geometr Odesláno 17. října 2020 Nahlásit Odesláno 17. října 2020 ... třeba "zhruba" chytré To někde využiju: "Ty jsi zhruba chytrej." :-)))
Americkej Odesláno 17. října 2020 Nahlásit Odesláno 17. října 2020 Se modli, aby aby ty skoro chytrý ženský nedovedly kliknout na historii prohlížeče a tenhle příspěvěk. Jinak Ti věštím mnoho studených večeří...
martar Odesláno 17. října 2020 Nahlásit Odesláno 17. října 2020 V tomhle kontextu to "víceméně" chápu spíš jako "v podstatě". Takže se snad Micey nemusí studenejch večeří bát... ...i když třeba takový studený jelení řezy, co jsem nedàvno měl na hotelu, by mu k večeři třeba nevadily
Tom4 Odesláno 17. října 2020 Nahlásit Odesláno 17. října 2020 Tak pánové, kdo má Diesel hodinky, tady se k tomu dají pořídit i fajnový hadry link pro zájemce ať víte že nekecám a chtěl bych potkat toho kdo psal ten algoritmus na tuhle kontextovou reklamu pro mě https://www.aboutyou.cz/p/diesel/slipy-4849840?fbclid=IwAR3f-zyc2EbO1vG9zLuRphiDLIf8_SFD9ZGIQIidtrtgoqSu8ZvAJPwesDU&utm_campaign=AY_CZ_M_Dynamic_Broad&utm_content=Facebook_Desktop_Feed_20181003_Kachel_Template_CZ_23843066801630233&utm_medium=display-p&utm_source=fb
martar Odesláno 18. října 2020 Nahlásit Odesláno 18. října 2020 Jé, Moji přàtelé.. to si musím po letech zase pustit. Všechny tŕi díly nejlíp. Díky, Alexi.
clockyclock Odesláno 18. října 2020 Nahlásit Odesláno 18. října 2020 Už bylo ke konci směny a gynekolog čekal na svoji poslední objednanou pacientku. Ta ale nešla a nešla. Po půlhodinovém čekání už nepředpokládal, že přijde, a tak si nalil gin s tonikem, aby se trochu uvolnil před odchodem domů. Uvelebil se pohodlně v křesle a začetl se do novin. Vtom zazvonil zvonek a do ordinace vběhla dotyčná pacientka, celá zadýchaná a omlouvá se. "To nevadí", odpoví lékař, "podívejte, právě jsem si dával gin s tonikem během čekání na vás. Nemáte také na něj chuť, mohl bych vám nabídnout?" "Přijímám s potěšením", odpoví pacientka, "tak jsem sem utíkala, že mám skutečně žízeň". Lékař jí podá pohár, posadí se naproti ní a začnou živou konverzaci na všechna možná témata, smějí se ... když vtom ve dveřích ordinace zachrastí klíče. Lékař znervózní, vyskočí a tiše říká pacientce: "Ježišmarjá, moje žena! Rychle! Sundejte si kalhotky a roztáhněte nohy!"
milomac Odesláno 18. října 2020 Nahlásit Odesláno 18. října 2020 Když sednou dvě omámené kebule do auta a vyjedou ......
milomac Odesláno 18. října 2020 Nahlásit Odesláno 18. října 2020 Tak to určitě, když v tom autě zůstali přes noc, blbouni .
Frostie Odesláno 18. října 2020 Nahlásit Odesláno 18. října 2020 To je nová generace VW Kübelwagen?Genau, aber mit der blöden Bedienung
Kairos Odesláno 18. října 2020 Nahlásit Odesláno 18. října 2020 před 33 minutami, Frostie napsal: Genau, aber mit der blöde Bedienung .
Frostie Odesláno 18. října 2020 Nahlásit Odesláno 18. října 2020 Nic, co by nešlo rozkleštit... Jistěže, malý šrámy z kancldivingu
Alex77 Odesláno 18. října 2020 Nahlásit Odesláno 18. října 2020 před 9 hodinami, martar napsal: Jé, Moji přàtelé.. to si musím po letech zase pustit. Všechny tŕi díly nejlíp. Díky, Alexi.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se