kuncák7 Odesláno 6. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2020 před 2 hodinami, dawe009 napsal: Od představení. Tak to si je užívej a ať tě baví co nejdyl
bandicoot Odesláno 6. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2020 Já teda nemam nový rolby, ale po Blackzilla Deapthroat gastrovyšetření mě sice bolý celej krk, ale žaludek v zásadě cajk.
dawe009 Odesláno 6. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2020 Před hodinou, kuncák7 napsal: Tak to si je užívej a ať tě baví co nejdyl Čemu se směješ hade?
dawe009 Odesláno 6. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2020 před 46 minutami, bandicoot napsal: Já teda nemam nový rolby, ale po Blackzilla Deapthroat gastrovyšetření mě sice bolý celej krk, ale žaludek v zásadě cajk. Au. To je moje noční můra.
straspol Odesláno 6. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2020 před 33 minutami, dawe009 napsal: Au. To je moje noční můra. Mám podobnou, asi horší...
dawe009 Odesláno 6. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2020 před 2 minutami, straspol napsal: Mám podobnou, asi horší... Z druhý strany?
DavidLC Odesláno 6. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2020 před 4 minutami, straspol napsal: jo Já nevím o ďouře, kde jsem něco neměl
bohus76 Odesláno 6. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2020 Vyšetření slinivky s oblbovákem,vodili mě jak loutku a ještě jsem na 10minut odpadl a z druhé strany máte nárok na přispání do půl hodiny. Největší opruz je to vyprazdňování a tak.
feltharg Odesláno 6. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2020 Já ale nejsem zvyklej... Za celej den mne nejvíc dneska potěšil tenhle strasuv koment
bandicoot Odesláno 6. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2020 (upraveno) Jak říkal kamarád, co to zná obojí, radši dvě kolonoskopie, než jedna gastro. Věřím mu. Tvl já fakt napsal “bolý”? Upraveno 6. listopadu 2020 uživatelem bandicoot
DavidLC Odesláno 6. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2020 před 15 minutami, straspol napsal: Já ale nejsem zvyklej... Začni si zvykat, vše je o poprvé
Návštěvník dabelM Odesláno 6. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2020 před 7 hodinami, dawe009 napsal: Tak u ní se nenakupuje. Jenom mi říkala, že doufá, že mám radost, že mě schvalovala v pořadníku..tak jsem ji říkal, že mám samozřejmě a šla do pryč Jinak osazenstvo je tam moc fajn, slečna/paní Bára byla moc milá. Doufám že jsi jí i řekl, že větší radost díky čekání budeš mít z Pepsin
Liqid Odesláno 6. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2020 Mně teda gastro přišlo v poho, člověk se jen musí uvolnit a otevřít pusu. Kolo je horší, nejhorší je teda ta příprava, samotnej zákrok pokud člověka přiměřeně nafetují je snesitelný.
DavidLC Odesláno 6. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2020 Mě na gastru nafetli dost dobře, motal jsem se parádně. Když mě předávaly (sestry z obou stran) ženě tak jsem hlásil, "to jsem vždycky chtěl, dvě sestřičky najednou" Jakou jsem pak měl hrůzu z kolonoskopie je jasný. Hlavně bejt zticha
Liqid Odesláno 6. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2020 Já na gastru dostal jen lokálně sprej. Na kolo jsem si poručil dvě dávky pěkně do žíly a pak jsem údajně šel přes čekárnu s holým zadkem do přípravného pokoje.
DavidLC Odesláno 6. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2020 @Liqid Asi tam mají na denním pořádku takové zážitky Mě po kolonoskopii na dospávacím říkala sestra, měl jste to moc dobrý (prý známkují přípravu), ale minulý týden tady byl pán, ten to prý nevydržel a den před zákrokem si dal buřty a ten to tady zesral komplet
straspol Odesláno 6. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2020 před 2 hodinami, feltharg napsal: Za celej den mne nejvíc dneska potěšil tenhle strasuv koment ...asi jsem špatně pochopil zadání...to je při distanční diskusi běžná věc...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se