organic Odesláno 25. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 26. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2021 Nevím vlastě kam to patří. Ale asi to bude z kategorie černej humor, takže nejspíš sem. No, hlavně, že už mají plán, nakonec lepší později, než vůbec ;-). "Sociální demokraté přišli s plánem nazvaným „Obětujme březen“. ( https://www.seznamzpravy.cz/clanek/obetujme-brezen-navrhuje-cssd-chce-prisny-zakaz-vychazeni-144487#dop_ab_variant=519630&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&dop_req_id=I4anMhDtGdG-202102261213&source=hp&seq_no=3&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 26. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2021 (upraveno) Nespletl se nekdo? Nemelo to spis byt "Obetujme v breznu socialni demokraty"? Upraveno 26. února 2021 uživatelem Maxmillian Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 26. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 26. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2021 https://www.facebook.com/watch/?v=803084670419383 pro Slováky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 27. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ewolucionar Odesláno 27. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2021 Zivotna pravda..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 27. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 27. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 27. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KurtCz Odesláno 27. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2021 Už nevím, co mám mít na hubě, na hlavě, na rukou, kam můžu, v kolik, s kým, na jak dlouho, jak daleko... . Tak jsem to vzal z gruntu a ochranu jsem pojal komplexně. Doufám, že až mě budou čačtí příslušníci naší místní MP kontrolovat, tak dostanu diplom za příkladný přístup k nařízením naší moudré vlády. Nebo alespoň policejní omalovánky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 27. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2021 Aspoň si na tu helmu fixem napiš nějaký nesmysl typu “FFP4”, ať splňuješ literu protipindemického zákona. Stejně by Tě pak zaklekli a zkasírovali za “podezřele velkokapacitní” zásobník, i kdyby to byla jenom airsoftka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KurtCz Odesláno 27. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2021 S tím FFP je to pravda, to jsem nedomyslel, budu tam muset nalepit alespoň FFFPPP-348 KN 138 N 225, co kdyby se to zase zpřísnilo. Zásobníky jsou tam dva spojené. Takže "double velkokapacitní". V případě sporu o kapacitu se odvolám na grandfathering, jakože jsem to zdědil po grandfatherovi. I v tom Sigu ve stehením pouzdře je zásobník na 21, takže také grandfather. Akorát se ještě hodím přes hlavu deku, abych splnil podmínku skrytého nošení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 27. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2021 (upraveno) Kibi, jsi to ty? Nebo samotný Tada? Upraveno 27. února 2021 uživatelem Tom4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 27. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2021 Má zalesácký chrona? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 27. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2021 před 11 minutami, Tom4 napsal: Kibi, jsi to ty? Nebo samotný Tada? Tada to nieje. Ten mal polovicny objem zapastia. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 27. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2021 Treba v karantene pribral... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pato31681 Odesláno 27. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2021 Ked si dobre pamatam ten bol odideny este niekedy okolo roku 2012 :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 28. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2021 před 10 hodinami, Tom4 napsal: Kibi, jsi to ty? Nebo samotný Tada? Tada? Vždyť má za sebou uklizeno... a poloha holsteru taky nesouhlasí. Já ho bohužel tady už nezažil, ale tahle fotka z vlákna o zbraních je legendární... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sery.vlk Odesláno 28. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2021 před 12 hodinami, KurtCz napsal: Už nevím, co mám mít na hubě, na hlavě, na rukou, kam můžu, v kolik, s kým, na jak dlouho, jak daleko... . Tak jsem to vzal z gruntu a ochranu jsem pojal komplexně. Doufám, že až mě budou čačtí příslušníci naší místní MP kontrolovat, tak dostanu diplom za příkladný přístup k nařízením naší moudré vlády. Nebo alespoň policejní omalovánky. A nezapomeň do kapsy čestné prohlášení vzor mzcr, kdyby ses zatoulal k hranici - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se