Jump to content

Recommended Posts

Posted

Tak to už trochu přehnal, frajer, bohatě stačí psí lejna na chodníku.

Ještě že to uklidil :D

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Posted
před 14 hodinami, Duke650 napsal:

Jak si budeme pamatovat Mlhoše Zlemana

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Rozklíčoval jsem téměř všechno kromě pravé horní a pravé spodní. A fest mi tam chybí 17) plavební kanál D-O-L a 18) vražda Sobotky holí :)

Posted

Díky!

Abych nebyl off topic, vtip mne sice žádný nenapadá, ale tohle jste zaznamenali? Gibon, který přes devítimilimetrovou dírku v plechu zvládnul samičku jiného druhu okouzlit, ukecat ke spolupráci a nakonec oplodnit. Podle mě největší frajer! :D

https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/japonsko-zoo-poceti-gibon-zahada.A230215_065903_zahranicni_ikro

Posted

Být rodičem je stále těžší.

Kdysi jediné riziko bylo že potomek bude přistižen při kouření na školním záchodě. 
O něco později že synek přijde domů zlískaný jak carský důstojník a dcerka zbouchnutá.
Opět o něco později že z potomka bude intenzivně cítit tráva a dceruška se stane hippies a bude vyznávat free love.
Dnes aby se báli, že jejich ratolest, posluchač základní školy dorazí domů, prohlásí, že je ONO, bude chtít dodržovat jeho lidská práva na identitu a vyžadovat, aby se v bytě vystavělo nové WC které jako třetí až x té pohlaví má mít samostatné.
Posted
před 58 minutami, ragu napsal:

Jo, za tenhle dementní pseudo humor.

Hluboce se omlouvám, že při své demenci jsem nedosáhl výšin Tvého vysoce sofistikovaného humoru :frusty:

Posted

[mention=22441]HDS1200[/mention]

Ta je samozřejmě individuální. Za mě by humor měl mít nějakou pointu a měl by se vyhnout prvoplánové nenávisti, která nijak nepomáhá tomu vtipu.

Například tohle mi přijde dobrý

Původně jsem k tomu nechtěl napsat nic, ale trochu mě to prostě zamrzelo, přijde mi že podobný kecy patří spíš na diskuze Novinky a idnes. Nejsem žádnej extrémní progresivista a aktivista, ale snažím se chápat, že nějaký problémy vnitřní identity (generove, sexuální) maj lidi odjakživa, jen se o tom dřív nemluvilo, protože tomu společnost nebyla nakloněná.
Posted (edited)

Ale to nikdo nezpochybňuje. Nicméně to, ze nekdo jen tak prohlásí, ze je “oni” nebo “ono” a svět mu tleska, není řešení. Řešení je medikace a hospitalizace.

Edited by Frantik