spineshank Odesláno 6. dubna Nahlásit Odesláno 6. dubna před 9 hodinami, African napsal: Že jsem se dožil po všech těch chujovinkách krásných 52 let Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tak vše nej kamaráde A hodinky mooc pěkný 1
Prochy68 Odesláno 11. dubna Nahlásit Odesláno 11. dubna Na D6 chytali policajti v mlze za denni sviceni 9
bohus76 Odesláno 12. dubna Nahlásit Odesláno 12. dubna Dnešní řezbářský kurz syna ve Zlíně Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5 3
Ajaj Odesláno 13. dubna Nahlásit Odesláno 13. dubna Tak Magyar první zahraniční cesta bude do Polska, aby obnovil vztahy. Téma Rusko bude rozhodně jedno z hlavních témat. Tak jsem zvědavý, jak se k tomu Baba postaví a jak dlouho potrvá, než ze sebe Micinka opět udělá vola
SUZUKIGSXR Odesláno 13. dubna Nahlásit Odesláno 13. dubna před 11 hodinami, bohus76 napsal: Dnešní řezbářský kurz syna ve Zlíně Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Jan Neruda:Dědova mísa. Kluk je šikula. 1
Pepino777 Odesláno 15. dubna Nahlásit Odesláno 15. dubna Nasel jsem svuj nuz, co jsem vcera ztratil u lesa na prochazce se psem. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4
maama Odesláno 16. dubna Nahlásit Odesláno 16. dubna (upraveno) Mně dneska potěšila smska, že na TV Markíza v pořadu Teleráno v 7:04 měli rozhovor se synátorem mýho bratránka, Matúšem Hrušovským -nově juniorským Mistrem Evropy v bowlingu za SR, tak se můžete podívat, jak jsme hezcí a šikovní. 56. minuta https://www.markiza.sk/relacie/telerano/video-epizoda/326920-16-4-2026 BTW jeho brašul Šimon taky reprezentuje. Oba dosahujou republikových úspěchů v plavání. Teď se zúročujou leta makačky a investic do supertrenéra z Itálie. prvně vkládám tiktok, tak snad umím embed cite="https://www.tiktok.com/@__simon.hrusovsky__/video/7554706289390243075" hmm tak neumim, tak si tu adresu vykopírujte s asociace je asi jasná, že? Upraveno 16. dubna uživatelem maama 1
African Odesláno 25. dubna Nahlásit Odesláno 25. dubna Jsem nedávno našel při uklízení hodinky jak jsem psal, vyměnil jsem baterku a oni makaj Manželka je navíc bude střídavě nosit, což mě potěšilo, on ten cifr má na sluníčku něco do sebe Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
dykmore Odesláno 25. dubna Nahlásit Odesláno 25. dubna po letech s hodinkami mě čím dál víc zajímají quartzky, a shledávám důležitým, aby byly malé, měly kvalitní tah a modrý tišťák se zlacenými prvky vevnitř
bohus76 Odesláno 25. dubna Nahlásit Odesláno 25. dubna Dnes mě potěšil jeden místní člen. Dlouho jsme si nenapsali, neviděli se ( pár let tomu bude) . Sice jsme žádný Deal neudělali,ale hned mi volal, takže příjemný pokec jen tak. Díky Davide . ( Modří vědí)
Prochy68 Odesláno 26. dubna Nahlásit Odesláno 26. dubna Jak priroda obnovuje to spaleniste v Ceskem Svycarsku Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
Navros Odesláno 26. dubna Nahlásit Odesláno 26. dubna Dneska se mi přiletěly na balkon pohádat dvě poštolky, byla to legrace je pozorovat. Nevím, kdo koho naštval, sameček na zábradlí byl ale dost napružený Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
AlfGS Odesláno 26. dubna Nahlásit Odesláno 26. dubna před 51 minutami, Navros napsal: Dneska se mi přiletěly na balkon pohádat dvě poštolky, byla to legrace je pozorovat. Nevím, kdo koho naštval, sameček na zábradlí byl ale dost napružený Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. To musel být dobrej "řev"
Navros Odesláno 26. dubna Nahlásit Odesláno 26. dubna @AlfGS Taky že jo, nejdříve jsem si myslel, ze někdo něco dělá vedle na balkoně, pak že mám havárii něčeho v bytě, pak jsem ale opatrně nahlédnul a uviděl poštolčí rodinnou výměnu názorů
Conrad Odesláno 29. dubna Nahlásit Odesláno 29. dubna Mám příjemný pocit, že komplikovanou, stále probíhající akcí na záchranu Timmiho, se svět stal alespoň na chvilku o něco lepším. 1
Gustaf Odesláno 29. dubna Nahlásit Odesláno 29. dubna před 17 minutami, Conrad napsal: Mám příjemný pocit, že komplikovanou, stále probíhající akcí na záchranu Timmiho, se svět stal alespoň na chvilku o něco lepším. Jenom jestli Timmy to tak vůbec chce 1
Perkele Odesláno 29. dubna Nahlásit Odesláno 29. dubna Dnes, právě před chvílí jsem míjel na metro Vltavská živý koncert vážné hudby, celého orchestru, přímo ve vestibulu metra. Tam někde v budoucnu bude (snad) stát nová koncertní síň. Bylo to krásné, jak se ti spěchající lidé většinou se svěšenou hlavou plnou starostí zastavili, vzhlédli a chvilku tiše poslouchali. Hudba skutečně otevírá duši a uklidňuje rozum, bravo tomu kdo to "spískal" 4 4
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se