WATCHES Odesláno 31. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2023 Kde to bylo focené, prosím? Do Mirakula cca jednou za rok jezdíme, tak by se vstupenka hodila... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 31. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2023 před 15 minutami, WATCHES napsal: Kde to bylo focené, prosím? Do Mirakula cca jednou za rok jezdíme, tak by se vstupenka hodila... Nejspíš v hrackarne Pompo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 31. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 31. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 1. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 1. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2023 Trochu retra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 1. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2023 https://www.novinky.cz/clanek/krimi-muz-zemrel-policiste-u-nej-objevili-600-strelnych-zbrani-40421706#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&source=hp&seq_no=3&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz Nejlepsi je ta posledni veta: "Vzhledem k úmrtí muže však policie případ pravděpodobně odloží." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 1. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2023 (upraveno) edit: už nic Upraveno 1. února 2023 uživatelem KFL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paya01 Odesláno 1. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2023 Řekni koleje...Bába tě poleje... Infantilní, ale co už... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 1. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2023 @KFLJá bych Ti to klidně vysvětlil, ale potřeboval bych se na to sejít osobně a připravit si předem kýbl s vodou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 1. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2023 2 minutes ago, paya01 said: Řekni koleje...Bába tě poleje... Infantilní, ale co už... 1 minute ago, Waya03 said: @KFLJá bych Ti to klidně vysvětlil, ale potřeboval bych se na to sejít osobně a připravit si předem kýbl s vodou. Já si to v mezičase vygooglil. Asi to je tak infantilní, že jsem to na první dobrou nepochopil a hledal v tom něco sofistikovanějšího :D. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 1. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2023 Mě to přišlo fakt dobrý, asi mám pořád ještě přeci jen duši dítěte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 1. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2023 Je to prostě Michal Hrdý, autor, jehož vtipy jsem kdysi v Dikrobrazu měl nejradši a vyhledával je jako první. Nic víc, nic míň. Tak ještě něco. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 1. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2023 Koleje dobrý. Tak dlouho jsem to neslyšel, že jsem se opravdu s chutí zasmál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 1. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2023 Není špatnej, akorát je to takový už moc měkký v dnešní době. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 1. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2023 Tak Marty je jeho jasnej následovník. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
phweb Odesláno 1. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2023 před 2 hodinami, Potkan napsal: https://www.novinky.cz/clanek/krimi-muz-zemrel-policiste-u-nej-objevili-600-strelnych-zbrani-40421706#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&source=hp&seq_no=3&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz Nejlepsi je ta posledni veta: "Vzhledem k úmrtí muže však policie případ pravděpodobně odloží." No hlavne clanek naprosto o nicem... protoze to nevypada na nic nelegalniho... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sooze Odesláno 1. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2023 https://m.vtm.zive.cz/nova-studie-tvrdi-ze-mesice-jsou-planety-to-je-na-prepsani-ucebnic/a-213127 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 1. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2023 Vsichni o nem mluvi jako o lhari a on je to vlastne trendsetter. Jeste pockame na studii o mleku z zaludku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 1. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se