elloco Odesláno 30. března Nahlásit Odesláno 30. března Velmi podobnou scénku natočil v devadesátkách Viktořík a vysílala Prima. Dnes, protože je to nekorektní humor, je to nedohledatelné. Smutné, cenzurovat humor... 1
spineshank Odesláno 30. března Nahlásit Odesláno 30. března Kdo takovou akci nezažil jakoby nežil Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
geometr Odesláno 30. března Nahlásit Odesláno 30. března před 12 minutami, spineshank napsal: Kdo takovou akci nezažil jakoby nežil Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. SMS: Jdu na jedno, za hodinu jsem doma. Pokud ne, přečti si tuto zprávu ještě jednou. 1
Paw Odesláno 30. března Nahlásit Odesláno 30. března Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tady selhalo několik úrovní kontroly ... (přinesl syn ze školy).
geometr Odesláno 30. března Nahlásit Odesláno 30. března No jo, to je zajíc v pytli. Teda spíš hnědej perník v růžovým beránkovi (předpokládám beránka vzhledem k té kraslici).
odjinud Odesláno 30. března Nahlásit Odesláno 30. března Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Lobber Odesláno 30. března Nahlásit Odesláno 30. března Nevim kam s tím -> Humor X Žumpa … Ale hlavně přemýšlím kam teď dnešní svět spěje … těmhle garantům do ruky krumpáč a lopatu … Jinak je to absolutně si myslím nepoužitelný … A nejvíc mě asi irituje , ale zas na druhou stranu , život nekazí - mám tyhle názory u pdele a jedním uchem dovnitř druhým ven ( ale zas nejsem tolerantní v tomto směru ) …. Že se těmto názorům a lidem kteří tyto názory razí vlastně jde víc a víc na ruku https://www.instagram.com/reel/DWZF1priM7r/?igsh=dm95Mmd2NzNzb3p1
Spongebob Odesláno 30. března Nahlásit Odesláno 30. března před 4 minutami, Lobber napsal: Nevim kam s tím -> Humor X Žumpa … Ale hlavně přemýšlím kam teď dnešní svět spěje … těmhle garantům do ruky krumpáč a lopatu … Jinak je to absolutně si myslím nepoužitelný … A nejvíc mě asi irituje , ale zas na druhou stranu , život nekazí - mám tyhle názory u pdele a jedním uchem dovnitř druhým ven ( ale zas nejsem tolerantní v tomto směru ) …. Že se těmto názorům a lidem kteří tyto názory razí vlastně jde víc a víc na ruku https://www.instagram.com/reel/DWZF1priM7r/?igsh=dm95Mmd2NzNzb3p1 Tak smešnýho na tom nic moc nevidím tak asi žumpa nicméně dobře bloncka 1
Klotzman Odesláno 30. března Nahlásit Odesláno 30. března No ono i to osazenstvo tam je výběr z hroznů...
Lacifer Odesláno 30. března Nahlásit Odesláno 30. března Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 11
Milan156 Odesláno 30. března Nahlásit Odesláno 30. března Před hodinou, Lacifer napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Jestli to nebude spíš vyfukování 3 1
gunman Odesláno 30. března Nahlásit Odesláno 30. března To pěkně pletete, začíná ornitologická sezóna a kroužkování ptáků
financ Odesláno 30. března Nahlásit Odesláno 30. března Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5
ZJ Odesláno 31. března Nahlásit Odesláno 31. března Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6
warann Odesláno 31. března Nahlásit Odesláno 31. března Joshe Golbluma se optá dospívající vnuk: "Dědo, jak tak vyprávíš o životě, čeho vlastně nejvíc lituješ?" "Že jsem neposlouchal svoji matku", vzdychne děda . "A co ti říkala maminka?", pokračuje vnuk. "To nevím, neposlochal jsem ji!" 4
Navros Odesláno 31. března Nahlásit Odesláno 31. března Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 6
Jocker Odesláno 31. března Nahlásit Odesláno 31. března Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 10
Klotzman Odesláno 31. března Nahlásit Odesláno 31. března Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se