi udelalo soufl a radeji jsem s tim prestal. Jsou to bombardaci, vsechna cest!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 3. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2020 ani ne tak potěšilo, jako pobavilo.... dneska si takle jedu na bajku po lesní cestě kousek za vsí...narazím na auto s otevřenýma dveřma...Jak se blížím, vidím přes auto nohy ve vzduchu. No a když jsem auto míjel, tak na přední kapotě holka, nohy v luftu a její frajer jí tam lízal kačenu. Tyvle sem čuměl jako puk....On jen pozvednul oči, čeknul situaci a pokračoval dál v akci.....Bych se posral Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 4. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2020 před 10 hodinami, Gustaf napsal: ani ne tak potěšilo, jako pobavilo.... dneska si takle jedu na bajku po lesní cestě kousek za vsí...narazím na auto s otevřenýma dveřma...Jak se blížím, vidím přes auto nohy ve vzduchu. No a když jsem auto míjel, tak na přední kapotě holka, nohy v luftu a její frajer jí tam lízal kačenu. Tyvle sem čuměl jako puk....On jen pozvednul oči, čeknul situaci a pokračoval dál v akci.....Bych se posral tak ještě že se neposrala ta holčina :-) Tak doufám, že jsi nahlásil na příslušný úřad lesní pych Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 4. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2020 před 51 minutami, moco napsal: tak ještě že se neposrala ta holčina :-) Tak doufám, že jsi nahlásil na příslušný úřad lesní pych Holčina to dala s grácií...ta nehnula brvou nic jsem nehlásil, bylo to na úseku,kde je Strava segment, tak jsem to valil na čas...:D ale jako pobavilo mě to hodně....bojfrendovi koukalo jen čelo, jak si to užíval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 4. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2020 před 42 minutami, Gustaf napsal: Holčina to dala s grácií...ta nehnula brvou nic jsem nehlásil, bylo to na úseku,kde je Strava segment, tak jsem to valil na čas...:D ale jako pobavilo mě to hodně....bojfrendovi koukalo jen čelo, jak si to užíval Ses měl zeptat jestli nechce píchnout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 4. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2020 Právě teď, DavidLC napsal: Ses měl zeptat jestli nechce píchnout taky mě napadlo, ze utrousim poznámku, jestli něco nehledá.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 4. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2020 Dneska me potesil servis Miele, ten produkt mel vice vyrobnich vad, takze mam uz nekolikatou zkusenost, ale vzdycky si potom rikam ze jinou znacku nechci. Je to fakt o lidech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dtx Odesláno 7. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2020 Doporučuji přečíst celý inzerát https://auto.bazos.cz/inzerat/119423501/passat-20tdi-103kw-2011.php Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 10. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2020 Synovec rozený Afričan, žijící pouze pět let V ČR udělal českou maturitu, neuvěřitelný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 10. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2020 Neuveřitelný, že je tak chytrej, nebo že česká maturita stojí za prd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 10. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2020 před 1 minutou, filltos napsal: Neuveřitelný, že je tak chytrej, nebo že česká maturita stojí za prd Má to v genech, je po Afrim, takže je chytrej Afri Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 10. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2020 před 1 minutou, kuncák7 napsal: Má to v genech, je po Afrim, takže je chytrej Afri Přesně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 10. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2020 Už při psaní dotazu mi to bylo jasný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 10. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2020 před 53 minutami, filltos napsal: Už při psaní dotazu mi to bylo jasný Jakého dotazu? Něco mi asi uniklo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 10. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2020 před 1 hodinou, filltos napsal: Neuveřitelný, že je tak chytrej, nebo že česká maturita stojí za prd Jen toto, nic důležitýho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 10. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2020 před 26 minutami, filltos napsal: Jen toto, nic důležitýho Ahá, no tak na to se musíš zeptat asi někoho více vzdělanějšího než jsem já Každopádně kluk během pěti let mluví plynule česky a celkově co ho znám, tak má docela pod čepicí. Prostě nám udělal obrovskou radost všem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 10. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2020 Tak překonat strejdu v češtině není úplně těžké, že. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 10. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2020 před 19 minutami, marosh napsal: Tak překonat strejdu v češtině není úplně těžké, že. No já bych to nedal ani boha, ale zase na druhou stranu jsem vystudoval v Africe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 10. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2020 To neva, Afri. Já bych afrikánštinu taky nedal...:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se