Jsilver Odesláno 8. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 8. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2021 Android nedovede ukládat obrázky a ořezávat screenshoty, nebo je to jenom v rukách? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jsilver Odesláno 8. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2021 před 52 minutami, Radek124 napsal: Android nedovede ukládat obrázky a ořezávat screenshoty, nebo je to jenom v rukách? Asi umi, nemam ho takze nevim, spise je to ma lenost, jak jsem dostal tak jsem poslal...dalsi, pokud nejaky, bude orezany Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 8. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 8. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2021 před 2 hodinami, nettopejr napsal: Mimo humor, ale k tématu: "Mimo EU" https://www.lupa.cz/aktuality/whatsapp-zacne-sdilet-data-o-uzivatelich-s-facebookem-eu-se-zmena-netyka/ Tak to jsi mne potěšil, už jsem se začal smiřovat s přechodem na Viber ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 8. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liskus Odesláno 8. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2021 Ted jsem to chtel postnout:)super limitka pro kluky z legovlaknaSent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 8. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2021 objednáno a přihodil jsem k tomu i Volvo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 8. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 8. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 8. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2021 před 2 hodinami, Lynx12 napsal: no ty vole, a já si myslel jaká to nadsázka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 8. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2021 Tvl, já tomu stejně nevěřím, že by to vydali a navíc takhle rychle, to musí bejt nějakej fake.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 8. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2021 (upraveno) před 7 minutami, Lynx12 napsal: Tvl, já tomu stejně nevěřím, že by to vydali a navíc takhle rychle, to musí bejt nějakej fake.... V Legu jsou šikovní, už mi to přišlo nabídkou mailem a objednal jsem dvě investiční krabice. Upraveno 8. ledna 2021 uživatelem azeppelin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 8. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2021 Lego 10621 neni ;-). Ale udělali to kluci moooc hezky. Klobouček ;-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 8. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 9. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 9. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2021 V 7. 1. 2021 v 13:42, papun napsal: Podle fotky to spíš než na "R" vypadá na PP Nautily s briliantama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 9. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 9. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojt Odesláno 9. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2021 Pilát Baltoš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se