Roland Sands Odesláno 22. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2021 před 9 hodinami, dawe009 napsal: Já se držím dycky do doby, než vytáhnu pivo nebo rum. Pak vždycky ráno vstanu a koukám na ty maily - objednávka potvrzena. Za poslední tejden jedny hodinky, dvě kudly a bunda. A nějaký hadry pro syna..to jako vůbec netuším, jak se mi přihodilo.. Ten lockdown leze do peněz celkem. Alkohol, příčina i řešení všech problémů. Dávej pozor aby to nedopadlo takhle . https://www.youtube.com/watch?v=VBOQjoUlq9w Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 22. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2021 před 24 minutami, Roland Sands napsal: Alkohol, příčina i řešení všech problémů. Dávej pozor aby to nedopadlo takhle . https://www.youtube.com/watch?v=VBOQjoUlq9w To bude zřejmě stejný postižení, akorát pán jede úplně jinej level Společný máme to lego na poličce..jo a naše ženy reagují podobně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 22. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2021 No ty vole, to je řízek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 22. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2021 Policejní mluvka má pozoruhodnou terminologii. Namol opilý popelář ve čtvrtek rozbil čelní sklo projíždějícího auta na Klatovsku. Seskočil na něj ze stupačky a způsobil škodu ve výši 20 tisíc korun „Ze stupačky vlevo, ke středu vozovky, seskočil šestatřicetiletý operátor zvedacího zařízení, který se dostatečně nepřesvědčil o situaci na komunikaci a dopadl přímo na čelní sklo vozidla řidičky,“ uvedla mluvčí policie Dagmar Brožová. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 22. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2021 Roční dálniční známka za 7 kil, bo CNG Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 22. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2021 Já nevím jak vás, ale mne dnes potěšilo sluníčko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 22. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2021 Umiram u TV u přenosu z dalšího trápení jménem biatlon (ten komentátor je strašlivej) a najednou skvělá zpráva o Ester Ledecke. Paráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ohrenstein Odesláno 22. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2021 před 3 hodinami, Irwinek napsal: Já nevím jak vás, ale mne dnes potěšilo sluníčko Už jsem vytáhl kraťasy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alky Odesláno 23. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2021 Zase chumelí, bude prašánek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 23. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2021 V 22. 1. 2021 v 11:43, moco napsal: Roční dálniční známka za 7 kil, bo CNG To je strašně nespravedlivý... já s LPG hezky za plnou palbu... přitom mi vozidlo taky voní po fialkách ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 24. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2021 Snídaně Pěkně v klídku, konev zeleného čaje, dva krajíce chleba s máslem a s vajíčkem, kočka stulená na klíně, relax maximální Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
antitomas Odesláno 25. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2021 NFL a obě konferenční finále. Sice jsem doufal v postup GB Packers, nicméně Superbowl v podání Chiefs (Mahomes) vs. Buccaneers (Brady) bude fajn podívaná a doufám, že Chiefs obhájí loňský vítězství. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 25. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2021 Tak nakonec pošťák dorazil, zvládl to najít. Už mám hodinky doma. Určitě znáte ten priblblej úsměv na tváři, když rozbalujete balíček. Paráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 25. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2021 před 32 minutami, kuncák7 napsal: Tak nakonec pošťák dorazil, zvládl to najít. Už mám hodinky doma. Určitě znáte ten priblblej úsměv na tváři, když rozbalujete balíček. Paráda. Uka:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 25. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2021 před 18 minutami, Harwey napsal: Uka:) Zítra, zkrátí tah a cvaknu. Dnes už je tma a nějak nedokážu blejsknout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 25. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2021 Dobre, budem sa tesit:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 26. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2021 před 11 hodinami, kuncák7 napsal: Určitě znáte ten priblblej úsměv na tváři, když rozbalujete balíček. Paráda. před 10 hodinami, Harwey napsal: Uka:) před 10 hodinami, kuncák7 napsal: Zítra, zkrátí tah a cvaknu. Dnes už je tma a nějak nedokážu blejsknout. před 10 hodinami, Harwey napsal: Dobre, budem sa tesit:) My chceme samozřejmě vidět hlavně ten priblblej úsměv, hodinky jsou nám ukradený, a ten můžeš klidně cvaknout v pološeru, bude to mít aspoň atmošku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 26. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2021 Jsem sice zvědavý na životnost, ale každopádně šikovný nápad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 28. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2021 Pěkný den: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 28. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2021 Kamos nam pujcil chalupu na horach. Vsude mraky snehu, cimra uz se zacina zahrivat a pred nama prodlouzenej vikend. V tyhle dobe uplnej balzam na nervy. No, koukam, ze obrazek se zas otocil, ale na to sere pes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se