Lynx12 Odesláno 17. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2023 (upraveno) Upraveno 17. února 2023 uživatelem Lynx12 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sooze Odesláno 17. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2023 V 16. 2. 2023 v 10:15, Frantik napsal: Ale to nikdo nezpochybňuje. Nicméně to, ze nekdo jen tak prohlásí, ze je “oni” nebo “ono” a svět mu tleska, není řešení. Řešení je medikace a hospitalizace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 18. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 18. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ouskavl Odesláno 18. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 18. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2023 před 6 hodinami, Xenomorfus napsal: Výborný....znal jsem, ale i teď na podruhé super... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sooze Odesláno 19. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 19. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 19. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 19. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dykmore Odesláno 19. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2023 Aktuální ze života: set-top-box nám z neznámého důvodu komolí popisy programů. Právě koukám na výborný film Stud, a popisek se tentokrát mimořádně povedl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 20. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2023 To bude hen ta umělá inteligence. Včera jsem se jí taky zeptal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 20. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2023 před 3 hodinami, VS napsal: To bude hen ta umělá inteligence. Včera jsem se jí taky zeptal Souvisí to nějak ? https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-evropa-putinuv-krtek-v-nemecke-rozvedce-chtel-rusum-predat-souradnice-raketometu-himars-40423399#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&source=hp&seq_no=4&utm_campaign=abtest203_personalizovany_layout_varA&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 20. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2023 Vůbec ne. Moje zahrada vypadá, jak pole na Ukrajině. Myslel jsem, že ptáky u mne loví sousedův kocour a on je to krtek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 20. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2023 Jo, krtek se svin. Na toho je i umela inteligence kratka. Ale s tim HIMARS bych to bejt Tebou zkusil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 20. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2023 před 9 minutami, odjinud napsal: Jo, krtek se svin. Na toho je i umela inteligence kratka. Ale s tim HIMARS bych to bejt Tebou zkusil Nojo, ale když ta raketa je dražší, než koupit nový barák. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 20. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2023 před 2 hodinami, VS napsal: Vůbec ne. Moje zahrada vypadá, jak pole na Ukrajině. Myslel jsem, že ptáky u mne loví sousedův kocour a on je to krtek. https://www.vidlakovykydy.cz/clanky/kdyz-klesaji-ceny-0 Tady jsem cetl (prvni tri odstavce, dal to nectete nebo me zase @Bert zjebe), ze krtince sou za odmenu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 20. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2023 Nevím, do jaké sekce to dát, tak snad asi sem... Sedminásobný otec se cítí být šestiletou dívkou, obléká si šaty - iDNES.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 20. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2023 za me cistokrevna zumpa ala iDes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 20. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se