Duke650 Posted February 15, 2023 Report Share Posted February 15, 2023 Jak si budeme pamatovat Mlhoše Zlemana Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fester Posted February 15, 2023 Report Share Posted February 15, 2023 před 11 hodinami, Xenomorfus napsal: Taky trochu cernejsi... Budu mít kolekci Link to comment Share on other sites More sharing options...
par-pa Posted February 15, 2023 Report Share Posted February 15, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
milomac Posted February 15, 2023 Report Share Posted February 15, 2023 Tak to už trochu přehnal, frajer, bohatě stačí psí lejna na chodníku. Ještě že to uklidil Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artesia Posted February 15, 2023 Report Share Posted February 15, 2023 Hlavní město! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Americkej Posted February 15, 2023 Report Share Posted February 15, 2023 Prej ta kráva byla z Brna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cin Posted February 15, 2023 Report Share Posted February 15, 2023 Je to od něj hezké, že vzal milou na procházku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
martar Posted February 15, 2023 Report Share Posted February 15, 2023 před 14 hodinami, Duke650 napsal: Jak si budeme pamatovat Mlhoše Zlemana Rozklíčoval jsem téměř všechno kromě pravé horní a pravé spodní. A fest mi tam chybí 17) plavební kanál D-O-L a 18) vražda Sobotky holí Link to comment Share on other sites More sharing options...
Emiliano Posted February 15, 2023 Report Share Posted February 15, 2023 Já myslím, že pravá horní je jeho boj s ČT a kanál D-O-L je hned vedle s tím jeho člunem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
martar Posted February 16, 2023 Report Share Posted February 16, 2023 Díky! Abych nebyl off topic, vtip mne sice žádný nenapadá, ale tohle jste zaznamenali? Gibon, který přes devítimilimetrovou dírku v plechu zvládnul samičku jiného druhu okouzlit, ukecat ke spolupráci a nakonec oplodnit. Podle mě největší frajer! https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/japonsko-zoo-poceti-gibon-zahada.A230215_065903_zahranicni_ikro Link to comment Share on other sites More sharing options...
VS Posted February 16, 2023 Report Share Posted February 16, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Conrad Posted February 16, 2023 Report Share Posted February 16, 2023 Být rodičem je stále těžší. Kdysi jediné riziko bylo že potomek bude přistižen při kouření na školním záchodě. O něco později že synek přijde domů zlískaný jak carský důstojník a dcerka zbouchnutá. Opět o něco později že z potomka bude intenzivně cítit tráva a dceruška se stane hippies a bude vyznávat free love. Dnes aby se báli, že jejich ratolest, posluchač základní školy dorazí domů, prohlásí, že je ONO, bude chtít dodržovat jeho lidská práva na identitu a vyžadovat, aby se v bytě vystavělo nové WC které jako třetí až x té pohlaví má mít samostatné. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VS Posted February 16, 2023 Report Share Posted February 16, 2023 Vyliskat Link to comment Share on other sites More sharing options...
ragu Posted February 16, 2023 Report Share Posted February 16, 2023 Jo, za tenhle dementní pseudo humor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HDS1200 Posted February 16, 2023 Report Share Posted February 16, 2023 Prosím Tě, jenom otázka, kde je ta hranice psedo humoru? Nebo kdo ji určuje? Abych věděl, čeho se vyvarovat. Dík Link to comment Share on other sites More sharing options...
Conrad Posted February 16, 2023 Report Share Posted February 16, 2023 před 58 minutami, ragu napsal: Jo, za tenhle dementní pseudo humor. Hluboce se omlouvám, že při své demenci jsem nedosáhl výšin Tvého vysoce sofistikovaného humoru Link to comment Share on other sites More sharing options...
ragu Posted February 16, 2023 Report Share Posted February 16, 2023 [mention=22441]HDS1200[/mention] Ta je samozřejmě individuální. Za mě by humor měl mít nějakou pointu a měl by se vyhnout prvoplánové nenávisti, která nijak nepomáhá tomu vtipu.Například tohle mi přijde dobrý Původně jsem k tomu nechtěl napsat nic, ale trochu mě to prostě zamrzelo, přijde mi že podobný kecy patří spíš na diskuze Novinky a idnes. Nejsem žádnej extrémní progresivista a aktivista, ale snažím se chápat, že nějaký problémy vnitřní identity (generove, sexuální) maj lidi odjakživa, jen se o tom dřív nemluvilo, protože tomu společnost nebyla nakloněná. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frantik Posted February 16, 2023 Report Share Posted February 16, 2023 (edited) Ale to nikdo nezpochybňuje. Nicméně to, ze nekdo jen tak prohlásí, ze je “oni” nebo “ono” a svět mu tleska, není řešení. Řešení je medikace a hospitalizace. Edited February 16, 2023 by Frantik Link to comment Share on other sites More sharing options...
michal_l Posted February 16, 2023 Report Share Posted February 16, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bert Posted February 16, 2023 Report Share Posted February 16, 2023 před 3 hodinami, VS napsal: Vyliskat To jako koho? Conrada? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts