eskimak Odesláno 18. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2020 @Radek124 dik! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 19. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2020 No vidíš, neveganské kulinárium . . . spáchám dneska špenát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paro Odesláno 19. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elloco Odesláno 19. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2020 Titulní stránka nového Reflexu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 19. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2020 Two girls one cage, neznal jsem, díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kairos Odesláno 19. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2020 Ta strašná hrubka mi kazí ten pěknej vtip :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 19. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2020 Před hodinou, paro napsal: Ten je dokonalý, hrubka nevadí, už jsem si to stáhl a poslal všem co znám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paro Odesláno 19. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2020 Ta strašná hrubka mi kazí ten pěknej vtip :-(Ja ji neumim odstranit. Takhle mi to pristalo rano v poste. Taky me to, jako jazykoveho puristu, prastilo do oci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nettopejr Odesláno 19. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2020 Hele, a není náhodou i/y ve shodě podmětu s přisudkem diskriminační? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 19. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2020 YPO? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 19. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2020 @nettopejr možná je diskriminační i pojem dítě. nese spoustu zabarvení. Jestli by nebylo korektnější "člověk více než mladšího věku". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nettopejr Odesláno 19. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2020 před 37 minutami, Filip.J napsal: YPO? To bych spíš odhadoval na Brno... (odhad podle fotky- kombinace červenobílý Urbanway pohonem CNG s klimatizací Eberspächer v Brně jezdí) Ale YPO se jistě kdyžtak přizná.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 19. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2020 @nettopejr Údajně je to fotka z Prahy, ale neprověřoval jsem to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nettopejr Odesláno 19. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2020 Tak to bude ON. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 19. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2020 Jestli má žabky, tak je to on. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 19. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2020 Měl by si tu hamaku vyprat, ta hnědá má už různý odstíny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alex77 Odesláno 19. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2020 Hodinky od šulina to chceš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nettopejr Odesláno 19. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2020 Celá ČR plave, jen Brno zalévá :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alex77 Odesláno 19. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2020 před 17 minutami, nettopejr napsal: Celá ČR plave, jen Brno zalévá Zalévání kytek v dešti to je známka punku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 19. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2020 Mladý Rus si bere Ukrajinku. Den před svatbou mu otec dává rady: "Po svatbě ji vezmeš do náruče, přineseš domu a hodíš na postel, aby viděla, jak je Rusko silné. Potom se svlékneš, aby viděla, jak je Rusko krásné," "Aha, a co potom, tatínku?" V tom se ozve matka z vedlejší místnosti: "A potom si ho vyhoníš, aby viděla, jak je Rusko soběstačné." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se