Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 1 hodinou, bohus76 napsal:

Nemusels dávat fotku,ale sekne ti to😉

a ještě vyměnil telefon...nebo očistil čočku

Odesláno

Sedím normálně v restauraci. Na zahrádce. Normálně jsem si objednal. Nikdo po mě nic nechce, nikdo nemá hadr na tlamě, sedí tu normální lidi, nikdo se mi nedrápe v nose, nebuzeruje, žádné zapáskované židle, žádné testy a potvrzení... prostě normální hospoda, dva roky zpátky.

Odesláno
před 2 hodinami, Wanderer napsal:

Sedím normálně v restauraci. Na zahrádce. Normálně jsem si objednal. Nikdo po mě nic nechce, nikdo nemá hadr na tlamě, sedí tu normální lidi, nikdo se mi nedrápe v nose, nebuzeruje, žádné zapáskované židle, žádné testy a potvrzení... prostě normální hospoda, dva roky zpátky.

Jo, přesně takhle jsem se cítil včera na zahrádce u náměstí ve Vsetíně s přáteli. Bezva ;)

Návštěvník eloga
Odesláno
V 20. 5. 2021 v 12:52, vojt napsal:

Skončil mně měsíc nejistoty a napětí, bankovní rada ČNB mi schválila realizaci 200 Kč mince k výročí Plečnika, supr den!

Plečnik na Hradě má bustu, seš dizajnér nebo rytec?

Ovšem palec hore.

Odesláno
před 11 hodinami, eloga napsal:

Plečnik na Hradě má bustu, seš dizajnér nebo rytec?

Ovšem palec hore.

Díky, medailér a rytec, učím to na jablonecký SUPŠ a VOŠ. Tady šlo o soutěž na 200 Kč minci, vypsanou ČNB,  odevzdával jsem sádrový modely na obě strany mince, její emise bude příští rok.

Odesláno
před 2 hodinami, vojt napsal:

Díky, medailér a rytec, učím to na jablonecký SUPŠ a VOŠ. Tady šlo o soutěž na 200 Kč minci, vypsanou ČNB,  odevzdával jsem sádrový modely na obě strany mince, její emise bude příští rok.

Wow. Klobuk dole a blahozelam.

Ked si ju kupim podpises mi k tomu sprievodny list/certifikat? :)

Odesláno

Potěšilo mě, že jsem po dlouhý době narazil na nabídku hodinek, který mě vytrhly z dlouhodobý letargie.

Teda doufám, že se neraduju předčasně a po doručení nenastane rozčarování, u mě bohužel běžný. 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...