Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 46 minutami, bandicoot napsal:

Já teda nemam nový rolby, ale po Blackzilla Deapthroat gastrovyšetření mě sice bolý celej krk, ale žaludek v zásadě cajk.

Au. To je moje noční můra.

Odesláno

Vyšetření slinivky s oblbovákem,vodili mě jak loutku a ještě jsem na 10minut odpadl  a z druhé strany máte nárok na přispání do půl hodiny. Největší opruz je to vyprazdňování a tak.  

Návštěvník dabelM
Odesláno
před 7 hodinami, dawe009 napsal:

Tak u ní se nenakupuje. Jenom mi říkala, že doufá, že mám radost, že mě schvalovala v pořadníku..tak jsem ji říkal, že mám samozřejmě a šla do pryč :) Jinak osazenstvo je tam moc fajn, slečna/paní Bára byla moc milá.

Doufám že jsi jí i řekl, že větší radost díky čekání budeš mít z Pepsin 😜

Odesláno

Mně teda gastro přišlo v poho, člověk se jen musí uvolnit a otevřít pusu. Kolo je horší, nejhorší je teda ta příprava, samotnej zákrok pokud člověka přiměřeně nafetují je snesitelný.

Odesláno

Mě na gastru nafetli dost dobře, motal jsem se parádně. Když mě předávaly (sestry z obou stran) ženě tak jsem hlásil, "to jsem vždycky chtěl, dvě sestřičky najednou" 🙂 Jakou jsem pak měl hrůzu z kolonoskopie je jasný. Hlavně bejt zticha 🙂

Odesláno

Já na gastru dostal jen lokálně sprej. Na kolo jsem si poručil dvě dávky pěkně do žíly a pak jsem údajně šel přes čekárnu s holým zadkem do přípravného pokoje.

Odesláno

@Liqid Asi tam mají na denním pořádku takové zážitky 🙂 Mě po kolonoskopii na dospávacím říkala sestra, měl jste to moc dobrý (prý známkují přípravu), ale minulý týden tady byl pán, ten to prý nevydržel a den před zákrokem si dal buřty a ten to tady zesral komplet 🙂 🙂 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...