Prochy68 Odesláno 19. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2021 Nemusels dávat fotku,ale sekne ti toAle musel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 19. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2021 @Prochy68- neni to schíza? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 19. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2021 před 1 hodinou, bohus76 napsal: Nemusels dávat fotku,ale sekne ti to a ještě vyměnil telefon...nebo očistil čočku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 19. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2021 Nechápete Martinův umělecký záměr - na té fotce s hřívou ještě musel maskovat bouli od nízké branky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 20. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2021 před 9 hodinami, Ajaj napsal: @Prochy68- neni to schíza? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. situace se meni kazdym okamzikem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojt Odesláno 20. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2021 Skončil mně měsíc nejistoty a napětí, bankovní rada ČNB mi schválila realizaci 200 Kč mince k výročí Plečnika, supr den! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 20. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2021 Gratuluji ! Musi to bejt krasnej pocit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojt Odesláno 20. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2021 Díky Honzo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 22. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2021 Pocasi noc mlc, ale po delsi dobe zase venku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 22. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2021 Sedím normálně v restauraci. Na zahrádce. Normálně jsem si objednal. Nikdo po mě nic nechce, nikdo nemá hadr na tlamě, sedí tu normální lidi, nikdo se mi nedrápe v nose, nebuzeruje, žádné zapáskované židle, žádné testy a potvrzení... prostě normální hospoda, dva roky zpátky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 22. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2021 před 2 hodinami, Wanderer napsal: Sedím normálně v restauraci. Na zahrádce. Normálně jsem si objednal. Nikdo po mě nic nechce, nikdo nemá hadr na tlamě, sedí tu normální lidi, nikdo se mi nedrápe v nose, nebuzeruje, žádné zapáskované židle, žádné testy a potvrzení... prostě normální hospoda, dva roky zpátky. Jo, přesně takhle jsem se cítil včera na zahrádce u náměstí ve Vsetíně s přáteli. Bezva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 22. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2021 My dnes s rodinkou presne takhle na zahradce Potrefene husy v Pardubicich! Parada! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 24. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2021 V 20. 5. 2021 v 12:52, vojt napsal: Skončil mně měsíc nejistoty a napětí, bankovní rada ČNB mi schválila realizaci 200 Kč mince k výročí Plečnika, supr den! Plečnik na Hradě má bustu, seš dizajnér nebo rytec? Ovšem palec hore. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojt Odesláno 25. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2021 před 11 hodinami, eloga napsal: Plečnik na Hradě má bustu, seš dizajnér nebo rytec? Ovšem palec hore. Díky, medailér a rytec, učím to na jablonecký SUPŠ a VOŠ. Tady šlo o soutěž na 200 Kč minci, vypsanou ČNB, odevzdával jsem sádrový modely na obě strany mince, její emise bude příští rok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 25. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2021 před 2 hodinami, vojt napsal: Díky, medailér a rytec, učím to na jablonecký SUPŠ a VOŠ. Tady šlo o soutěž na 200 Kč minci, vypsanou ČNB, odevzdával jsem sádrový modely na obě strany mince, její emise bude příští rok. Wow. Klobuk dole a blahozelam. Ked si ju kupim podpises mi k tomu sprievodny list/certifikat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojt Odesláno 25. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2021 před 30 minutami, eskimak napsal: Wow. Klobuk dole a blahozelam. Ked si ju kupim podpises mi k tomu sprievodny list/certifikat? Jasnačka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 25. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2021 krása! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 25. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2021 Potěšilo mě, že jsem po dlouhý době narazil na nabídku hodinek, který mě vytrhly z dlouhodobý letargie. Teda doufám, že se neraduju předčasně a po doručení nenastane rozčarování, u mě bohužel běžný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 25. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2021 Gratulace a at slouzi! Kazdopadne byl o ne boj, takze by nemel byt problem s odbytem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 25. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2021 Diky, snad se o ne nakonec taky nehlasil? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se