sery.vlk Odesláno 28. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2021 S Tadou jsem přežil cestu Jablonec - Praha, vezl jsem nás za srazu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 28. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2021 Mne bavi jaky legendy Kibi a Tada porad jsou... I kdyz ja u jsem je taky bohuzel poradne nezazil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 28. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2021 Tak již zítra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 28. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2021 před 29 minutami, brownwld napsal: Mne bavi jaky legendy Kibi a Tada porad jsou... I kdyz ja u jsem je taky bohuzel poradne nezazil. Díky Tadovi má milovaná dorostenka dokonale pochopila význam slovního spojení "krystalický blb". Stačil jednou sraz v Gate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 28. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2021 před 2 hodinami, sery.vlk napsal: S Tadou jsem přežil cestu Jablonec - Praha, vezl jsem nás za srazu. Jó, na tom srazu jsem byl To byly časy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 28. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 28. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2021 před 23 minutami, mAra_ napsal: Jó, na tom srazu jsem byl To byly časy... To už je pravěk, to jsme tam ještě s ricousem měnili dvě hodiny starý Fortisy za 5 minut starý Hamiltony Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ewolucionar Odesláno 28. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 28. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2021 hezky! Já teď zrovna pauzuju Šmouly 1 a dcery z toho šílí... ale já musel ... Neil Patrick Harris má totiž na ruce asi Reversa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 28. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 28. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2021 Bude to mr.a ty následujici 3 tejdne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 28. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2021 Na tohodle virus nejde.... (zdroj Krimi Plzeň) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ewolucionar Odesláno 28. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2021 Ked si po flaaame.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 28. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 28. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 28. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2021 https://www.idnes.cz/ekonomika/zahranicni/jeep-cherokee-indiani-prejmenovani-automobilka.A210223_125321_eko-zahranicni_jla/diskuse Příští rok dojde aj na Škodu Roomster Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 28. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2021 Od písmenek k symbolům.. a Reanault je úplně v pi*i Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 28. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2021 před 3 minutami, horal napsal: Od písmenek k symbolům.. a Reanault je úplně v pi*i Hele jejich znak jako "vadžajnu" bereme snad jenom v ČR a možná na Slovensku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 28. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2021 před 15 minutami, Z. Paul napsal: Hele jejich znak jako "vadžajnu" bereme snad jenom v ČR a možná na Slovensku Přesně tak, jinde tomu říkají diamant a je to symbol něčeho výjimečného a exkluzivního Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 28. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se