Jump to content

Recommended Posts

Asi jsem udělal chybu. Mé palce nahoru samozřejmě patřily vtipu .... Čau židi .....

Ale křeslo taky dobrý.

A jenom takový malý oslí můstek: to víte, že existují černí Židé? 

před 3 minutami, Bert napsal:

Což mi připomíná nedávno shlédnutý film s řádem Habešského císaře ;)

před 19 minutami, Bert napsal:

...

Tady dobrý film o jedné dobré akci - Operace Brothers/* nebo The Red Sea Diving Resort

https://www.csfd.cz/film/529465-operace-brothers/prehled/

Edited by horal

Jasně že víme - akorát prý si i po repatriaci do "zemi zaslíbené" stěžují na dyškriminaci a rasízmus... :ph34r:

Progresivně uvědomělý kavárenský levičák-teoretik dnes musí mít těžké dilema: Má stylově pokleknout a uvěřit "utiskovanému černému uprchlíkovi" (protože BLM), nebo veřejně připustit že "bílí izraelští policajti s chutí dyskriminují černé" (...a být Bibim obratem onálepkován za zavilého anitisemitu)? 🤔

PS: Sorry za nehumorný offtopic - i když tohle ignorantské nálepkování (nechat se nýst černýma = rasízmus, zmínit cokoliv kritického k izraeli = antisemitismus, proti Komunistům/Putinistům = fašismus, nenechat se kritizovat babou = misogynie, ocitovat vtípek co jsem slyšel od bukvice = homofobie, atd) by v normálních časech mělo být taky spíš k smíchu... -_-

Edited by Radek124

Když jsme u těch hospodskejch ftipů:

Pán přiběhne do baru a volá na barmana: „Rychle, whisky, ale rychle, než to přijde!“
Barman mu nalije, pán to do sebe kopne a hned znovu volá: „rychle, rychle další, než to přijde!“
Barman se diví, ale nalije mu další. Pán to do sebe kopne a znovu volá: „rychle, rychle další, za chvilku to bude tady!“
Barman mu nalije, ale nedá mu to a opatrně se zeptá: „Pane, jedna whisky stojí stovku, máte na to vůbec?“
A pán na to:“Já to věděl. UŽ TO PŘIŠLO!“.