Lynx12 Odesláno 5. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 5. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 5. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2021 před 1 hodinou, varjag napsal: Buď v klidu, ja se smal celej den, kdykoli jsem si vzpomnel. Za me výborný. I kdyz se sahá na modly meho mládí:-). Tvl, jestli je tohle pro nekoho cernej humor... fiktivni postava z filmu??? To se snad nekdo posral, ne? Njn, neuděláš nic ...mě to pobavilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papen Odesláno 5. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 5. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2021 před 6 hodinami, Radek124 napsal: Hele @moco, fakt myslíš že se návštěvníci Chronomagu touží nechat zdarma "sledovat a analyzovat" od toho zmrda Zuckerberga i při sjíždění vtípků? Jistě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 5. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2021 Prosím, nezaměňujte Chronomag fórum a Chronomag na Facebooku. Dvě rozdílné entity. A jestli mne banda fejsbůčků nasere, tak je nechám bloknout. Nabito mám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 5. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2021 Já jsem třeba nikdy nepochopil, proč je ještě separátní skupina pod stejným jménem na FB. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 5. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2021 před 9 minutami, Bert napsal: Prosím, nezaměňujte Chronomag fórum a Chronomag na Facebooku. Dvě rozdílné entity. A jestli mne banda fejsbůčků nasere, tak je nechám bloknout. Nabito mám. To potvrzuji, ta skupina je mimo fórum, jak píše Bert. Imho koexistence funguje v klidu, přece jen fórum a fb je zcela jiná platforma. Takový skoro až nepřehledný feed na fb nelze srovnávat s obsahem tady. Chápu že Radkovi fb nevyhovuje, asi má proto svoje důvody, mně třeba nevadí vůbec. Sto lidí sto chutí. Osobně v téhle přihlouplé době jsem rád i za virtuální kontakty s lidmi ať je to na té či oné platformě A abych jen blbě nekecal: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 5. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2021 Ja ksichtbuk nemam a mit ho odmitam, takze na takovy linky ani neklikam, ale pac bych se rad zasmal i tak, bylo by asi vhodny davat sem ten obsah a ne odkaz na obsah.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 5. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 6. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2021 Olala Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 6. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 6. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas Odesláno 6. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickie Odesláno 6. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 6. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2021 před 4 minutami, Thomas napsal: Jo, to nam rikala kdysi i delagatka ve Spanelsku. Yo je já, ano je anal. Takze kdyz treba Cesi volaji domu a porad opakuji "jo,jo...ano, ano..", maji misti z toho docela Vanoce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 7. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2021 Dyž zas začlo sněžit, mohlo by se někomu hodit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan156 Odesláno 7. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2021 před 11 hodinami, odjinud napsal: Jo, to nam rikala kdysi i delagatka ve Spanelsku. Yo je já, ano je anal. Takze kdyz treba Cesi volaji domu a porad opakuji "jo,jo...ano, ano..", maji misti z toho docela Vanoce Stejne tak v italštině Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolonada2 Odesláno 7. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2021 k těm translatorum - zadejte překlad do polštiny - "chci tě oklamat v neprůstřelné vestě" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 7. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se