Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak tohle je velmi kreativní, a to už jsem viděl penzion s bazénem, kde bazén byl uvnitř v tělocvičně ten zahradní nafukovací :D

Odesláno

To je krutej bizár :) 

Svýho času, když jsem hledal byt, taky jsem narazil na několik podobných vylomenin, jako hajzl v obýváku, ale tohle je top :)

Odesláno

On i ten kakáč metr od varné desky je celkem výživnej - na mě to působí jako když Fantozziho s manželkou nechala dcera vystěhovat do garáže. Ceny nemovitostí holt letí nahoru rychleji než u Rolexek, zvykejte si na Downsizing... :smoke:

Odesláno

Viděl jsem něco podobnýho se sprchacem, ale proti tomuhle to byla druhá liga [emoji6]

Odesláno z mého YOGA Tablet 2-1050L pomocí Tapatalk

Odesláno

To je plytvanie miestom este.... dnes sa to uz dodava ako hotove riesenie sprchac s integrovanym hajzlikom a umyvadielkom. 

Odesláno

tak má to své výhody - třeba, že pošťák nezdrhne i když jste zrovna ve vaně. Nebo když se děcko vyválí v bahně, tak ho rovnou hodíte do vany aniž by se dotknulo podlahy v bytě. Je to vhodné i pro začínající kuchaře, kde i prudké "hození šavle" nenapáchá bordel na podlaze.

Jediné, co nedomysleli je ta vanová baterie. Měla být na druhé straně, nebo z boku, takto se člověk nemůže uvelebit ve vaně a kochat se parádním výhledem.

Za 2,3M, no nekup to

Odesláno
Před hodinou, Liqid napsal:

Jojo, sam se pomalu porozhlizim v Brne po prnim samostatnym pronajmu a clovek najde solidni bizary...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

ale 60m2 za 11k, v centru Brna, to mi nepřijde jako špatná cena. Byť je fakt, že Brněnské reality nějak nesleduji

Odesláno
před 3 hodinami, Tom4 napsal:

Tak tohle je velmi kreativní, a to už jsem viděl penzion s bazénem, kde bazén byl uvnitř v tělocvičně ten zahradní nafukovací :D

Jj, ten si pamatuju. 🙂

Odesláno
před 15 hodinami, Liqid napsal:

Jak tohle někoho mohlo napadnout? Skoro dva a půl míče, no nekup to :D 

Prodej bytu 1+1, Těšínská ul. Plzeň, 36 m2 | AG bydleni.cz

Jsem netušil, že Hundertwasser dělal v Plzni byty😀

Odesláno

11 tyček měsíčně za morbidní suterénní špeluňku někomu přijde OK? Koukám že někteří cajzli už jsou z horečné honby za m2 fakt mimo, ale dobře Vám tak: Příští kvartýr Vám ruský developer po vzoru Hong-kongu rozparceluje pletivem na kóje, ve kterých ti méně úspěšní budou chrápat/vařit/kadit na směny, aby bonitnějším turistům nezabírali prostor pro Airbnb byznys ⚰️

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...